2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
gecen hafta bugun kizim ateslendi gece 2 defa calpol verdim 4te kalkip dus aldirdim.dusmedi.sabah esim isten gelince acile gittik.kan idrar tahlili yapildi.idrar yolu enfeksiyonu olmus kanada gecmisti.5 gun yenidoganda yattik serum fitil antibiyotik verildi.cok sukur sonuclar normale dondu carsamba ciktik.dikkat edin ates varsa bekletmeyin.kizim 52 gunluk.
Çok geçmiş olsun

Kızlar doktor verem aşısını yanlış yaptı. Ciltaltı olacağına subkutan yaptı. Olmadı diye ikinci dozu vurdu. Normalin iki katı mikrop aldı ve çok ağladı. Kolu kanadı. Şimdi subkutan yapıldığı için koltukaltında kasıkta şişme, aşı yerinde ülser vs oluşma riski var :KK43: çok korkuyordum. Başıma aksilik geldi

Geçmiş olsun canım ya
Üzüldüm Canım insanlık hali diyecem ama
Insan kizmadan edemiyor ya

inşallah çabuk tolere eder bebeğin
geçecek eninde sonunda

Sakınan göze çöp batarmış derler ya,
Öyle olmuş..

Sen bi şekilde içini rahatlat,
Bebeğine iyi bakan ilgili bi annesin
Kolay atlatırsınız inşallah
Bebeğineh herşeyin yolunda olduğunu ve acıların geçici olduğunu, acılarını anladığını hissettir
Öpüyorum sizi

Son düzenleme:
Kızlar sağdığınız sütü buzdolabında kaç saat bekletiyorsunuz çıkarınca nasıl ısıtıyorsunuz?

Canım,
Ben sagmiyorum ama,
Bildiğim kadarıyla:
Buzdolabinda 24 saat. Buzlukta 3ay. Oda sıcaklığında saat.
Çıkarınca poşeti veya biberonu sıcaga yakın su dolu kapta bekletiyorsun
Yağı uste çıkacaktır cok hafif hareketlerle biraz karıştırıyorsun
Eksikler varsa bilen arkadaslarim eklesinl er

Kızlar doktor verem aşısını yanlış yaptı. Ciltaltı olacağına subkutan yaptı. Olmadı diye ikinci dozu vurdu. Normalin iki katı mikrop aldı ve çok ağladı. Kolu kanadı. Şimdi subkutan yapıldığı için koltukaltında kasıkta şişme, aşı yerinde ülser vs oluşma riski var :KK43: çok korkuyordum. Başıma aksilik geldi

Canım yaa nasıl aksilik olmuş inşallah bi sorun olmaz

Canım,
Ben sagmiyorum ama,
Bildiğim kadarıyla:
Buzdolabinda 24 saat. Buzlukta 3ay. Oda sıcaklığında saat.
Çıkarınca poşeti veya biberonu sıcaga yakın su dolu kapta bekletiyorsun
Yağı uste çıkacaktır cok hafif hareketlerle biraz karıştırıyorsun
Eksikler varsa bilen arkadaslarim eklesinl er
Teşekkür ederim canım

Cnm biz bugün verem aşısı olduk ve çok kötü geçti. Senin bulunduğun ülkede muhtemelen bu kadar çocuk hastalığı yoktur. Verem yoktur. Gelişmiş ülkedir. Türkiye hiç iyi durumda değil. Çok verem boğmaca difteri varmış.

Benim bulunduğum ülke daha karışık ve daha çok virüs var aslında.. Ama bu bir karar.. Bir se doktorlar hep korkutuyor.. Tr de yaşayan bir aile asla suriyeliyle yanyana gelmeyecek olsa bile suriyeliler geldi diye biten mikrop aşılarını tekrar yapıyorlar vs.
Neyin doğru olduğuna inanıyorsan öyle yapmalısın, herkesin doğrusu ayrı.. Ben 2 yaşından önce aşı yaptırmıyorum doktorlarla böyle karar verdik tr de de prof ahmet bilmem ne vardı vefat etti o da öyle söylerdi.. Bir de bebeklerim zaten alerjik, mecnuren bekliyorum..

:( geçmiş olsun. Anne olmak çok zor. Sen üstesinden gelirsin

Kızlar sağdığınız sütü buzdolabında kaç saat bekletiyorsunuz çıkarınca nasıl ısıtıyorsunuz?
3 gün bekletilebilimiuormuş ben en fazla 5 saat bekletiyorum bitiyor sonra
Sıcağa yakın ılık suyun içine biberonu koyup ılınmasını bekliyorum

Canim cok gecmis olsun insallah sıkıntısız agrisiz bi sekilde atlatirsiniz. Sen sıkma canini bebeginde etkilenmesin senden annesi. Allahin izniyle geciverir

Kızlar babası kızımın kafasını hafifçe masaya değdirdi. Sürttü sadece diyor ama ben endişe ettim birkaç dk da ağladı. Şimdi normal ne yapmalıyım sizce

Canım geçer endişe etme.
3yaşa kadar beyin de destekleyecek hücreler hızla çoğalır.
Benim kızım da bi hevesle kucağında taşımak isterken farkında olmadan sifonyere hafif çarptı.
Biraz da nazlı benim bebeğim. Geri sustu.
Bazen oglum sessizce koşuverip yumrukla çarpıyor bi tane neresine gelirse
ben emzirirken veya sabah 5te uyurken habersizden
Kacirirken degebiliyo
Saçını bile çekiveriyo
Çok üzülüyorum ama ağır darbeler değil diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum

Biraz sert darbe gini geldiyse sismesin diye buzu bi beze sarıp tutabilirsiniz

Back
X