Canım zaten sorun orda başlıyor
Ben çalışmıyorum ya
Evi o geçindiriyor ya otelde gibi olmak istiyor.
Her yer her an temiz olsun, her zaman hazır yemek ve tatli pasta olsun o istediği zaman yesin, ama ben getireyim.
Ben de istediğini vermiyorum kusura bakmasın
Ben yatarken bile süt üretiyorum, bi iş yapıyorum yani. Ayni zamanda kızımın yaz ödevini de takip ediyorum, onunla sohbet etmeye çalışıyorum, bi de oğluma yakınlığımi kaybetmeden mutlu gelişsin diye uğraşıyorum.
O ise görsel mükemmellik derdinde
Benim için hijyen önemli.
Kim istemez parlayan bi ev?
Ama çocuklarım beni istediğinde cevap vermek zorundayım. Bi oyuna dalınca zaten beni aramiyorlar.
Temizligi asgari düzeyde yapsam da temiz kalması için uğraşıyorum.
Çamaşırları sabah atıyorum makineye.
Wcyi banyoyu kullandığım zaman temizleyebiliyorum.
Öğleden sonra ikisini de uyutmak için uğraşıyorum.
Oğlum kendi yatar uyur ama babası evde yoksa uyumaz, ille o evde olmalı.
Oğlum uyuyunca beyefendi hemen kaçar
Ya annesine ya yegenlerine ya arkadaşlarla çay bahçesine ya da çarşıya alışverişe
Bazen kızarım, nafakamizi başımıza mi kakıyorsun derim.
çocuklarım büyüyünce çalışacağım dedim ona ama o zaman da eve gelince senden yemek temizlik bekleyecegim diyorum
Böyle konuşan hakkını savunan özgür düşünmeye çalışan bi kadın modeli ailesinde gormedigi için hayretle bakıyor.
Öyle meyveyi soyup ağzına verirdim eskiden baktım onun soyduğu meyveden bi dilim isteyince söyleniyor bıraktım.
Eskiden hamileyken oruç tutmasam da gece sahur hazırlardım baktım kıymet bilmiyor tutmayacagim zaman kalkmadim bi daha.
Bizim buranın insanına göre kadın, gelin saygılı olmalı ama onların zannettiği saygı değil itaat
saygı karşılıklı olmalı bence
Ben de kavga etmeden hatta tartışmadan konular değiştire değiştire gün geçiriyorum.
Beni tanıdiğında yıllar geçmiş olacak. Gittikçe düzeliyor.
Ben ona şunu dograr mısın desem de o keyfi isterse yapar, istemezse yapmaz.
İlk 4sene yaptı
Haftada bir cam silerdi bile
sonra iyi tembihlendi canım
Annesi abisi vs
Ne oldu da tembihlediler diyeceksin
Kp kanser tedavisi oldu, bizde 2ay kaldılar
O zaman gördüler eşimin eve düşkünlüğünü kıskandilar
geleceği olduğumun farkında değil henüz
Ona göre muamele ederim ben de