2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynı durumu şu an yaşıyorum saatlerce mücadele verdik resmen aiktan uyuyamiyo uykusu geldikçe deliriyo şimdi resmen aglzmaktan sızdı işin kötü d
Tarafı sadece emmeye değil kaşıkla biberonla hiç bişeyle hiç bişey yemiyo
Canım senin bebekte iştahsızlık sorunu mu var acaba , bazı bebekler biberonu sevmezmiş , ama kaşıklada yemiyor diyorsun , deneme Amaçlı biberonla mama versen bir kere , acaba sütünü MÜ istemiyor , benim bi arkadaşım da Acılı lahmacun ve çiğköfte yemiş 3 aylıkken o günden sonra almadı sütümü Demişti , sadece bir kere yemiş ... Soğandan falan da tiksiniyorlarmış bebekler

Cnm yine biberon da olsa besleniyor bizde onu da istemiyo aç resmen bugün cisli bez alamadım desem yeri
Canım sen iyi bir doktora götür bebeği , dün akşam kızım ve eşimle beraber avm ye gitmiştik 2 saat durduk gece hiç çiş yapmamış, sanırım klimalardan kaynaklandı , ilk defa oldu, eşim Başıma dikildi su iç sütün gelsin diye... Yaz mevsimi , bizler gibi bebeklerde su kaybediyor , böbreklerine birşey olur Allah korusun ... Ben en başından beri Philips avent kullanıyorum , chicco nun biberonunu almadı, lansinohun biberonunu çok seviyor durmuyor lıkır lıkır, Philips aventi dişliyor ağzında oynatıyor 15 dk da emiyor

Evet sut kolay kolay azalmiyo. Emzirme kampinda sut iki gunde artar deniyo mesela ben o yuzden bi gun az emzirsem tam tersi sekilde sutum azalacak zannederdim ama oyle olmadigini gordum. Yine de yiyip icmemize uykuya dikkat edicez tabiki canim. Suyu ihmal etme.
Benim psikolojim Sütümü çok etkiliyor , 15 gün önce bi haber geldi kulağımııza 5 Cc sütüm çıkmadı , uyuyup dinlenirsem kafam rahatsa Mısır yersem 90 Cc sağıyorum

superselma superselma , süper insan tecrübelerini bildiklerini anlatman müthiş birşey, en başından teşekkür etmek istiyorum , kızımı 2 gecedir gündüz de Yanımda yatırıyorum Gözünü açtığı aybaşına dikiliyorum o kadar mutlu oluyor ki , uysal mutlu melek resmen :))) önceden ağlamasını beklerdim susturamazdım , kucağıma aldığımda ittirirdi beni :) verdiğin taktik hem bebeğimin hem benim mutlu olmamı sağladı , tekrar teşekkürler süper insan :)))

Kızlar baby sling kullanan var mı
Memnun Musunuz
Kanguru aldım moje nin ama kızım sıkılıyor içinde çok değişik birşey
Bu sling hoşuma gitti ama
Kullanışlımıdır?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 55
Aynen tansiyon seket hepsi var... yinede yapmadan duramiyo... görüyo evin halini :KK66:
Benim annemde 7 ay hamilelik Döneminde yapınca şimdi yapmıyor , hatta artık gelmiyor bile , 7 ay yatınca o kadar hantallaşmışım ki birde kilo artınca çok çabuk yoruluyorum , buram buram terliyorum ve gün boyu hep yorgunum , ilk zamanlar hiçbirşey yemiyordum gaz yapıyor diye 1 aylıkken grip olunca karpuz bile yiyorum ama nafile , bugun muhasebeciye belediyeye ve il özel idaresine gittim (arabayla) Eve gelincede oturduğumuz Odayı süpürdüm pil bitti resmen :( şimdide yorgunluktan uyuyamıyorum :)))

Cok fena grip oldum :(
Sabahtan beri limonlu sicak su icmekten icimde limon agaci cikicak.
Ilac ne kullanabilirim bilmiyorum doktorumuza mail attim cevap bekliyorum.kafam hic kalkmio etlerimin agrisindan bu saat oldu uyuyamiyorum.
Hapsirincada korkuyor melegim.
Umarim ona gecmez.

Cok fena grip oldum :KK43:
Ilac ne kullanabilirim bilmiyorum doktorumuza mail attim cevap bekliyorum.kafam hic kalkmio etlerimin agrisindan bu saat oldu uyuyamiyorum.
Umarim ona gecmez.
Canım bol bol Kuşburnu iç , sütü azaltıcı etkisi yok , kızını bol bol emzir , ağız maskesi kullan, ellerini sürekli yıka, ben hiç ilaç kullanmadım , 30 günlükken olduk grip portakal limon Kuşburnu içtim sürekli , çok şiddetli tutulmuştum , kızımda sadece 2 gün burun tıkanıklığı oldu , grip olmadı

Cok fena grip oldum :KK43:
Umarim ona gecmez.
Geçmiş olsun ıhlamur tüket mutlaka hamileyken beni o iyi etmişti

Maşallah canım
Benim ilk kızım da aynı böyleydi 6ay böyle kaldı yeşil veya mavi olacak sandım ama ela gözlü şimdi. Şimdiki kızımınki buna benziyo ama şimdiden değişmeye başladı açık kahve olacak gibi. Oğlumun gözü doğduğundan beri koyu kahverengi. Babasının kahverengi, benim mavi..
Herhalde ela olacak o zaman. Babasının gözü yeşil, benimki bal rengi. şekil olarak da büyüklüğünü babadan almış çekikliğini benden. Çok merak ediyorum. Evde mavi, dışarıda yeşil görünüyor. Şimdilik içinde kahve tonu yok

Kızlar ya ben uyurken bebeğim yanımda zannediyorum. Gece eşim geç geldi. Ben uyuyordum. Kızımız nasıl demiş kucağımda şu an demişim elim göğsümde, nasıl yani demiş kucağımda uyuyor demişim. Bir gün uyurken beşiğinden almam di mi ya :)
Bir de benim her yanım tutuldu. Etlerim acıyor. Annem geldi, biraz o bakıyor ama geçmiyor. Ne yapabilirim?

superselma superselma selam canım tecrübelerine dayanarak soruyorum :) bugğn 3lü aşıları olduk ateş yok fakat sarardı bebeğim yüzü bacakları aşı sonrası bu normal mi ?
Canım rengi mi soldu yani? Renginin fazlasıyla solması orta şiddette aşı reaksiyonu. Yarın düzelmezse doktorunu ara bence canım. Muhtemelen düzelir ama endişelenme

Canım sen iyi bir doktora götür bebeği , dün akşam kızım ve eşimle beraber avm ye gitmiştik 2 saat durduk gece hiç çiş yapmamış, sanırım klimalardan kaynaklandı , ilk defa oldu, eşim Başıma dikildi su iç sütün gelsin diye... Yaz mevsimi , bizler gibi bebeklerde su kaybediyor , böbreklerine birşey olur Allah korusun ... Ben en başından beri Philips avent kullanıyorum , chicco nun biberonunu almadı, lansinohun biberonunu çok seviyor durmuyor lıkır lıkır, Philips aventi dişliyor ağzında oynatıyor 15 dk da emiyor
Ben de avent var cnm ağzına verince suratini değişik yapıyo ağzında oynatiyo bu da ne der gibi bana bakiyo :) cnm bi kaç doktora götürdüm ama henüz iyisini bulamadim :(

Canım senin bebekte iştahsızlık sorunu mu var acaba , bazı bebekler biberonu sevmezmiş , ama kaşıklada yemiyor diyorsun , deneme Amaçlı biberonla mama versen bir kere , acaba sütünü MÜ istemiyor , benim bi arkadaşım da Acılı lahmacun ve çiğköfte yemiş 3 aylıkken o günden sonra almadı sütümü Demişti , sadece bir kere yemiş ... Soğandan falan da tiksiniyorlarmış bebekler
Sogandan ben de tiksinirim acı hiç yemem ama bişeyden etkilenmisse bilemiyorum çok detaylı incelenmesi lazım bnm oğlumun nerden bulucam o iyi doktoru onu da bilmiyorum.geçen sünnet için bi yerle konuşmaya gittim doktora dedim ki bazı bebeklerin anestezi alerjisi olabiliyomus ve bebekler allah korusun 15 dk içinde kaybediliyomus dedim bana diyo ki.onu ameliyat masasında anlarız şok oldum.test yapalım falan yok yani :/

Back
X