Kızlar çok yorgunum ya
Biz komşuyla aramizdaki sınıra duvar cektik diye, ortak olan mutfak banyo giderini ayırmamızı istedi komşu. Duvar cekmemizi istememişti bizim evin önünü
Kendinin gibi kullanmaya alışmış yıllar yılı
Kaynim da sesini çıkarmamış
Biz taşınır taşınmaz duvar çekecez deyince bayağı tartışmalar oldu harita mühendisi getirttik falan uğraştık cektik sonunda.
Eşim kaç haftadır 2metre derinliğinde,
gider için kuyu kazmıştı.
Eylül1de görevi başlayacak acele ediyor bitsin işler diye
Bugün de yegenleri, kaynim ve kp ile içini örüyorlar ne zaman kapatacaklar üzerini bilmiyorum.
Sabah 6da oğlum uyandırdı.
Biberon verip altını değiştirdim.
Bebeği eşime verip pizza hamuru mayaladim, o sirada mutfağı topladım. Pizza pişerken elmalı turta harcini ve hamurunu hazırladım. Bebeğimi emzirdim.
Pizzayi arkasina da turtayi pisirirken yine durmadı 8buçukta yine emzirdim. Sonra kahvalti yaptık.
Eşim bugün kuyunun içini öreceklerini söyleyince hemen mutfağa girdim. Yemekler yaptım.
Bi mutfak bi emzir.hiç uzun uyumadi danam.
13gibi yemek yedik.
Şimdi de çay verecegim. Hala işleri bitmedi.
Müstakil ev çok güZel
Sabah oğlum iş başlamadan dışarda yoruldu. Ha bi arada onu yikadim. 12se uyudu yeni uyandı bari ayak dolaşığı olmadi
Kızlar ya gündüzleri 1buçuk saat filan uyuyan yavrum birkaç gündür 5 er dk uyuyor

dalıyor yatırıyorum 5dk sonra uyanıyor. Bazen kendi kendine tekrar uyuyor yine 5 dk anca sürüyor. Bazen ben pışpışlıyorum yine 5 dk anca uyuyor. Ne oldu bu çocuğa yaa
B
bu konuda da benim merak ettiğim, plajda vs sıcak oluyor belki biraz terliyor çocuk. Sonra otel kapısından girince klimalar açık buz gibi. Nasıl korucaz çocuğu :/
Dışarda ince çıtçıtlı atletle durur klimali yere girerken penye battaniyeye sariverirsin
Ben evde öyle yapıyorum
Ev sabahın 6sında 30derece olunca
Biraz alışınca giydiriveriyorum.
Ha bi de arabada klima çalışsa bile güneş değmesin diye yazma veya çarşaf geçiriyoruz. Eşim dışardan bezi tutuyor. Ben de kapıyı kapatiyorum. Bez dışarı taşmamali yoksa çok rahatsız edici ses yapiyo pat pat pat
Cok pimpirikli oldunmu oyke oluyo canim.. Dun bende bi topluluga gittim mikrofon sesinden korktu bebegim bisuru bebek var bi benimki korktu ciglik cigliga ama kalkmak zorunda kaldim. Gerci benimki bazen kendi osurugndan korkuyo cok sesli yaparsa :)))
İkinci bebegim olursa hic eve kapatmicam kendimi ayaklandimmi disardayim insallah disarda uyusun alissin
Ahahaha hiç güleceğim yoktu ya
Geç kalmış sayilmazsin bence hala alışabilir
2 gün önce benim bebeğimde öyleydi , ben aşıya yorumladım , dün 4. Günüydü yıkadık , 3 saat uyudu gündüz
Bazen benimki de öyle oluyo.
Daha şimdi daldı sabahtan beri 5dk 5dk uyudu ama derin değildi sabahkiler