2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Al bendende o kadar... biran ben yazdim sandim bu yazıyı... :KK66: 5 yillik brbek ozlemi, sezeryanin 4 gun sıkıntı... normal dogum uhdesi ve eksik namazin vicdan azabi... ki en çok şükretmem gereken zamanda...

[QUOTE="9ay, post: 47747103, member: 354393

Canım sen de mi bendesin. Sarılıyorum sana buradan :)
Allah'a sonsuz kere hamd olsun.[/QUOTE]

Bende varimmmmm :))))
5 yilik hasretim kucagimda.
Bir asilima iki tup bebek denemesi sonrasi kendiliginden gelen Rabbim in mucizesi.

Canım bacaklarını bükük bir şekilde senin karnına uzatacak. Bacakları çenene doğru gelecek yani. O zaman sığar. Ama çenene tekme yeme riskin var :)

ben fotoğrafını watsappatan doktora attım. coresatin pembe krem dedi. sürdüm geçti. sonra tekrar oldu. zeytin yağı sürdüm yine geçti. ama oluyor zaman zaman. alerji de olabilirmiş. doktorun ne diyecek merak ettim. Fotoğraf var mı?
Advantan sürdüm ben de baya geçti gibi inşallah tekrarlamaz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bebeği ile tatilen giden oldu mu?
Biz 600 km istanbul bodrum arası gitmeyi düşünüyoruz.
Bebeğim aşısız ayrıca.
Kararsız kaldım erken mi?

Yan odamda sezaryan diye gelen ama sancısı başlayınca normal doğuma alınan biri vardı. Benim de o sabah düzenli sancım çıktı. Doktorum gelince biraz beklesek belki yan odadaki gibi olur dedim. Meğer onda bebek strese girip kakasını yapmış acil sezaryana almışlar. Öyle olunca gel biz seni planlı alalım dedi, gittim kuzu kuzu :) Eğer o doğurmuş olsaydı yaptırmayacaktım sezaryan. Genel anestezi seçtim ben. Anestezi doktoruna güvenmemiştim. Epidural ince iş beceremez gibi geldi. İyi de olmuş. Boğazıma basit bir tüpü sokamamış. Çok tahriş etmiş. Boğazımın acısından anesteziden uyandığımda yutkunamadım ve panik oldum. Hastanede kaldığım 2 gün konuşamadım. Azalarak geçti öksürüğüm. Ama şimdi yeniden başladı.
Ben evlat imtihanımı verdim zannetmiştim ama bitmemiş demek :) Allah yardımcımız olsun. Eski iş yerim plazanın içindeydi ve mescit yoktu. Öğle arasında yakındaki camiye giderdim. Abdest yeri çok kötüydü. Kirli ve soğuktu. Mendil götürmeyi unutursam kollarım yıkarken ıslanır, buz tutardı. Tüp bebek tedavisi alırken bile soğuk suda ayaklarımı yıkardım, üşenmezdim. Allah'a şükür ki o zaman yapmışım. Ama şu an sıcacık evimde yapamıyorum ya sinir oluyorum. Hep vakitler kaçıyor. Allah affetsin.

Canım sen de mi bendesin. Sarılıyorum sana buradan :)
Allah'a sonsuz kere hamd olsun.

Biz gitcez canim haftaya bebekle tatile bir haftaligina kemere. Bende bilmiyorum yol + otelde nasil olcak ilk defa yasicam. Yazarim ama burda nasil gectigini :)

Kızlar bebeğim gece uykusuna yatınca önceden 3 saatte bi acikinca kalkiodu şimdi bekliorum bekliorum kalkmio 5 saati bulacak ac olması. Aldim kucağıma memeyi dayadim almadı . Normal mi ya :KK43:
Hosgeldin aramizaa :KK70:Evet canim cok normal. Benimki 7-8 saat uyuyabiliyor. Memeyi almadiysa demek ki o an uykuya ihtiyaci varmis annesi. Kilo problemi yoksa uyuyabilir deniyor.

Hosgeldin aramizaa :KK70:Evet canim cok normal. Benimki 7-8 saat uyuyabiliyor. Memeyi almadiysa demek ki o an uykuya ihtiyaci varmis annesi. Kilo problemi yoksa uyuyabilir deniyor.
Allahim ben de o gunleri gorebilcek miyim :)) dun ilk kez 4 saat uyumus, 11 de yatip 3te kalkti, sevincten aglayacaktim :))

Kızlar günaydın
benim bebeğim vantilatorun salladığı perdeye bakıp bakıp gülüyor.

9ay 9ay A Alwayshappygirl S sunnyday
Ve diğer arkadaşlar

Rahat rahat gidin tatile size iyi gelecek

Biz bu yıla kadar her yaz 500km gidip 500km döndük. Her yaşta çocukla gittim geldim. 2aylık 4 aylık 5 aylık 7aylık 1yaş 2yaş 2buçuk yaş....

Klima acardik sıcak olursa. Uykusu gelir de uyumazsa arabayı kenara çeker açık havada az gezdirirdik.

bebeği uyuturduk gerekirse battaniyede sallardik.
Denize de girdirirdik bebeği

Kızlar günaydın
benim bebeğim vantilatorun salladığı perdeye bakıp bakıp gülüyor.

9ay 9ay A Alwayshappygirl S sunnyday
Ve diğer arkadaşlar

Rahat rahat gidin tatile size iyi gelecek

Biz bu yıla kadar her yaz 500km gidip 500km döndük. Her yaşta çocukla gittim geldim. 2aylık 4 aylık 5 aylık 7aylık 1yaş 2yaş 2buçuk yaş....

Klima acardik sıcak olursa. Uykusu gelir de uyumazsa arabayı kenara çeker açık havada az gezdirirdik.

bebeği uyuturduk gerekirse battaniyede sallardik.
Denize de girdirirdik bebeği
Biz her yaz kaş kalkan a gideriz yani giderdik ama bu sene cesaret edemiyorum o yol çok virajlı midesi bulanır mı bebeğin diye :S

Yanlış yazmışım ya kusura bakmayın
9ay 9ay Sunny-day Sunny-day A Alwayshappygirl

Hatay istanbul 1000kmden fazla
Masrafla karıştırdım herhalde :) 500tl

Mide bulantısı böyle küçükken olmuyor.
Kızım bana çekmiş galiba
1 yaştan sonra bulanmaya başladı hala da bulanır,
yüzüne bakarım anlarim eşim hemen kenara çeker arabayi, biraz hava alıriz, kraker yediririm.
Uyutmaya çalışırım. Uyuyunca rahat geçiyor midesi bulanmıyor

Eşim de istiyor ama ben cesaret edemiyorum
Bence gitmelisin bebekler bizlere ayak uydurmali. Tv de bi program vardi kanal7 yada tv8 yanlis hatirlamiosam kadin bebegini kanguruya koyup tum dunyayi gezerdi program sunardi. Onlardan neyimiz eksik:)). Ayaklaninca belki daha cok zorlaniriz cocugun arkasindan kosmaktan.
Hem alistirioruz cocugu gezmelere.

Yanlış yazmışım ya kusura bakmayın
9ay 9ay Sunny-day Sunny-day A Alwayshappygirl

Hatay istanbul 1000kmden fazla
Masrafla karıştırdım herhalde :) 500tl

Mide bulantısı böyle küçükken olmuyor.
Kızım bana çekmiş galiba
1 yaştan sonra bulanmaya başladı hala da bulanır,
yüzüne bakarım anlarim eşim hemen kenara çeker arabayi, biraz hava alıriz, kraker yediririm.
Uyutmaya çalışırım. Uyuyunca rahat geçiyor midesi bulanmıyor
Canim senin bilgin vardir. Malum otel tatili yapcaz biz. Bebegi tum gun disarda tutmak olmaz demi plajda veya havuz kenarinda? Oglen sicaginda bunalirmiki? Yoksa sadece sabah ve ikindilerimi ciksam plaja ve havuza

Back
X