- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.221
Yok hiç denemedim biberonla mama vermiştim ilk günler 3 defa toplamda.aradan zaman geçti tekrar sürüm yetersizdi mama denedim kesinlikle biberonu almadı midesi bulandı. Sanırım silikon uçtan da bula n abiler.
Emzir më konusunda ise ben hamile olduğumu öğrenmeden önce bebeğim i emzirirken hani ilk günler acıyor ya (senin çok olmuştu acıları n :) ) ona benzer sizliyo du baya .sonra zaten dayanamadım emzirme ye halsizlik yaptı öyle öyle bir kaç hafta emzir dim. Sonra çok zor oldu kizim çok seviyor du em meyi . Bıraktirdimbir de zaten bulantı lar başladı. Bezini değiştiremez dim kusardim
neyse ya gözünü korkutmayayim:)
Sezaryen le doğdu ikisi de canım. Sormak İstediğiniz sor tabi:)
Canim kolay olmaz tabi iki bebekli hayat mutlaka zordur gozumu korkut tabi ciddiyetini anlayayim bu isin
Ikisi de kiz demek Allah bagislasin ztn ardi ardina olunca consiyetler ayni oluyor ben bu tespiti yaptim kendimce :)
Ben inanilmaz bulantili ve istifrali bi hamilelik gecirdim zaten o yuzden o konuda gayet karamsarim
Eveet emz8rirken halen daha cok canim aciyor bi turlu gecmedi :)
Kisa surede iki sezaryeni kaldirabildin mi?
Ben de sezaryen oldum ve resmen yamuldum o kadar cok aci cektim o kadar berbat oldum ki gozum kizimi gormedi acidan baska bir sey hissetmiyordum annelik hssetmiyordm anne olduguma pisman oldum fln ama simdi hepsi gecti tabi
Kucuk kizinin sute alerjisi mi var acaba oguruyo diyorsun?