2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim bu aksam ben de uyandim baktim memem disarda eaim yanimdaydi dedim cocuk nerde .yok almadik yanimiza dedi.baktim besiginde uyuyo.
Sonra adama diyom memem niye disarda sen mi bisey yaptin:)
Gece gece sacmala yat asagiya dedi:)
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay sesli guldum yaaa... ilahi ALLAH da seni güldürsün
Bu arada biz hale kardes kardes yatioz ya zaman yok ya güç yok... iyice pert olduk ikimizde

Kızlar baby sling kullanan var mı
Memnun Musunuz
Kanguru aldım moje nin ama kızım sıkılıyor içinde çok değişik birşey
Bu sling hoşuma gitti ama
Kullanışlımıdır?
Bu tarz slingler tek omuzda agri yapiyomus diye duymustum bi arastir istersen.

Kızlar ya ben uyurken bebeğim yanımda zannediyorum. Gece eşim geç geldi. Ben uyuyordum. Kızımız nasıl demiş kucağımda şu an demişim elim göğsümde, nasıl yani demiş kucağımda uyuyor demişim. Bir gün uyurken beşiğinden almam di mi ya :)
Bir de benim her yanım tutuldu. Etlerim acıyor. Annem geldi, biraz o bakıyor ama geçmiyor. Ne yapabilirim?
Bana her gece oluyo. Uyandigimda bebegimi kucagimda zannediyorum. Hatta bazen uyku sersemi nevresimin desenlerini bebegimin yuzu zannediyorum ay ne bicim uyumusuz diyorum :) Benim yatarken bebegi ezme korkum var eger bilincaltinda boyle bisey varsa ondan olabilir veya olmayadabilir sonucta uyanikken paso bebek kucakta geziyoruz uyurken de oyle zannetmemiz cok normal :)

Kızlar 2 saatte 95 cc süt sağdım. Annem çok az diyor. Ya nedir bu annelerden kv'lerden çektiğimiz:KK43: Cidden az mı ya?
Hayir tabiki olur mu gayet iyi masallah. Hem de 2 saatte. Anneni hic takma kendisi zamaninda sutunu mu sagmis nerden biliyo :)

Sunny-day Sunny-day @9ay başkalarının yanında emzirmeyin süt sağmayın. Ben öyle yapıyorum sıkıntı yaşamıyorum :):)
En guzeli valla. Benim kv bazen hususi yanima oturup izliyo emisini torununu seviyo. Yorum yapiyo bi de iyi cekti cekemedi yok su an emmiyo keyfi cekiyo bilmemne. Kotu niyetli degiller ama insan izlenmekten rahatsiz oluyo. Hele birinde dalmisim kafami bi kaldirdim esim gorumce kv sandalyelerini bana cevirmisler ellerinde kuruyemis kasesi citlata citlata bizi izliyolar:KK70:

Bana her gece oluyo. Uyandigimda bebegimi kucagimda zannediyorum. Hatta bazen uyku sersemi nevresimin desenlerini bebegimin yuzu zannediyorum ay ne bicim uyumusuz diyorum :) Benim yatarken bebegi ezme korkum var eger bilincaltinda boyle bisey varsa ondan olabilir veya olmayadabilir sonucta uyanikken paso bebek kucakta geziyoruz uyurken de oyle zannetmemiz cok normal :)

Hayir tabiki olur mu gayet iyi masallah. Hem de 2 saatte. Anneni hic takma kendisi zamaninda sutunu mu sagmis nerden biliyo :)

En guzeli valla. Benim kv bazen hususi yanima oturup izliyo emisini torununu seviyo. Yorum yapiyo bi de iyi cekti cekemedi yok su an emmiyo keyfi cekiyo bilmemne. Kotu niyetli degiller ama insan izlenmekten rahatsiz oluyo. Hele birinde dalmisim kafami bi kaldirdim esim gorumce kv sandalyelerini bana cevirmisler ellerinde kuruyemis kasesi citlata citlata bizi izliyolar:KK70:
Yok artik... bizimki kimseye izin vermiyo emmeyi birakiverio o yuzden kimse bakamiyo... konusmaya bile musade etmio hemen memeyi birakip oda konusuyo... ;)
Sessizlikte birde korkunca güzel emio. Siz bu taktigi uygulayin biri varken emmio diyin. Yalnizken cookiyi deyin bence...

Ciddi olamazsin film izler gibi seni mi izliyolar :D
Demekki bi bende degil ozaman. Bide ilk torun olunca cok dusuyolar ustune iste

Ya bu emme suresi ne kadar olmali.. bizimki yarim satten fazla bir memeyi emio... bu fazla deilmi
Oh ne iyi. En az 5dakika en fazla 1saat diye biliyorum.
Benimki en fazla 10dakika emer ama cogu zaman 5dakika oluyo sora tam doymiyo tekrar ugrasiorum yarim saat sora acaba doymadimi diye.
Cok huysuz bugun benim kiz surekli mizmizlaniyo. Acaba doydumu endisesi baydi beni. Emzirince bilemio insan doyup doymadigini :(. Hep doymadimi acaba diye ona yoruyorum agladigi zaman

Yok artik... bizimki kimseye izin vermiyo emmeyi birakiverio o yuzden kimse bakamiyo... konusmaya bile musade etmio hemen memeyi birakip oda konusuyo... :KK66:
Sessizlikte birde korkunca güzel emio. Siz bu taktigi uygulayin biri varken emmio diyin. Yalnizken cookiyi deyin bence...
Nasil korktugunu anliosun ki canim? Neyden korkiyo ki

Oh ne iyi. En az 5dakika en fazla 1saat diye biliyorum.
Benimki en fazla 10dakika emer ama cogu zaman 5dakika oluyo sora tam doymiyo tekrar ugrasiorum yarim saat sora acaba doymadimi diye.
Cok huysuz bugun benim kiz surekli mizmizlaniyo. Acaba doydumu endisesi baydi beni. Emzirince bilemio insan doyup doymadigini :KK43:. Hep doymadimi acaba diye ona yoruyorum agladigi zaman
Aynen öyle doymuyor ardindan mama veriyorum anca uykuya dalio... bilmiom yanlış yapiom sanirim. Doktor mama verebilirsin doymuyorsa dedi. Ortaya karışık gidioz bakalim simdilik... ;)

Nasil korktugunu anliosun ki canim? Neyden korkiyo ki
Ortama girdigi zaman basi cok kalabalik oldugunda o ortamda iken uzunca süre kucama almadigimda (yarim saat 1 saat) hemen dudaklarini balık gibi yapio mama veriom almio memeyi alio... ki normalda memeyi alsin diye ne savaşlar veriom ;)

Kizlar bugun ikinci ay kontrolumuzu olduk. Benim tosbaa 6kg olmus, boyu 59cm. Ben de tartildim 61kg ciktim 10 gunde 2 kg daha vermisim. Hamilelik oncesi kiloma 1 kilo kaldi yani ama ben hazir veriyorken bi 5-6kg daha vermeyi planliyorum. Insallah verebilirim.
Ama yine de hamilelik oncesi giysilerime girmekte zorlaniyorum.. Ozellikle memeler tam bir bas belasi :)

Kizlar bugun ikinci ay kontrolumuzu olduk. Benim tosbaa 6kg olmus, boyu 59cm. Ben de tartildim 61kg ciktim 10 gunde 2 kg daha vermisim. Hamilelik oncesi kiloma 1 kilo kaldi yani ama ben hazir veriyorken bi 5-6kg daha vermeyi planliyorum. Insallah verebilirim.
Ama yine de hamilelik oncesi giysilerime girmekte zorlaniyorum.. Ozellikle memeler tam bir bas belasi :)
Masallah size cnm. Benim kilo verme olayi durdu 59da takılı kaldım. Ozel bisey yapiomusun kilo vermek icin

Maşallah ne guzelsiniz. Ben de yanımda yatırıyorum sabahları çok keyifli. TaBi bizim minnoş böyle yapismio bana . Sıkılır hemen
Hala aynı pozisyondayız :))) böyle uyumaya bayılıyor beni bağlıyor ama benimde çok Hoşuma gidiyor , bugun bebeğimi 2 saatliğine eşime bıraktım bi arkadaşıma gittim , 15 günlük bir bebekte vardı , ayyy bizimkilerde bu kadar Minnak mıydı diyivermişim :))) zaman çok çabuk geçiyor ve çok hızlı büyüyorlar maşallah Sübhânallah , o yÜzden kucağımda uyumak isterse uyutacağım çemkirmeyeceğim :)))

_peri_ _peri_ canım o tek başına alerji göstergesi değil. Ve sadece süt alerjisi göstergesi değil. Başka bir şey de olabilir. Farklı bir şey yedin mi bugünlerde? Kanlı mukuslu olması özellikle alerji belirtisi.
Önsütü fazla almasından da olabiliyor ya da çok salyası varsa onu yuttuğu için. Benimkinde de oluyor mukus.

Ay canim yaa cok sagol cevap verdigin icin. Kanli degil Allaha cok sukur. Dedigin dogru buara yine hep emmek istiyo tabi bitane meme bosalinca her defasinda diger memeyi veriyorum. Zaten yesilde yapiyo arada oda onsutu cok icince oluyomus.Degisik biseyler yedim evet ondan ozaman

Back
X