Valla saat 1den beri uyuyo uyandirmadim
Uykulu olarak emzirdim devam ediyo.uyandirmakmi gerekiyo acaba anlamadim
Yok canım öğleden sonraları uzun bi uyusun uyandırma. Gece uykusundan once kısa kısa uyusun ki sonra da gece deliksiz uyusun
superselma
canım emzik verme konusunda ne düşünüyorsun :) çevremde bazıları verme diyor bazıları ver. Şaşırdım ne yapsam :/
Bence buna sen karar verirsin.
İhtiyacın varsa çok zorlaniyorsan ya da çalışacaksan alıştır.
Benim eşim şimdi evde. Çalışsa da sabahci olacak. Ben o yüzden vermeyeceğim.
Doğal büyüsün istiyorum.
Digerlerinde verdim ama 6
aylık olmadan diş çıkarınca almadilar.
3-4ay kullandım yani.
Kızlar ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum elektrikli otomatik sallananlardan. Almak isteme nedenim bebeğim gündüz devamlı kucağımda kendime biraz alan yaratmak istiyorum. Ama esim geç kaldık diyor bebeğim 3 aylık oldu. Artik kendi kendine oynamaya baslar mi. Geçmi acaba kullanamazsam diye cekiniyorum boşa para mi harcamış olurum.
Bebegin kac kilo?kaç kiloluk alacaksın?
Arkadaşım fisher price inkini internetten 2.el aldı.
Kendi cocuklari yegenleri derken 4Çocuk büyüttü 2.eldi bi de.
9kiloya kadar diyordu ama o en yavas ayarda 11kgya kadar kullandı cok memnun kaldi. 11kg olana kadar nerden baksan en az 9ay Kullanırsın. Bence al pişman olmazsin. Fisher price harikaydı.
Sen karar ver. Ben evin içinde araba kullanıyorum. Nereye gitsem yanımda.
Sutu bol olan anneler, nasil bir duygu biraz da bize anlatin

her emzirmeden sonra acaba doydu mu kaygisi olmadan bebeginizin tadini cikarmak nasil bir duygu? Yavrunuzun memeye yapistiginda sut gelmedigini fark ettigi an durup bos bakislarla etrafa baktigina sahit olmamak? Psikopat gibi her gun tartiya cikmadan bebeginizin kilo aldigindan emin olmak nasil bir duygu? Keske oglumun sutu bol bir snnesi olsaydi.. keske bu gunahsizin annesi ben degil de sutu bol birisi olsaydi.. bazen yavruma acimaktan kendimi alamiyorum.
Tatlım moralini niye bozuyorsun? Dönem dönem azalsa da
uyku, su , mutluluk ve emzirmek sütunu arttırır. Gece yanında yatır. Emzik gibi emsin uykusunda. Bak zamanla nasıl çoğalacak. Bi de bi memeyi 3 saat emzir boş gibi olsa da emzik gibi emsin . O surede diğeri dolar. Acikmış olur ve dolu memeyi emer.
Çok huzursuz mu uyuyamiyir mu?
Sütünden ya da rezene iyi uyutur rezene çayindan bi kaç kaşık ver uyusun uykudunda emzir.
Yeterki iste canım benim.
Kafana yaz. Benim sütüm benim benene özel diye. Obez değil de ince uzun olacak belki. Teyzemin kızı az emmiş. Ama 1.78cm
Kızlar dönemce için daha erken mi :/ benim oğlum korktu
Benimki de korktu