Kızlar ben şimdi kortizon kullandığım için emziremiyorum 3 saatte bir sağıp atıyorum sütümü 11 gün sonra Emzirmeye başlıycam acaba bebeğim beni emermi yada sütüm kalırmı o zamana kadar
Canım tekrar geçmiş olsun
Önemli olan senin sağlıklı olman.
Sen sağlıklı ve mutlu olursan bebeğine daha iyi bakarsın.
Emziremezsen de üzülme
Şefkatin onu besleyecektir ve büyütecektir
Bol su tuket ve tuzlu yememeye çalış
Cildine etkisi olmasın diye e vitamini almani evitaminli nemlendirici kullanmani tavsiye ederim.
Istemezsen dikkate alma bu yazacaklarim sadece yorum, seni tanımıyorum tanisam bile yaşadıklarını sen yaşıyorsun, üzülme ve duygusal değil de realist olarak okumaya çalış lütfen:
Biraz nazlı birine benziyorsun, bu benim tahminim, o yüzden yine kortizon kullanma ihtimalin var, çevremde gördüğüm nazlı kişilerden yola çıkarak söylüyorum.
Kendini guclendir canım bebeğin için bazı şeylere boyun eğer ya insan
Senin doğumunu hatırladım çok üzülmüştüm, doktoru falan tepiklemistin galiba
Lütfen kendini yıpratmamaya çalış.
Madem kv ile beraber yaşıyorsun, bu degismeyecekse, sana çok takiyorsa,
Bi süre kvnin iktidar merakını kabul etmiş görün,( kesinlikle gurura dokunan bişey, biliyorum ama) bu şekilde onun sana olan dikkatinden kurtulursun.
Bi süre yalakalik yap biraz takdir et abartmadan. Kolay değil ama tüm güzellikler için azıcık buz yutmak gerekiyor. Ya bu deveyi gudersin diye bi laf var ya
Keskin sirke küpüne zarar verirmiş. Kendini sakinleştir,
kırıklığına uğradığın hayallerini yenile ve değiştir.
beklentilerini düşük tut
koşullarını kabullen ve sukret
Evini içindeki herşeyle ve herkesiyle sahiplen, benimse ve kabullen.
Herşey istediğimiz gibi olmuyor Canım
Hatta hiçbirşey istediğimiz gibi olamıyor
" bu benim hayatım,
Bu kadarim ışte" demeliyiz bu kadar basit
Ailemizi secmedik ki, esimizin ailesini seçmiş olalım, ailemizi benimser kabulleniriz, esimizin ailesini de benimsersek işler kolaylaşır.
Yıllar sonra aslında herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu anlıyoruz, seçimlerimizin, düşüncelerimizin, tepkilerimizin ve tercihlerimizin sonucuna katlandigimizi farkediyoruz.
Sana acil şifa diliyorum bebeğin için güçlü ol