2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm o zaman ayakları falan çok oynuyo ama zor olmaz mı benim yegenim 6 aylık falandi yapıldığında çile çektiler resmen
Benim yeğenim de 6 aylıkken yapıldı bir sıkıntı yaşamadılar. Aslında ben de erken yaptırmak istiyordum ama şimdi doktor böyle deyince eşimin fikrini değiştiremeyebilirm :)

Sizinde bebekleriniz uyutmaya calisirken birazcik agliyomu? Yoksa benimkine özgü biseymi? Zorluyomuyum kotu etkilenirmi diye korkuyorum. Ama uykusu var besbelli durmuyo agliyo huysuzlaniyo uyutmasamda

Kızlar daha bebeğim 71 günlük yüz felci geçiriyorum doktor kortizon verdi 21 gün günlük 80 mg bazı doktorlar emzirebilirsin bazıları emziremezsin diyor napıcam fikri olan varmı çok üzgünüm isyan ediyorum artık çok kötüyüm Sütüm varken emziremiyorum
Oncelikle cook gecmis olsun canim.. nasil oldu yuz felci? Yazin cereyanda ruzgarda falan cok olurmus o yuzden mi oldu senin de? Emzirme konusunda bizim burda fikir vermemiz dogru olur mu bilmiyorum kortizon da cok agir bi ilac sonucta. Buna ancak doktor karar verebilir. Fakat dedigin gibi bi fikir ayriligi varsa ben risk almayip bi sure mama verirdim sanirim.

a canım yaptın mı kamp sonunda! tebrik ederim seni. devam ediyor musun? ama kampta mama vermek yok nasıl verdin :) sütün yetmediğini nereden anlıyorsun ki canım ya. akşamları bizim de kalmıyor eğer ona göre karar veriyorsan.
Evet canım maalesef 1 gün yapabildim , dün yine misafir geldi , keşke mevlid yapaaymışım da bu kadar eziyet çekmeseymişim, elim artık Börek salata kek yemekten bıktı :)) bana kalsa hava hoş :))) instagram da emziren -anne ye danıştım , mama takviyeli gittiğimden ve bebeğimde büyüdüğünden yavaş yavaş kesmememi söyledi , şu an 30-40 Cc mama alıyoruz, emziriyorum canım 1 saat sonra tekrar istiyor mememi veriyorum soruyor soruyor, gelmeyince sinirleniyor ilk başta 60 verdim kustu , sonra 50 verdim , bugun 30-35 Cc civarı verdim , yetiyor galiba çünkü 2-3 saat uyuyor , bugun birde aşı olduk , memeden hemen sonra mamayı verdim ... Yormak istemedim bebişi , bu bile benim için çok iyi, 60-70 Cc mama hazırladığımda çok üzülüyordum :(

Kızlar daha bebeğim 71 günlük yüz felci geçiriyorum doktor kortizon verdi 21 gün günlük 80 mg bazı doktorlar emzirebilirsin bazıları emziremezsin diyor napıcam fikri olan varmı çok üzgünüm isyan ediyorum artık çok kötüyüm Sütüm varken emziremiyorum
Canim cok gecmis olsun bencede bebegini takip eden doktora sor. Allah sifani tez vakitte versin insaallah

Arkadaşlar baby&me var ya e-bebek'in bebek deterjanı. Leke çıkarıcı hiç ama hiç işe yaramıyor. Deterjanı da temizlemiyor. Kötü kokuyor çamaşırlar. Kampanyadaydı 6 tane almıştım. Nasıl bitireceğim diye düşünüyorum :(

Sağolun kızlar ya camomilla2011 camomilla2011 zeyzey3428 zeyzey3428

H history1985 burada hiç yakın arkadaşım yok ki. Tayinle geldik. Bir tane var. Bir kere parka gittik. Yalnız çıkmaya cesaret edemiyorum diye 2 gün sonra parka gidelim diye çağırdım. Hemen yan çizgi. Eşi de eşimin arkadaşı. Eşim "Meryem eşinle parka gitmeyi çok sevmiş" demiş o da "hı oldu her gün gitsinler" gibi bir laf etmiş. Eşim çok kızdı. Park dediğim yer de sitenin yeşil alanı. Yani sadece binadan dışarı çıkıyorsun. Buna bile yeriniyor. Halbuki biz onu çok eylemiştik. Şöyle ihtiyacım olunca koşup gelecek ne ailem ne arkadaşım var burada.

falling_water falling_water you canım ya ağrıdan değil yorgunluktan çıkamıyorum. Sanki maraton koşmuşum. Üstüne üstlük bebeğim bugün çok mutsuzdu. Nedense hep ağladı. Karnı tok, altı temiz gece de iyi uyudu. Neden ağlar ki bir bebek? Hem de tam yüzüme gülerken birden ağlamaya başladı. Akşama doğru sinirlerim bozuktu neyseki eşim geldi. Şimdi ona verdim.

Evet canım maalesef 1 gün yapabildim , dün yine misafir geldi , keşke mevlid yapaaymışım da bu kadar eziyet çekmeseymişim, elim artık Börek salata kek yemekten bıktı :)) bana kalsa hava hoş :))) instagram da emziren -anne ye danıştım , mama takviyeli gittiğimden ve bebeğimde büyüdüğünden yavaş yavaş kesmememi söyledi , şu an 30-40 Cc mama alıyoruz, emziriyorum canım 1 saat sonra tekrar istiyor mememi veriyorum soruyor soruyor, gelmeyince sinirleniyor ilk başta 60 verdim kustu , sonra 50 verdim , bugun 30-35 Cc civarı verdim , yetiyor galiba çünkü 2-3 saat uyuyor , bugun birde aşı olduk , memeden hemen sonra mamayı verdim ... Yormak istemedim bebişi , bu bile benim için çok iyi, 60-70 Cc mama hazırladığımda çok üzülüyordum :KK43:

Aşı günü zorlamayarak iyi yapmışsın. Benimki de bazen isyanlarda oluyor ama süt yok diye düşünmedim hiç. Öyle yapınca elinle sıksana geliyor mu hiç bir bak. Belki başladır derdi. 30-40 bir şey değil. Onu da bırakırsan bebeğin bağırsak florası daha da sağlıklı olur. Yoksa kilo alımına çok etkisi olduğunu sanmıyorum. Senin sütünle alıyordur o.

Benimki kafayı bulmazsa hiç emmiyo cnm nurse hurveyi bazen günde 3 kez vermek zorunda kalıyorum uyanık haliyle memeyi hiç istemiyo artık @superselma
Aaaa ayni biz.. Kavga ediyor tekmeliyor, kafasini çekiyor agliyor bagiriyor emmiyor. Gozunden uyku akarken yada uyanirken aliyor sadece..

Büyüğünü mü aldın yoksa hala eskisi mi? Ya ben bir gün bile kullanamadım çok üzülüyorum.

Yok cnm 0-3 aylik olani kullaniyorum benim kizim minnos ya daha oluyor
Bugun de 8 saat uyudu ya doktora gidince soracagim uyusun mu yoksa kaldirayim mi diye

Gunduzleri uyumuyor ama surekli emiyor

• Beğen
Reactions: 9ay
9ay 9ay nerede oturuyorsun canim ?
Sanki beni anlatmissin :)
Yakinsak gel beraber gezek.
Bende yeni tasindim buraaya kimseyi tanimiom ailemde baska sehirde. Ayniyiz yanim bazen tum gunum bebisim ve elimde tel ile gecio. Kendimi rahat hissederek paylasim yaptigim tek yer burasi en azindan yalniz olmadigini gorunce rahatliyor insan.

9ay 9ay nerede oturuyorsun canim ?
Sanki beni anlatmissin :)
Yakinsak gel beraber gezek.
Bende yeni tasindim buraaya kimseyi tanimiom ailemde baska sehirde. Ayniyiz yanim bazen tum gunum bebisim ve elimde tel ile gecio. Kendimi rahat hissederek paylasim yaptigim tek yer burasi en azindan yalniz olmadigini gorunce rahatliyor insan.
Valla harika olur :) Bahçeşehirdeyim. Benim de sürekli telefon elimde :)

Yok cnm 0-3 aylik olani kullaniyorum benim kizim minnos ya daha oluyor
Bugun de 8 saat uyudu ya doktora gidince soracagim uyusun mu yoksa kaldirayim mi diye

Gunduzleri uyumuyor ama surekli emiyor
demek ki yetiyor canım peki senin göğüsler buna nasıl dayanıyor :) Benimki düğüm düğüm oldu

Canim milupanin tek ogunluk mamalari varmis yeni dogan icin 90 cc lik bulabilirsen ondan al bana doktor tavsiye etmisti dogdugunda
Iki hafta sonra katilmamiz gereken bir dugun var ama bebegimi emzirdigim icin sorun yasarim gibi geliyor bana. Sut sagip isi muhafaza eden mama termoslarina koysam 8-9 saate uzar mi tuketim suresi?? Dugunden eeken kalkacagiz ama yol vs derken bu kadar sure kaliriz tahminen disarda.. Nasil yapicam hic bir fikrim yok.. Ya da baska bir onerisi olan var mi??

Canim peki son sorum :) cocuk cerrahi mi yapti yoksa urolog mu. Iki tane hastane buldum avrupa yakasinda . Birinde cerreh yapio digerinde urolog kafam karisti. Ayin 26 sina birinden randevu aldim ama emin olamiyorum
Canim ben urologa yaptirdim, cocuk cerrahi sigorta kapsami disindaydi daha pahaliya denk geliyodu.

Back
X