2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay sinir krizi geciricem sanırım bebegimi beşiğinde bıraktım yazıyorum artık saatlerdir aç ya delirmek üzereyim istemiyo napayim artık bilmiyorum sütüm var çok şükür ama bi işe yaramıyor mamaya gecicem sanırım :(

Masallah size cnm. Benim kilo verme olayi durdu 59da takılı kaldım. Ozel bisey yapiomusun kilo vermek icin
Yok aslinda ozel birsey yapmiyorum ama hem emziriyorum hem de ise donecegim icin sut sagip stok yapiyorum, sanirim bu bana ekstra enerji harcatiyor. Bir de dogumdan beri asiri istahsizim. Normalde yedigimin yarisini yesem cok geliyor su an.

Ay sinir krizi geciricem sanırım bebegimi beşiğinde bıraktım yazıyorum artık saatlerdir aç ya delirmek üzereyim istemiyo napayim artık bilmiyorum sütüm var çok şükür ama bi işe yaramıyor mamaya gecicem sanırım :KK43:
:( canım hangi şehirde yaşıyorsun, bebeğinin bu şekilde olmasının bir sebebi olmalı , önce bir doktpra göster canım, bende burada bir emzirme hemşiresi buldum pazartesi den itibaren evime gelecek 1 haftada hallediyormuş bakalım deneyip göreceğiz , emzirtebilecek mi? :))))

Ay canim yaa cok sagol cevap verdigin icin. Kanli degil Allaha cok sukur. Dedigin dogru buara yine hep emmek istiyo tabi bitane meme bosalinca her defasinda diger memeyi veriyorum. Zaten yesilde yapiyo arada oda onsutu cok icince oluyomus.Degisik biseyler yedim evet ondan ozaman
ondandır o zaman canım. Valla ben bir ara baya taktıydım bu çocuğun alerjisi var vs vs diye :):) alerji değilse reflüsü var o da değilse o zaman idrar yolu enfeksiyonu var :)
Sonra akışına bıraktım :) her şey düzeldi. Bir şeye takınca ona bağlıyor insan her şeyi :)

Ay sinir krizi geciricem sanırım bebegimi beşiğinde bıraktım yazıyorum artık saatlerdir aç ya delirmek üzereyim istemiyo napayim artık bilmiyorum sütüm var çok şükür ama bi işe yaramıyor mamaya gecicem sanırım :KK43:
Ayakta gezerek emzirmeyi denedin mi canım? Renkli şeyleri seviyorsa renkli boncuklu kolye filan tak. Üzerinde dikkatini çekecek bir şeyler olması belki işe yarar.

Kizlar birsey soracagim, bebegim sabahlari normal sari renkli kaka yapiyor ama aksamlari altini degistirdigimde bazen yesil oluyor kakasi. Bebegi usuttum mu diyorum ama cok iyi korusuguma eminim. Acaba ilk sutu mu fazla emiyor gunduz?? Geceleri daha istekli ve cok emiyor ama gunduz daha az emiyor.

Ya bu emme suresi ne kadar olmali.. bizimki yarim satten fazla bir memeyi emio... bu fazla deilmi
Aktif bi sekilde 1 saat emiyo mu yutkunma falan var mi? Benimki de oyleydi sonra takip ettim bi memeyi sadece 10-15 dk aktif bi sekilde emiyo sonra emzik yapiyo mik mik mik. Eskiden hic birakmazdi artik mikmiklanmaya gecince cikariyorum agzindan itirazi olmuyo.

Bebegim gayet sakin dururken anakucagina koyup wc ye gideyim diyorum Allahiiimm ben dönene kadar kiyamet kopariyor gozlerinden yas geliyor morariyor aglamaktan, uyudugunda da yataga yatiramiyorum uyaniyor hemen

Artik benden baska kimsenin kucaginda durmuyor babasinda bile durmuyor

Bu duruma sevinsem mi uzulsem mi karar veremedim henuz:KK45:

Sizde durumlar nasil?

Kizlar birsey soracagim, bebegim sabahlari normal sari renkli kaka yapiyor ama aksamlari altini degistirdigimde bazen yesil oluyor kakasi. Bebegi usuttum mu diyorum ama cok iyi korusuguma eminim. Acaba ilk sutu mu fazla emiyor gunduz?? Geceleri daha istekli ve cok emiyor ama gunduz daha az emiyor.

Benimki de oyle cnm hem de uzun zamandir oyle gunduz sari kaka gece yesil kaka ustelik gece cok zorlaniyor cok aci cektiriyor bu yesil kaka

Ben sebebini cozemedim bu durumun

Aktif bi sekilde 1 saat emiyo mu yutkunma falan var mi? Benimki de oyleydi sonra takip ettim bi memeyi sadece 10-15 dk aktif bi sekilde emiyo sonra emzik yapiyo mik mik mik. Eskiden hic birakmazdi artik mikmiklanmaya gecince cikariyorum agzindan itirazi olmuyo.
3 saat oldu hala memede cikartiryorum yatırıyorum tekrar cildiyor... yalanci memeyide istemuo mamayida. Asidan sonra huymu deistirecek ki

Son düzenleme:
Canım mama destekli mi gidiyorsun , ben sütümü çok verdiğimde sarı kala daha çok oluyor mamayı artırdığımda yeşil kaka çok oluyor

Hipp mama kullanan var mi? Bugun teneke olanindan aldim. Bebise sutum yetmeyecek ise baslayinc bu hafta ne yicene karar vermesi lazim. Sma alcktm ama icnde emulgator oldugunu ogrendjm. Golden goat ilk basta bebek icin cok agirms mamaya alisinca verilmesi oneriliyo

:KK43: canım hangi şehirde yaşıyorsun, bebeğinin bu şekilde olmasının bir sebebi olmalı , önce bir doktpra göster canım, bende burada bir emzirme hemşiresi buldum pazartesi den itibaren evime gelecek 1 haftada hallediyormuş bakalım deneyip göreceğiz , emzirtebilecek mi? :))))

Ayakta gezerek emzirmeyi denedin mi canım? Renkli şeyleri seviyorsa renkli boncuklu kolye filan tak. Üzerinde dikkatini çekecek bir şeyler olması belki işe yarar.

Anne sutune alerjisi mi var ki?
Bir sebebi olmali ya cok tuhaf bi durum
Bugün iki doktora gösterdik kan alındı bakıldı çok şükür normal ama onlar da anlamadı izmirde yaşıyorum ama çözüm yok bulamadım ben de.de.emzirme odasında bi kadınla karşılaştık o da benim gibi doktor doktor dolaniyomus refluden deyip ilaç vermiş bi Prof. Düzeldi biraz dedi :/

Yok artik... bizimki kimseye izin vermiyo emmeyi birakiverio o yuzden kimse bakamiyo... konusmaya bile musade etmio hemen memeyi birakip oda konusuyo... :KK66:
Sessizlikte birde korkunca güzel emio. Siz bu taktigi uygulayin biri varken emmio diyin. Yalnizken cookiyi deyin bence...
Zaten sessiz izliyolar yoksa bizimkinin de sese alerjisi var. Emerken ben dahil kimseyi konusturmuyo. Bi misafirim arkadasim geldiginde muhabbet ederek emzirmeyi o kadar cok isterdim ki. Demek ki cogu bebek boyle :)
Yazik korkup memeye sariliyo rahatlamak icin demek ki.

Back
X