2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende oldu.fitil kullandım ama geçmedi, doktoru aradım yine kullan dedi.

Maşallah sana

Bence de, böyle devam etmez.bir an önce geçer inş

Kesinlikle.....biz 4 kardeşiz ve büyüğüm kız, diğer iki büyük erkek.ablamın yerini kimse tutmaz, aress birbirimizi yememize rağmen

Senin gibi düşünüyorum.biz istediğimizde hemen olsaydı bu kadar yaş (5.5) farkı olmayacaktı ama kısmet böyleymiş
Neden olmuş peki doktor ne dedi

Günaydın kızlar. Bugün oğlum geç uyandı.
6.30da grldi yanıma. Biberon verdim. Altını değiştirdim. Sonra eşimi uyandırdim. Hal'e gidip incir alsin diye. Reçel yapacam inşallah. O arada iki gündür kaka yapmayan kızım kaka yapmış altını degistireyim dedim. Açtım amaaan ardı arkası kesilmiyor. Bitirmesini beklesem bez çekemez. O kadar çok yani. Islak mmemdiller doldu doldu.( Şimdi yine yapıyor bi de ayağını kaldırdı, telefona dayadı, güldü.) kayısı yedim bi sürü , ona da yalattim, ondan oldu herhalde..

Neyse kızlar bi enerji ni neşe geldi içime.
Dün uzun saksimdaki naneleri topladım kurutmak için. (Yere ekemiyorum tavuklar didikliyor)
dün kaynim uzak yerden geldi,
Arıcılik yapiyor. kayısı ve domates getirmiş herkese dağıttı. 2kavanoz domates konservesini gece yaptım. Kayisilari da aksamdan ikiye bölüp şekere isladim. Cekirdeklerini de ceviz kiracagiyla kirdim. Az önce pisirdim, çekirdekleri de icinde reçel yaptım, 2kavanoza koydum. Ters çevirdim. Tutarsa konserve olacak. Tutmazsa dolapta çabuk tuketecegim veya yeniden kaynatip yeniden ters cevirecegim akşama bakarım.

Birazdan eşim incir getirirse onu da sekerle bekletip aksama pisirecem olursa konserve yapacam.
Biraz yoruldum ama.
Fasulye de haşlayıp atacam buzluga.
Diyorum ya enerji geldi :)
Sendeki enerjinin onda biri olsa yeter bana :))) maşallah ;)))

Doktordan geldik
Cok sukur hersey yolundaymis.
Kuzum buyumus :) 6.5 kilo olmus boyuda 61 cm.
Kanguru soran ark vardi ben babyjorn ile goturdum bugun doktora doktor 2 saati gecmedigi surece sorun yok dedi.
Benimde bilegim agriodu emzirirken yanlis tutmusum bebegi incinmis onuda gosterdik ortopediye iyi oldu. Kuzum kanguruyu sevdi icinde uyudu ve gazini rahat cikartti altli ustlu :)

40 muayenesinde doktorum önümüzdeki iki ay boyunca kayganlaştırıcı ile birliktelik olacak dedi. Hormonlar nedeniyle olan kuruluk bu, boşu boşuna acı çekmemek ve tahriş olmamak için..

Bnm doktor bişey demedi ilk deneme zor oldu bnde kullanayım bari yoksa yapamm

Peki prezervatifle kayganlaştırıcı birarada kullanılaniliyor mu bununla ilgili birşey dedi mi acaba?
Siz hangi yöntemle korunuyorsunuz?

Kızlar bebeğinizin ilk ay boy kilo ölçüleri nasildi benim oğlum 3200 doğdu 51 cm bugun bir aylık oldu kilosu bezi ve tulumu dahil 4500 boyuda 56 cm sizce nasil

Bence iyi canım maşallah ona. Benimki 2900gr doğdu. 49cmdi. 37günlükken tek body ve boş bezle 4660gr geldi ve boyu sanırım 56cmdi.

Cnm bir iki kere yaptım o dediğin ileri geri hareketi sanki ertesi gün pipi ucu kızardı yapmıyorum şimdi yapmak iyi gelir mi ki

O hareketten kizarmaz canım.
O hareketi yapman gerekir. Mayasik olursa çok rahatsız olur. Belki de mayasil olmuştur bile. Benimki olmadı şükür ama ablaminki olmuştu. Sünneti çok zor oldu kapcik yapışmış pipiye..
Senin bebeğinin bence pipisi pişmiştir. Ya geç değişmiş bezi. Ya ıslak mendil ya da bez alerji yapmıştır. Bunlardan biri.
Ben oğluma 3sene yaptım gunde 2-3kere. Daha yeni yeni elletmiyor. Artık bezi bırakması gerekiyor.

Kızlar canım çok mercimek çorbası çekti yesem bebeğime gaz yapar mı kio_O
İçme aman diyim Can'ım
Ben doğum yaptığımın ertesi günü içtim bebeğim sabaha kadar kıvrandı bilmiyordum meğer mercimekteymiş
Bir kaşık al ama sütün ummasın

Doktordan geldik
Cok sukur hersey yolundaymis.
Kuzum buyumus :) 6.5 kilo olmus boyuda 61 cm.
Kanguru soran ark vardi ben babyjorn ile goturdum bugun doktora doktor 2 saati gecmedigi surece sorun yok dedi.
Benimde bilegim agriodu emzirirken yanlis tutmusum bebegi incinmis onuda gosterdik ortopediye iyi oldu. Kuzum kanguruyu sevdi icinde uyudu ve gazini rahat cikartti altli ustlu :)
Kanguruda benim kızım rahat etmedi ya evden çıkarken kullanayım dedim baktım rahatsız oluyor arabayı çıkarttım yine ya

Var cnm cunku izne ayrilirken isyeri bana sordu aylik mi toplu mu diye bende aylik talep ettim.onlar sgk ya bildiriyorlarmis vw dedigim gibi tum arkadaslarim bu sekilde aldi ama bana henüz yatan bisey yok.emzirme odenegi de yatmadi
Emzirme odenegi dogum yaptigin ay 8-14 arasi yatiyo cekmezsen geri aliyolar bi daha talep ediyosun. Ama snn dedigini hic duymadim bn cikarken is yerine hic bsy sylemedom onlrda sormado

Canım Bebişlere ne zaman yastık kullanmaya başlıyoruz? superselma superselma

Canım ben kullanmiyorum. Onlar büyüyüP kendileri bizi taklit edip yastıkla yatıyor. 2 yaşını geçiyor.
Zaten ani bebek ölümü riskine karşı koruma için 2 yaşa kadar önerilmiyor.

emy0364 emy0364 canim senin kullandigin yastık nasıl yüksek mi elyaf mi pamuk mu yün mü
Size niçin önerdi Dr şaşırdım

Back
X