Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gündüz 5-7 arası uyanmalıymış. Geç uyanırsa gece uykusuna geç yatıyormuş, yada uyanıyormuş . Gün içinde kendi istediği kadar uyusun. Uykuyu uzatmaya çalışma. 10 dk şekerlemeler yeterli oluyor.
Oof ya aptamil hakkinda hic boyle bisey bilmiyordum, ablam da aptamil kullanmisti ilk bebeginde gercrkten de cook secici bi cocuk yemek konusunda , sen yazinca dank etti kafama( 3 aydir kullaniyorum cok mu gec acaba mama degisimi icin??
Dün 10buçukta uyudu. Sabah 5 te uyandı. Arada bir şey olmuş ama hatırlamıyorum :):)namaza kalktığımda hiç uyanmamış bu saate kadar demiştim baktım saçlarımı bağlamışım :/ eee o zaman kalktım ben :) ama ne oldu hiç hatırlamıyorum ya :/ eşime sordum mızırdanıyordu bir ara dedi. Pışpışladım da geri mi uyudu acaba. Acıkmamıştır inşallah içime de battı :) gerçi acıksa ağlardı herhalde.
Bu soru sürekli kafami kurcaliyor. 50 gin olduk hala günlük pedi batiracaj kadar kanamam var. Bugun dahada renkliydi. Namaza basladim tekrar ama icim elvermiyor kılmıyorum cogu vakit. Tam olarak adet olup olmadigimi nasil anlaromki. Nette 60 günü bulur diyor ama bilemedim. Tabi bide bu yuzden birlikte olamadik henuz. Kimseyede soramiyorum
Şu uyku işini bir ayarlayamadım :/ akşam 10buçukta uyuması geç değil mi?
Gündüz bir kere uyuyor 4 saat kadar sonra gece uykusundan önce 15 dk filan kestirmeleri oluyor.
Biz 71 günlğüz ben hala adet olmadım. Karnım ve belim ağrıyor olacak sanıyorum ama yok. Yorgunluktan ağrıyor belki de. Lohusa 40 gün sürdü. Eski adet döngüm de 25 günde birdi
Şu uyku işini bir ayarlayamadım :/ akşam 10buçukta uyuması geç değil mi?
Gündüz bir kere uyuyor 4 saat kadar sonra gece uykusundan önce 15 dk filan kestirmeleri oluyor.