- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 47
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.081
Tebri
TebrikerrrrCanlar ben avukat oldum
Ruhsat başvurum onaylandı yakında cübbe giyim ve ruhsat teslim törenim olacak adli açılışta yani 1 eylülde olabilir o gun ayrıca 24. Yaş günüm olacak :) keşke gelebilseniz
Ruhsatım 2-3ay önce gelebilirdi ama ben gebeliğimin son günleriydi diye ve sonra doğum yaptığım için başvuramadım hemen olsun kızımın canı sağolsun 2-3 ay ne ki![]()
Idrarinda turuncu lekeler vardi kizimin besibsiz kalmus dedi once kuveze sinra serum bagladilar sonra mama verdiler. 2900 dan 2450 ye düştü. Çok şükür 1 gunde nornale dondu. 450 gr aldi 1 haftada. Sindi iyiyiz. Yarin tartilacaz. 2. Ay asilamiz var. Asi nasıl oluyo kizlar cok ateslendimi 3 asi birden olacakmış 5 gun banyo yaptirna dedilerBirazda olsun emzirmeye baslamistim ama bezde turuncu lekeler yuzunden sagmaya dondum. Sizler iyisinizdir umarim.
Istahsizlik var kasinin arasinda kabartilar oluyo sut alerjisinden supheleniyorum. Karsilasan var mi acaba.
Surek li 20 cc 10 cc falan yiyor sik sik bide. Doktora gittim tuhaf insan hayati tehlikeye sokarsin diyor. Ankarada bulunan arkadaslarim bana prof dr tavsiye eder misiniz . Genzine kacirdim kasikla iciyim derken .. hep derin nefes alıyor aspire mi etti ki. Gozunde capak var hic gecmiyor kanal tikanikli varmis bi turlu kalbinde ufuruden şüphelendiler eko cektiricez. Ooohh ne dertliymisim ama bu istah ve kilo sorununu kafama takiyorum ya nasil iki saate cekicem... R r0s3n devit ismini bana verir misin canim ecz. Aldigin.