2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım ben kullanmiyorum. Onlar büyüyüP kendileri bizi taklit edip yastıkla yatıyor. 2 yaşını geçiyor.
Zaten ani bebek ölümü riskine karşı koruma için 2 yaşa kadar önerilmiyor.

@emy0364 canim senin kullandigin yastık nasıl yüksek mi elyaf mi pamuk mu yün mü
Size niçin önerdi Dr şaşırdım
Kafasının arkası uzun Kafasını düz tut deyip duruyorlar. Ara sıra kendi tutuyor zaten de. Uyanıkken ince yastıkla yatırsam demiştim. Kafa içe doğru gittiği için düz tutuyor.

@diefraunamense
Arkadaşım karar vermek için acele etmeyin. Insanin anne babası tek olur bi de kardeşi özeldir. Kuzeni arkadaşı çok olur ama kardeşin yerini hiçbirşey tutamaz.
Herkesin kısmeti farklıdır. Ve kısmet her zaman olanak değildir. Sevgini ver yeter. Az sevgi olur zannetme bi de ilk çocuk sevecek onu. Ikinci hele ucunculer çok şanslı hem doğal hem de kalabalık buyuyorlar. İlk çocuğa veremedikleriniz olursa ikinciden bakarak kendini toparlıyor. Benim gözlemim bu.
Eşim bakamayiz derdi. Hele oglumda maddi sıkıntımız vardı. Herkes öyle destek çıktı ki şaşırdık. Ilk kızımda eve yazıldık. Ikincide ek ders özel ders olmayınca gelirimiz düştü. Bu Üçüncüde köye taşınınca oldu. PembeLokum PembeLokum @seker000 geri cekilmeyle oldu kaçak fırlama..
Burda harika hayatımız var ve istanbula göre bolluk içindeyiz. Burda olmayan şeyler internetten alıyoruz ikinci güne geliyor.
Neyse hasılı yaşadıkça görülebilicek bişey. Ben de olgunlaştim ben de büyüdüm tabi çocuksu ruhum yine aynı. Aklım mantığım gelişti.

Oy :) 3. Kazaran oldu demek :) yani nasil desem bazi bunyeler kondom kabul etmez malesef benimki oyle kabul etmiyor denedik cok sknti yasadim.. spiral ve ilac igne de kullanmak istemiyorum biz de riski aldik zaten 3 4 cocuk istedigimiz icin ama yine de dua eduyorum Allahim hayirli zamanda gonder 2.yi diye :))

Ben ablam rahmetli oldugu icin coook yalniz kaldim bu nedenle bu yalnizligimi cocuklarimla gidermek istiyorum ve tek cocugum tek torun olursa kizim cok bunalir ilk basta ilgi hosuna gider ama sonra bunalir Allah nasip ederse en az 3 en fazla 5 dusunuyorum

Acayip bir rüya gördüm

Rüyamda annem babam eşim ben kızım Ankara'ya gezmeye gitmişiz

Uçaklar geçmeye başlıyor birden ve bomba atıyorlar

Herkes kaçışıyor biz de dahil ben direkt kızıma koşuyorum

Sonra noluyorsa ben, kızım eşim ve ailemden kopmuşum onları kaybetmişim

Bi yerdeyim saklanıyorum biri beni buluyor öldürmek istiyor

Ona yalvarıyorum küçük bebeğim var nolur öldürme diyorum o da öldürmeme karşılığında bana tecavüz ediyor

Ben de kızım için ölmemek için karşı çıkamıyorum:KK43: umarım kızım eşim ve annem babam kurtulmuşlardır diye düşünüyorum :(

Siz olsanız naparsınız öyle bir durumdao_O benim bilinçaltım demek ki boyle düşünüyor..

Aaa çok iyi olur. 2ysşına kadar kullanılıyor diye biliyorum. Bir şişe 365damlalık. Yani bir yıllık. İki tane iste sen.

Tamam canim bir de bebekler ve cocuklar icin diye ikiye ayriluyormus sanirim kac IU olcude alacagiz bi 2000 IU gordum bi 4000 IU gordum sanki. Recetesiz satuluyorsa alacak kuzenim.

Merhaba ! Benim büyük oğlan 4 yaşında ben suanlik memnunum kislancligimiz yok sadece çok fazla korumacı kimseye elletmiyor kardeşini bana çok yardımcı bezini getirir birlikte banyo yaptırıriz falan merak etme senin oğlanda alisacak tir kardeşine zamanla...

bizde bir kiskanclik gorunur olarak yok. ancak cok asikar olan tepkilerimiz:

- sizi cok ozledim.
- sarilacagim.

seklinde...

bir sey istedigimde yardimci oluyor ancak bebege dair bir sahiplenme gozlemlemedim. fakat soyle bir animiz oldu; yuruyus yapiyorduk buyuk oglus, kucuk oglus ve ben. ben bir seye kizar gibi yaptim ve bebek arabasini birakip buyuk oglusun yanina ben gidiyorum dedim, ilerledim. baktim arkamdan bebek arabasini da iterek kosuyor :KK25:

kendince onu da korumasi gerekgitini dusundu saniyorum :)

Nasil yapiyosun aitesinde disa donuk kullanmayin diyo
Evet öyleymiş. YouTube da videoları var. Uzun süre tutmayınca bir şey olmaz bence. Ben elimle de destekliyorum. Sırtı dönük kadar rahat değil tabii
Merhaba ! Benim büyük oğlan 4 yaşında ben suanlik memnunum kislancligimiz yok sadece çok fazla korumacı kimseye elletmiyor kardeşini bana çok yardımcı bezini getirir birlikte banyo yaptırıriz falan merak etme senin oğlanda alisacak tir kardeşine zamanla...

Bizim de ilk doğduğunda griydi şimdi maviye döndü,6 aya kadar degisebilirmis bizde de renkli bir nesneye bakmaya başladı ve bizi gözleriyle takip edebiliyor artik
herhalde maviden kahveye dönmez ama Di mi? Tonu değişir sadece

Doktordan geldik
Cok sukur hersey yolundaymis.
Kuzum buyumus :) 6.5 kilo olmus boyuda 61 cm.
Kanguru soran ark vardi ben babyjorn ile goturdum bugun doktora doktor 2 saati gecmedigi surece sorun yok dedi.
Benimde bilegim agriodu emzirirken yanlis tutmusum bebegi incinmis onuda gosterdik ortopediye iyi oldu. Kuzum kanguruyu sevdi icinde uyudu ve gazini rahat cikartti altli ustlu :)
masallah, kac gunluk?

bizde bir kiskanclik gorunur olarak yok. ancak cok asikar olan tepkilerimiz:

- sizi cok ozledim.
- sarilacagim.

seklinde...

bir sey istedigimde yardimci oluyor ancak bebege dair bir sahiplenme gozlemlemedim. fakat soyle bir animiz oldu; yuruyus yapiyorduk buyuk oglus, kucuk oglus ve ben. ben bir seye kizar gibi yaptim ve bebek arabasini birakip buyuk oglusun yanina ben gidiyorum dedim, ilerledim. baktim arkamdan bebek arabasini da iterek kosuyor :KK25:

kendince onu da korumasi gerekgitini dusundu saniyorum :)

Bunlar çok normal tepkiler canım zamanla alisacak tir her çocuk da ada olsa vardır,bizimki de çok korumacı kimseyi ellettirmiyor bebeği :) buyuguyle biraz daha vakit geçirirsin daha sık sarılır öpersin kendini iyi hissettirir

Evet öyleymiş. YouTube da videoları var. Uzun süre tutmayınca bir şey olmaz bence. Ben elimle de destekliyorum. Sırtı dönük kadar rahat değil tabii
herhalde maviden kahveye dönmez ama Di mi? Tonu değişir sadece

Bazıları değişir diuor ama bilemiyorum bekleyip göreceğiz artık
Kızıl saçlı mavi gözlü şimdilik değişmez umarım havuç kafa olarak kalır :)

• Beğen
Reactions: 9ay
Peki prezervatifle kayganlaştırıcı birarada kullanılaniliyor mu bununla ilgili birşey dedi mi acaba?
Siz hangi yöntemle korunuyorsunuz?
Olur tabii neden olmasın. Biz henüz korunmuyoruz, ben bebişle yazlıktayım eşim istanbulda. bayramda kavuşacağız galiba, bilmiyorum nasıl korunacağız takvim büyük ihtimal. Evlendiğimden beri hiç korunmadım üç tüp bebeğin üstüne oldu oğlum. Henüz bilemiyorum valla

Bunlar çok normal tepkiler canım zamanla alisacak tir her çocuk da ada olsa vardır,bizimki de çok korumacı kimseyi ellettirmiyor bebeği :) buyuguyle biraz daha vakit geçirirsin daha sık sarılır öpersin kendini iyi hissettirir

buyuk yaz okuluna gidiyor hafta ici. elimizden geldikce tepemizde o da. bilemiyorum, bir yandan da annemin onun pabuc cope gidecek diye beni doldurmasi var. sistim :KK34:

Bu arada korunmadan bahsedilmis bizim daha yeni çıktı 40 mız suanlik bişey yok ama oğlumu 1 aylık aşıya goturdugumde hemşire kondom verdi.saglikocaklari veriyor bedava kondom faydalanmak isteyenlerin bilgisine...

Back
X