- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #47.961
Hayir emmiyo ve ben dun dr.a gotrdum 18 gunde 800 gr almis boyuda 3cm uzamis.dr cok iyi dedi.O arada emmiyo mu hiç canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir emmiyo ve ben dun dr.a gotrdum 18 gunde 800 gr almis boyuda 3cm uzamis.dr cok iyi dedi.O arada emmiyo mu hiç canım
ben de ondan almayı düşünyorum canım, dün rezene verdim çok güzrl uyudu.. gece çayının uykuya etkisi nasıl? benimki kolay dalamıyorMilupa nin gece cayi ustnde 6 aydan once bebeklere verlmez yaziyo ama bn verdm verenlerde cok sonucta lop lop icirmiyrm
Benim de asilari yaptirmaya karar vermemde suriyeli gocmenler cok etkili oldu. Bir de bazi hastaliklar turkiyede gorulmuyo falan diye dusunmemek lazim kizlar. Bi yurtdisi seyahati hastaligi kapip gelmeye yeter. Ataturk havalimaninin dis hatlar kismini gorduyseniz orasi bile allaha emanet bi yer tam bir virus yayilma ortami.Of kızlar boğmaca olan bir bebeğin videosunu izledim. Allah'a emanet edip yaptıracağım 2. ay aşılarınıbir de toplum bağışıklığı çok önemli onu da anlamdım. Aşı yapılmayınca bu hastalık mikropları yayılmaya devam ediyor. Suriyelilerin gelmesi sebebiyle bir çok hastalık tekrar görülmeye başlanmış. Bir doktorla konuştum da uzun uzun. Belki aşılar bu ara geçen yıllara göre daha önemli.
Bir de ben işe başlayınca seyahat edicemBenim de asilari yaptirmaya karar vermemde suriyeli gocmenler cok etkili oldu. Bir de bazi hastaliklar turkiyede gorulmuyo falan diye dusunmemek lazim kizlar. Bi yurtdisi seyahati hastaligi kapip gelmeye yeter. Ataturk havalimaninin dis hatlar kismini gorduyseniz orasi bile allaha emanet bi yer tam bir virus yayilma ortami.
Karma, verem, pnömokok ve rota virüsü yapıldı bizim miniğeSevindim cnm geçmesine. Gecmiş olsun tekrar. Hangi aşıları yaptırdınız? Bana karma verem ve pnömokok 3 aşı dediler ama herkes 2 tane olmuş
Ben rezene cayi iciyorum sabak aksam, bir de bol su..kızlar sütü artırmak için ne yapıyorsunuz? ben artık mamadan çok bıktım azaltmak istiyorum ama az sütüm1 aylık olana kadar sadece gece 1 defa veriyordum, şimdi 3 e yükseldi
![]()
Guney ulkelerden uzak dur :)Bir de ben işe başlayınca seyahat edicem![]()
Benimkinin kafası çeneme değiyor işte :/Aparatın içine oturtuyorsun beli kıvrılmıyor dert etme cırtını da geçiriyorsun ellerini çenesinin altına alıp göğüs hizanda duruyor Bebek, ayaklarına göbeğinde duruyor
Uzun o Zaman 57 cm benim kızBenimkinin kafası çeneme değiyor işte :/
Sütü artırmanın tek yolu sk sk emzirmek Bebek uyuduğu Zaman ya da iş yerinde 1.5 saatte bir sağmak, bol bol uyumak, çok su içmek, ılık duş. Bunlari yapmazsan ne yesen boş. Sağlıklı beslenmen sütün kalitesini artırır. Ben imom a yeniden başladım sütün kalitesini arttırdığını söyledi aile hekimimkızlar sütü artırmak için ne yapıyorsunuz? ben artık mamadan çok bıktım azaltmak istiyorum ama az sütüm1 aylık olana kadar sadece gece 1 defa veriyordum, şimdi 3 e yükseldi
![]()
Evet uzun kalırsa huzursuz olabilirBen de yeni dogan aparatli momfortbaby aldım 5 günlükken kullandım hatta.şimdi de 2 aylik iz .havalar da cok sıcak olduğundan sadece o beyaz yastığı poposunun altına destek yapip yan tasiyorm. UyuyO kuzum hemen.. Ama tabi ben o sıkıldı 2 büklüm oldu die. Vicdan yapayapa taşıyor m. Öyle değil bence . Çıkarınca ama vücudun da iz oluo terlemis olui. Kiyamiyim hic
Rezene,humana, irmik, tahin bende süt yapıyorkızlar sütü artırmak için ne yapıyorsunuz? ben artık mamadan çok bıktım azaltmak istiyorum ama az sütüm1 aylık olana kadar sadece gece 1 defa veriyordum, şimdi 3 e yükseldi
![]()
Bizim hemşire 3 aylıkken yapalım dedi rota virüsü, geç değil mi yaKarma, verem, pnömokok ve rota virüsü yapıldı bizim miniğe
Decavit de arttırıyormuş sanırımSütü artırmanın tek yolu sk sk emzirmek Bebek uyuduğu Zaman ya da iş yerinde 1.5 saatte bir sağmak, bol bol uyumak, çok su içmek, ılık duş. Bunlari yapmazsan ne yesen boş. Sağlıklı beslenmen sütün kalitesini artırır. Ben imom a yeniden başladım sütün kalitesini arttırdığını söyledi aile hekimim
Gece 12 den 9 a kadar hiç çiş yapmamış ama bu normal mi peki bi de küçücük pembe leke vardı pipisinin değdigi yerde
kızlar sütü artırmak için ne yapıyorsunuz? ben artık mamadan çok bıktım azaltmak istiyorum ama az sütüm1 aylık olana kadar sadece gece 1 defa veriyordum, şimdi 3 e yükseldi
![]()
Evet Can'ım decavit de kullan dedi aile hekimimRezene,humana, irmik, tahin bende süt yapıyor
Bizim hemşire 3 aylıkken yapalım dedi rota virüsü, geç değil mi ya
Decavit de arttırıyormuş sanırım