- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.061

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ywtmeywcwk sagarak mi veriyorsn cnmHerkes diyor Zaman'la sütün azalacak yetmeyecek ben de mama kullanma Hakkı'mı o Zaman'lara saklıyorum bakalım
Kolik bebeklerde artik azalir cunku uc aylikdan sonra geçiyo kolik diye biliyorum. Yani kolik bebegi olan anneler az kaldiii :))Bazı annelerin sanırım haberleri yok, telefonlara güzel bebek müzik uygulamaları var
Baby sleep sounds tavsiye ederim koliklere
Birazda olsun emzirmeye baslamistim ama bezde turuncu lekeler yuzunden sagmaya dondum. Sizler iyisinizdir umarim.
Istahsizlik var kasinin arasinda kabartilar oluyo sut alerjisinden supheleniyorum. Karsilasan var mi acaba.
Surek li 20 cc 10 cc falan yiyor sik sik bide. Doktora gittim tuhaf insan hayati tehlikeye sokarsin diyor. Ankarada bulunan arkadaslarim bana prof dr tavsiye eder misiniz . Genzine kacirdim kasikla iciyim derken .. hep derin nefes alıyor aspire mi etti ki. Gozunde capak var hic gecmiyor kanal tikanikli varmis bi turlu kalbinde ufuruden şüphelendiler eko cektiricez. Ooohh ne dertliymisim ama bu istah ve kilo sorununu kafama takiyorum ya nasil iki saate cekicem... @GlnU devit ismini bana verir misin canim ecz. Aldigin.
Benim bebegin gozukde Flash patladı bi zarari olur mu ya. En korktugum sey. Birisi açık birakmis Üstelik oyle dikkatli bakar ki hayatta kafasini cevirmez telefona.. tam icine icine bakiyodu yani..superselma doktor her gun 15dk boyunca gunese cikar dedi. Sapkasi var ama yinede gozune gunes giriyo tabiki. D vitamini almasi lazim guneslenip nasil yapcaz ozmn gozleri zarar gormesin diye
Kontrole gittiginde doktora sormanda fayda var cnm ne olur ne olmaz.Benim bebegin gozukde Flash patladı bi zarari olur mu ya. En korktugum sey. Birisi açık birakmis Üstelik oyle dikkatli bakar ki hayatta kafasini cevirmez telefona.. tam icine icine bakiyodu yani..
superselma doktor her gun 15dk boyunca gunese cikar dedi. Sapkasi var ama yinede gozune gunes giriyo tabiki. D vitamini almasi lazim guneslenip nasil yapcaz ozmn gozleri zarar gormesin diye
Neden egimli yatirayim canim hep yatarken yiyor alismis diyorum orta kulak iltihabi mi oldu acaba..kucakta.yemiyor yastikta olsa burun gun sirt ustu neredeyse basi duzlesti diyorum umarim duzelir. Insallah iyidir..Merhaba canım
Geçmiş olsun inşallah iyidir herşeyi
meme başında kanayan yara mı var da bezinde turuncu leke oluyor?
Göz pınarlarına masaj yapıyor musun?
Yedirirken eğimli yatırsan iyi olur canım
Kademeli ayarlanan hatta yatak olan mama sandalyeleri var. İmkanın varsa tavsiye ederim. Eğimli yatar yedirirken. Hem odadan odaya tasirsin gözünün önünde olur
Kontrole gittiginde doktora sormanda fayda var cnm ne olur ne olmaz.
Buarada benim bebek yatarak emmeye alisti misafirlikte veya disarda gezmede bir turlu kucagimda emmiyo cok nadir oluyo kolumda tutarak emzirdigim. Nasil geri alistircam bilmiyorum
Benim bebegin gozukde Flash patladı bi zarari olur mu ya. En korktugum sey. Birisi açık birakmis Üstelik oyle dikkatli bakar ki hayatta kafasini cevirmez telefona.. tam icine icine bakiyodu yani..
N
Neden egimli yatirayim canim hep yatarken yiyor alismis diyorum orta kulak iltihabi mi oldu acaba..kucakta.yemiyor yastikta olsa burun gun sirt ustu neredeyse basi duzlesti diyorum umarim duzelir. Insallah iyidir..
Bugungittim unuttum ya bir de .. biximkide alizti yatarak beslenmeye.. sen yine emziriyorzn.Kontrole gittiginde doktora sormanda fayda var cnm ne olur ne olmaz.
Tesekkur ederimHafif eğik doktor sedyesi gibi
Reflu olmasın diye, bogazina kaçmasın diye, küçük solunum yolu enfeksiyonlari bronsite dönmesin diye.
İyidir bence
Ohannes bunu da ilk kez duyuyorum :) masallah subhanallah bebegine canim hem iyi dogmus hem iyi kilo almis. Tabi bu demek degil ki az kilo alan bebekler sagliksiz. Benim gibi bebisleri cok kilo almayan anneler uzulmesin :)Hastanaeden -200 ciksn gne guzel aliyo kiloyu bnce. Ayda bi kilo iste :) biz 3900 dgduk ilk ay ck aldi doktor kizdi bize az emzir diye
Ay cnm bnmde alıştı o şekil emmeye çok zorlanıyorum özellikle dışarda ikenBuarada benim bebek yatarak emmeye alisti misafirlikte veya disarda gezmede bir turlu kucagimda emmiyo cok nadir oluyo kolumda tutarak emzirdigim. Nasil geri alistircam bilmiyorum
Sagınca azalıyor muNeden ywtmeywcwk sagarak mi veriyorsn cnm
Bizim fistikda yan yatira yatira yan alisti hep sag sol sirayla ceviriyodum her yattiginda. Simdi de kafayi hic duz tutamio ona alistirmaya calisiorum.Bebislerin basi nasil bizim biraz duzlesti gibi cok sirt ustu yatmak istiyor resmen medikal bi yastik aldim bir de ensesinde sislik var.gibi ama onun ustu bos dr normal diyor ama.
Birde hala irkilmeler devam ediyor ya gittikce artti bir ani hareket ses bagirarak aglamaya basliyor asiri sicriyor devam etmesi normal midir...
Aynen mecbur disari gezmeye cikarsam hemen oncesi evde emziriyorum buda bana 2-3saat kazandiriyo disarda. Sonrasi aciktiginda geri donuyoruz mecburenAy cnm bnmde alıştı o şekil emmeye çok zorlanıyorum özellikle dışarda iken