Canım , benimde bebeğim ilk 15 gün emmedi sonra kendiliğinden tuttu , ilk 5 gün sütüm gelmedi , 39₺0 da doğum yapmama rağmen , bebek dursun diye attığım magnezyumlar kasılma oluşturmadı , sezeryanda bile oksitosin basmalarına rağmen kasılmamış ve çok kan kaybetmişim 2 ünite kan pompalamışlar, emzirme konusunda bende çok müzdarip oldun 20. Günler'de 1-2 günlük kendi çapımda emzirme Kampı Yaptım bi ara 10 gün ful anne sütü verdim uyurken sağdım uyanınca emzirdim , sürekli uyarı gönderdim , 10 günün sonunda hiç kilo almadığı gözlrmlendi bu sefer her emzirişten sonra 20 -30 Cc mama verdim , keşke yapmasaymışım diyorum , geçenlerde mastit oldum , sağ mememden 60-70 Cc sağan ben 20 Cc çıkaramaZ oldum , resmen sağmak istemedim , sonrasında buradaki arkadaşların yönlendirmesiyle tekrar emzirdim ,ağlaya ağlaya bebeğim bi yandan ağlıyor ben bi yandan ağlıyorum 2 için her öğün 70-80 Cc aman vermek zorunda kaldım , bebeğim tekrar emmeye başladı , 40 dk falan emip 2 saat birşey vermedim istemedi de. Az önce sütümü sağdım 2 memeden 25 Cc zor çıktı , ki güçlü bir pompa, Bebeğin sürekli ağlasa da istemese de memeni vermeye çalış canım ....