- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.121
Ayy canım yanlış yazmışım :):) carlsonbabyamerica olanmış 884 takipçi var.CAnim car
Canim carlsonbabyturkiye dimi 55 gakipcisi var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım yanlış yazmışım :):) carlsonbabyamerica olanmış 884 takipçi var.CAnim car
Canim carlsonbabyturkiye dimi 55 gakipcisi var :)
Adem gunesi ben de takip ediyorum her ne kadar soylediklerini birebir uygulayamasam da :) Fakat esim pek sevmiyo cunku babayi ozellikle biraz ikinci plana atiyo.
Birlikte uyuma konusunda ben 2 yas diye biliyorum 4 muymus? Su anda cok kucuk yatagima alamam zaten ama 1 yasinda falan istiyorum.
Canim ben 3 4 kitabini okudum hamileyken. 4 yasa kadar ayni yatak olmaz ikinciyi dusunenlere :) calismama da imkansiz doktor olmusum nasil birakiyim meslegimi annem esim herkes topa tutar beni. Baska tavsiyelerini uygulamaya calisirim ama bu ikisi utopik geldi bana
Canim Adem Günesin radyo programi vardi Cocuk Deyip Gecmeyin diye hala varmi bilmiyorum hatta bende kitabida var. Radyo parogramindan derlenmis kitabin adida ayni. Canli yayinda ariyolarda desiklerini uygulayan insanlar tesekkur ediyolardi sizin sayenizde coxugumun özgüveni tam 4yasinda kendi istegiyle odasina gecti artik diye. Sanirim sitesinde eski programlari var bi bak istersen. Bende napcagimisasirdim. Suanda ayni yatakta yatiyoruz hatta elele uyuyoruz genelde anne yani yaptirdim ben yataga bitisik cok rahat oluyo
Ben de gece degil de sabah 6-7 gibi yanima aliyorum oglene kadar 2 kere uyaniyor geri uyutuyorum oglene kdr beraber uyuyoruz acayip guzel oluyor ya bebegim de mutlu oluyor bunu goruyorum
Doğru karar vermişsin canım en iyisi ofis..eşin gün boyu evde nasıl bakıcı tutucaksın ki..ofise karşı çıksalar annen bakamaz mı..Once 2 yas demis beraber yatmaya sonra 4 yas demis 2 iyi gibi iste once sutten kesersib sonra da yatagi ayirirsin sonra da kardesi olur oh mis ve ofisime cocugumu goturmeye karar verdim![]()
Benim kuzenim cocuguna yapiodu yere bez seriyodu kizda doke saca yiyodu demek blw oymus. Evet gercekten sabir isi olmali ama mantikli yani enazindan cabuk ogrenir yemegiBlw acilimi baby led weaning. Bebegin pure kasik biberon olmaksizin kendi cabasiyla beslenmesini esas aliyor. Pureyle beslemek bebekte cigneme becerilerini geciktiriyomus.
Haslanmis sebzeleri, omleti, makarnayi, kofteyi bebegin onune koyuyorsunuz kendi yiyor. Ilk zamanlar sadece elleriyle besinleri kesfedip zaman zaman agzina goturse de zamanla bu sekilde beslenmeyi ogreniyo ve 1.5 yasindaki cocuk akilli akilli sizinle masada yemek yiyo:)
Aslinda yeni bisey degil eskilerin doke saca yemek dedikleri :) fakat cok sabir istiyo her ogunden sonra banyo ve yerleri temizlemek gerekiyo. Bi de bebegi beklemek..
Bizde bence sabredilemeyip o yemekler blendirda cekilerek bebegin agzina tikiliverir :) Yine de ek gidaya gecerken denicem.
Pipi karsiya bakarken cis yana mi gidiyo?
Yok canım sma ya devam , 3 hafta önce golden goat kullandım , bebeğimi 4 günde hem şişirdi hemde beni emmek istemedi , TADI gerçekten çok güzel , 6. Aydan sonra golden goat a geçeceğim attım o mamayı sma ya geri döndümemy0364 smayi bıraktın mi canim biraa kilo aldiran mama hangisinki. Hipp cok ovuyorlar ama kokusu cok agir.
Öğlene kadar uyuyor mu maşallah :) kaçta yatıyor?Ben de gece degil de sabah 6-7 gibi yanima aliyorum oglene kadar 2 kere uyaniyor geri uyutuyorum oglene kdr beraber uyuyoruz acayip guzel oluyor ya bebegim de mutlu oluyor bunu goruyorum
Evet öyle oluyoBlw acilimi baby led weaning. Bebegin pure kasik biberon olmaksizin kendi cabasiyla beslenmesini esas aliyor. Pureyle beslemek bebekte cigneme becerilerini geciktiriyomus.
Haslanmis sebzeleri, omleti, makarnayi, kofteyi bebegin onune koyuyorsunuz kendi yiyor. Ilk zamanlar sadece elleriyle besinleri kesfedip zaman zaman agzina goturse de zamanla bu sekilde beslenmeyi ogreniyo ve 1.5 yasindaki cocuk akilli akilli sizinle masada yemek yiyo:)
Aslinda yeni bisey degil eskilerin doke saca yemek dedikleri :) fakat cok sabir istiyo her ogunden sonra banyo ve yerleri temizlemek gerekiyo. Bi de bebegi beklemek..
Bizde bence sabredilemeyip o yemekler blendirda cekilerek bebegin agzina tikiliverir :) Yine de ek gidaya gecerken denicem.
Pipi karsiya bakarken cis yana mi gidiyo?
Bebegin kendini beslemesi tip tip isler gavur icadi :) ztn vakti gelince bebeklerin onune veriyorz kasigi catali yemegini blw ye gerek yok sahsim adinaGeçen de gördüm ne bu blw? Her gün yeni bir şey çıkıyor ya.
Blw nedir?
Sabirdan ziyade gereksiz bisey zaten vakti saati var bebek kasik tutucak kendi yemeyi ztn ogrencekBlw sabır işi ve cesaret inceledim ama uygulayamam sanıyorum
Bende yeni ogrendim 5. Ayda besinleri tadimlk olarak tattirmak ek gida seruveninde bebegin zorlanmasini engellermis bn suan bile tattiriyorum :) bana 2 aylikken inek sutuyle galeta karistirip vermisler anne sutunden ayrilmak zorunda kalmisimHay masallah. Anne sutunden obezite olunabilecegini bilmiyodum. Benim sutum yeterli olursa kesinlikle sadece ilk 6ay anne sutu vermeyi isterim. Bence ek gidaya erken baslamak iyi degil diye dusunuyorum
Evet o bakimdan iyi bazen bakiyorum 4 yasinda 5 yasinda cocuk hala annesi kasikla agzina veriyo yazik ya. istahsiz olanlari tenzih ederim ama benim kardesim okul oncesi ogretmeni diyo ki abla anaokulu caginda cocuklar var yemek saatinde ooyle oturuyo niye cunku hep annesi agzina vermis kasik tutmasini bilmiyo. Insallah bebelerimiz istahli olur kendi kendilerine herbiseyi yerler :)Benim kuzenim cocuguna yapiodu yere bez seriyodu kizda doke saca yiyodu demek blw oymus. Evet gercekten sabir isi olmali ama mantikli yani enazindan cabuk ogrenir yemegi
Bencede dogru olani o erken yasta kendi yemegi ogrenmesi. Basta tabi zor olurEvet o bakimdan iyi bazen bakiyorum 4 yasinda 5 yasinda cocuk hala annesi kasikla agzina veriyo yazik ya. istahsiz olanlari tenzih ederim ama benim kardesim okul oncesi ogretmeni diyo ki abla anaokulu caginda cocuklar var yemek saatinde ooyle oturuyo niye cunku hep annesi agzina vermis kasik tutmasini bilmiyo. Insallah bebelerimiz istahli olur kendi kendilerine herbiseyi yerler :)
Bana da annem bisey al da eline ver dediBiz bunu dgmadan once almistik annem kizdi banaseytan isi bu dedi. Eline battaniyesini tuttrmaya calisiyo ama bnim kizim serbst yatmayi seviyo
Blw nedirBlw ck sacma bsy ya eskiden blw mi vardi ki bn evde olmicam o yzdn klasik bi beslenmemiz olcak ama ek gida seruveninde herkes ayni anda yemek yicek :)
Bende anlamadim niye seytan isi olsun kiBana da annem bisey al da eline ver dedi
Herkes baska diyor
Doyamadığını gösterir demişti dr@limoncicegi00 cnm benim oğlumun bezinde de turuncu lekeler oluyo sütü az İçmesine bagliyodum ben niye oluyomus bi de iştahsızlık kabarikliklar bizde de oluyo alerji demek mi bu
Bir yaşına yaklaştığında düşünüyorum inşallah. Memlekette iyi doktor olursa ona giderm ama sezeryanı metin bey yapsın istiyorum. Bir yandan da o yapsın istemiyorum :):):):)
Eğer maddi olarak ihtiyaç yoksa bence evlat daha değerli. Onun geleceğine yatırım diyerek kişiliğinden çocukluğundan çalıyoruz çoğu zaman. Maddiyat bir şekilde halledilir. Şu an bir insanın temelleri atılıyor tuğla tuğla öreceğiz. İlerleyen zamanda geriye dönemeyeceğiz :)
2 yaşa kadar aynı yatakta 4 yaşa kadar aynı odada diyor.