Kızlar ben çok yorgunum. Sabah uyuyakalmışım. Eşim de bebekle aç aç 1 saat vakit geçirmiş. Uyandığımda memeye saldırdı. O kadar hızlı emdi ki felaket hava yutmuş. Ağlayarak memeyi bıraktı ve ağzından burnunda fışkırtarak gaz eşliğinde hepsini kustu. Neye uğradığını şaşırdı bebeğim

Ondan beri de emmiyor. Ben hala geceleri sağmıyorum. İlk uykusu 5 saat ikincisi 3-4 saat. O sebeple birinden süt fışkırıyor. Diğeri tıkandı. Bir de sağmak için kalkarsam herhalde yorgunluktan bayılırım. Yeni uyku düzenine adepte olamadım hala
Canım uykuda 2 saatte bir emmezki. İlk uykusu 5 saat olmalı dedi doktor. 5 saat hiç kaldırma bak nasıl emecek kalkınca. 5 saat sonra kaldır emsin geri uyusun. Ne zaman kalkarsa artık. Gündüz iki saatte bir ver. Acıkınca nasıl emmez? Gazı mı var? Kimyon çayından 1 kaşık versen? Bir sıkıntısı olmalı. Belki de yeterinde dinlenmesine izin vermiyorsun. Uyuyan bebeği uyandırma. Gece 5 saat gündüz 3 saat uyuyabilir. Uykusu gelince ağlamamalı uyumalı bebek. Çok az bi 30 sn falan ağlayabilir. Muhtemelen seninki çok yorgun uykuya dalamıyor.
Ben olsam önce dinlenmesini sağlarım. Sonra emzirmeye bakarım. 2 bez hakikaten az. Çişi şeffaf mı sarı mı hiç gördün mü? Bence kilo alımını normale getirince yaptır aşılarını. Sen açken hasta olmak ister misin? Vücudu güçlü olsun ki güçlü bir bağışıklık sistemi yanıtı olsun. Hasta ateşlendi o sebeple bu hafta getiremeyeceğim aşıya de.
Büyüme ataklarında bir kaç gün çok emip ardından uzun uykular uyurlarmış.