- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.541
1 kilo almisti2.ay kontrollerimiz de kilo alimlariniz nasıldı kızlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kilo almisti2.ay kontrollerimiz de kilo alimlariniz nasıldı kızlar ?
Merhaba
Geçen haftasonu bebek gezdirmeye yatılı misafirliğe gittik. Gittiğimiz evin bebeği hastaymış meğer bize söylemediler. Ne kadar dikkat etsemde kızıma da geçmiş. Burun akıntısı ve öksürüğü vardı. Şimdi başgama döndü. Yazık yavrum balgam atıcam diye harap oluyor ve balgamı çıkartamıyor.
Limon suyu içiyorum kendim sütten vitamin geçsin diye. Onun da burnuna bol bol serum fizyolojik damlatıyorum. Sümükleri temizliyorum. Başka ne yapayım akıl verin bana. Çok kötü onun böyle çabalaması ve bir şey yapamamak.
Herkes oyle diyo ictgm suyun haddi hesabi yok yrn denicem azaz sagmaya bakalim insallah artar
bile
Merhaba
Geçen haftasonu bebek gezdirmeye yatılı misafirliğe gittik. Gittiğimiz evin bebeği hastaymış meğer bize söylemediler. Ne kadar dikkat etsemde kızıma da geçmiş. Burun akıntısı ve öksürüğü vardı. Şimdi başgama döndü. Yazık yavrum balgam atıcam diye harap oluyor ve balgamı çıkartamıyor.
Limon suyu içiyorum kendim sütten vitamin geçsin diye. Onun da burnuna bol bol serum fizyolojik damlatıyorum. Sümükleri temizliyorum. Başka ne yapayım akıl verin bana. Çok kötü onun böyle çabalaması ve bir şey yapamamak.
Geçmiş olsun Canım
Karın üstü yatirirsan rahat nefes alir veya reflu yatağı gibi eğimli yatirirsan iyi olur
Bronşlara inmez bari
Helva yyrm ama bsy yapmiyodu maltaa deniyim bide sut arttirmaya calismak deglde biriktirmeye calisiyrmSüt arttırmaya mı çalışıyorsun zeyzey? Bende işe yarayan şey hazır tahin helvası yerken maltana içmek. 1 aydır helva yemeden maltana içiyordum dün helvayla yedim tekrar yarım saatte şişirdi gögüslerimi. Koska helva + ülker maltana bundan sonra hiç şaşmadan hergün tüketicem kızın kilo alımı azaldı sanki bu ay
Benim oglum biraz fazla kilo almis bu ay, 1650gr almis.2.ay kontrollerimiz de kilo alimlariniz nasıldı kızlar ?
Benim oglum biraz fazla kilo almis bu ay, 1650gr almis.
Gunizi danismanlik, sibel hanim. Yeri erenkoyde. Ben 6 sene once gitmistim kendisine, bana cok iyi geldi. Biraz pahaliydi o zamana gore ama su an seanslari ne kadar bilmiyorum. Internetten numarasini bulup ogrenebilirsin istersen.Selam kızlar İstanbul Anadolu yakasında önerebileveğinizz iyi bir psikolog var mı
Evet canim sadece anne sutu aliyor. Sutu arttirmak icin inan hic birsey yapmiyorum, sadece bol su tuketiyorum. Hatta beslenmem o kadar zayif ki hamilelikte aldigim 21.5 kilonun 20sini vermisim bile o kadar yani.Maşallahçok güzel kilo almış sadece anne sütü mu alıyor,anne sütünü arttırmak için neler yapıyorsunuz,ilk ay 1500gr almıştı bu ay daha gitmedik bakalım ne kadar almış
Teşekkrüler arayacagım canımGunizi danismanlik, sibel hanim. Yeri erenkoyde. Ben 6 sene once gitmistim kendisine, bana cok iyi geldi. Biraz pahaliydi o zamana gore ama su an seanslari ne kadar bilmiyorum. Internetten numarasini bulup ogrenebilirsin istersen.
Rica ederim, eger gidersen kendisine umarim sana da bana geldigi gibi iyi gelir. Benim cok agir depresyon tedavimi 6 ayda ilk uc ay haftada bir, sonra iki haftada bir seans yapmak seklinde tamamlamistik. Bir daha da hic gitme ihtiyaci duymadim..Teşekkrüler arayacagım canım
Kokusu her zamanki gibi rengi de sarıKokusu ve rengi nasıl?
Kıvamının su gibi olması normal. Benimki de bazen 15 dakika içinde üç defada yapıyor kakasını.
Yok cnm, bizim 3.ayımız bitti şükürHerkes oyle diyo ictgm suyun haddi hesabi yok yrn denicem azaz sagmaya bakalim insallah artar
2. Ay kontrolundemi 62 cikti canim. 4 cok buyuk3+ gene iyi bize ki bacaklarimiz cok tombis bez yok gibi oluyo 3+ da 4 te disardan sisiyo gydikleriyle. Bnde 4 paket aldm 2 si btti bile
Ohh masallah :) bu bitince 4 e gec yada yeni paketi acma cvrende biri varsa hediye edwrsinYok cnm, bizim 3.ayımız bitti şükür
1300 gr almis kalcamiz bobregimiz iyi boyumuz baş çevremiz iyiymis2.ay kontrollerimiz de kilo alimlariniz nasıldı kızlar ?
Her mamadan sonrasu biberonu var 5 cc civari veriyorum. Doktorumuz 3 cay kasigi ver demisti brn biberonda hazır tutuyorumMama takviyeli giden annisler bebise su veriyomusunuz? Ne zamanale veriyosunuz?
Canım ben 60 Cc mama vereceksem 65 Cc hazırlıyorum 2 Kaşık atıyorum mamayı tam dolu atmıyorum günde 3-4 defa oluyorMama takviyeli giden annisler bebise su veriyomusunuz? Ne zamanale veriyosunuz?