- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.401
Kizlarrr bebegimin afedersiniz ama kakasında sümük gibi parcalar var bu süt alerjisi denilen seymi bilgisi olan varmi?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ne guzelsiniz. Ben de yanımda yatırıyorum sabahları çok keyifli. TaBi bizim minnoş böyle yapismio bana . Sıkılır hemenAhahahah şu anki halimiz, gece 3:30 tan 6:30 a kadar böyleydik, 9 dan itibaren yine böyleyiz :))
Ay biz işte hep böyleyiz sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumAhahahah şu anki halimiz, gece 3:30 tan 6:30 a kadar böyleydik, 9 dan itibaren yine böyleyiz :))
Canim korkma ben dogum yaptigimda griptim yeni dogmus bebek ben o halde emzirdim ilgilendim bisey olmadi cok sukur. Bal zencefil karanfil nane karışımıni kaynatip iciyordum fayda etmisti.Cok fena grip oldum
Sabahtan beri limonlu sicak su icmekten icimde limon agaci cikicak.
Ilac ne kullanabilirim bilmiyorum doktorumuza mail attim cevap bekliyorum.kafam hic kalkmio etlerimin agrisindan bu saat oldu uyuyamiyorum.
Hapsirincada korkuyor melegim.
Umarim ona gecmez.
Kızlar dişim için lokal anestezi aldım. Doktor emzir dedi ama içime sinmedi. Yapan var mı? Film de çekildi
superselma , süper insan tecrübelerini bildiklerini anlatman müthiş birşey, en başından teşekkür etmek istiyorum , kızımı 2 gecedir gündüz de Yanımda yatırıyorum Gözünü açtığı aybaşına dikiliyorum o kadar mutlu oluyor ki , uysal mutlu melek resmen :))) önceden ağlamasını beklerdim susturamazdım , kucağıma aldığımda ittirirdi beni :) verdiğin taktik hem bebeğimin hem benim mutlu olmamı sağladı , tekrar teşekkürler süper insan :)))
Cok fena grip oldum
Sabahtan beri limonlu sicak su icmekten icimde limon agaci cikicak.
Ilac ne kullanabilirim bilmiyorum doktorumuza mail attim cevap bekliyorum.kafam hic kalkmio etlerimin agrisindan bu saat oldu uyuyamiyorum.
Hapsirincada korkuyor melegim.
Umarim ona gecmez.
superselma selam canım tecrübelerine dayanarak soruyorum :) bugğn 3lü aşıları olduk ateş yok fakat sarardı bebeğim yüzü bacakları aşı sonrası bu normal mi ?
Kızlar ya ben uyurken bebeğim yanımda zannediyorum. Gece eşim geç geldi. Ben uyuyordum. Kızımız nasıl demiş kucağımda şu an demişim elim göğsümde, nasıl yani demiş kucağımda uyuyor demişim. Bir gün uyurken beşiğinden almam di mi ya :)
Bir de benim her yanım tutuldu. Etlerim acıyor. Annem geldi, biraz o bakıyor ama geçmiyor. Ne yapabilirim?
Sağıp döktün mü pekiGeçmiş olsun canım ben 1saat beklemiştim tedbiren
Ayy masallah insallah ela yada yesil olur:)Kızlar göz rengi değişir mi hala? Ve sizce bu ne renk olur?
Sağıp döktün mü peki
Kizlar sizin gogusleriniz dolu dolu mu? Azonce kv morelimi bozdu yok benim goguslerim bos gibi duruyomus sert degilmis dolup tasmiomus sutler. Tovbe yarabbim. Morelimi bozdu cok fena![]()
Kızlar ya ben uyurken bebeğim yanımda zannediyorum. Gece eşim geç geldi. Ben uyuyordum. Kızımız nasıl demiş kucağımda şu an demişim elim göğsümde, nasıl yani demiş kucağımda uyuyor demişim. Bir gün uyurken beşiğinden almam di mi ya :)
Bir de benim her yanım tutuldu. Etlerim acıyor. Annem geldi, biraz o bakıyor ama geçmiyor. Ne yapabilirim?
ay canım Allah iyiliğini versin çok güldümCanim bu aksam ben de uyandim baktim memem disarda eaim yanimdaydi dedim cocuk nerde .yok almadik yanimiza dedi.baktim besiginde uyuyo.
Sonra adama diyom memem niye disarda sen mi bisey yaptin:)
Gece gece sacmala yat asagiya dedi:)
Lohusayken baslamisti elestirmeye halen devam edio surekli usucek ve ac olmasi konusunda baydi beni yani. Kizlar bu arada yazim hatasi olabilir turkcem tam mukemmel degilKiz bozulmasin moralin terbiye olmustur artik.
Bak bende terbiye olmadi diye yakiniyom hala sutlu bady lerle gezmek hic hos degil![]()