2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
9ay 9ay
Canim geçen biz de aynı olduk. Kucağımda uyuttum iki saat geçti
Teninle çabuk iyileşir inşallah
Benim dolgum da hassasiyet olustu ama çok rahatsiz etmiyor canım

vorones vorones
Canim al eline şişeyi ic 2litre
Uyu bebeğinle geçici bi durum

Son düzenleme:
Of kızlar ya gece çok nem vardı ondan klimayı açtım. Benden 5-10 dk sonra eşim gelecekti ona da mesaj attım gelince kapatır mısın diye. Sonra da çok uykum vardı uyuyakalmışım. Benimki mesajı görmemiş. Bu saate kadar dondum. Bir kalktım ki bebeğim de üstünü açmış buz gibi olmuş :KK43:( hasta olur mu ya? kendime çok kzıyorum ama bu adama da kızıyorum. İnsan bir bakmaz mı kaç derecede diye. Hiç bir şeyi kontrol etmiyor. Ben söylemeden kendi başına hiç bir şey yapamıyor. Örnek olsun diye söylüyorum diyelim ki masadaki tabağı kaldırır mısın dedim onu alıp lavabonun içine koyuyor ama yanında duran bardağı almıyor, çünkü ben sadece tabak dedim. Bardağı da al, şimdi suyu aç, azıcık ıslansın gibi her adımı tek tek söylemeliyim. Kendi beyni yok gibi. Ben söylemeden asla akıl edemiyor. Ben de insanım, unutabilirim. İkinci bir göz olamıyor. O kadar dalgın ki, mesela gece emziriyorum biraz aydınlansın diye banyonun ışığını açmışım gelio banyoya girip kapıyı kapatıyor Bebekle ben zifiri karanlıkta kalıyoruz. O ışığın tek ışığımız olduğunu bakıp idrak edemiyor. Çok kızıyorum. Bir de inatçı, böyle kötü bir huyu var. Bebek uyuyor fısılda diyorum ben fısıldamayı bilmiyorum sesim böyle çıkıyor diyor. Ben de doğru söylüyor zannettim. Hayatımda hiç fısıldayamayan birini görmedim ama hani olabilir, sesini kontrol etmeyi beceremiyordur diye düşündüm. Sonra baktım 1-2 gün sonra fısıldayarak konuşuyor. Hani bilmiyordun bak yapıyorsun dedim istediğim gibi konuşurum diyor. Bu kadar gıcık bir insan. Her şeyi akıl etmeyi bana bırakmış. Bazen katlanamıyorum.

O kadar başım ağrıyor ki şu an. Zaten dolgu yaptırdım ve yüzümüzdeki dişimin olduğu taraf tümden sızlıyor, çenem, elmacık kemiklerim, kulağım, burnum, gözüm... Daha da 10 gün takip edecekmişiz, geçmezse kanal olacakmış. Buna Nasıl dayanacağım bilmiyorum :KK43: üstüne bir de klima çarptı.

Zayıflamak istiyordum, iki gündür ılık çorbadan başka bir şey yiyemiyorum. Zayıflamak isteyene derin dolgu yapsınlar bence başka bir şeye gerek yok. Sezeryan böyle acıtmadı canımı
Canım çok geçmiş olsun , dolgudan sonra diş ağrısı iyi değildir canım, diş hava alıyor bir yerden demekki , keşke en BAŞINDA kanal yapsaymış , inşaallah kızında üşütmemiştir, bende bebeğim ilk Doğduğu zamanlar mutfak penceresini açık unutmuşum , bi uyandım buz gibi olmuşum , kızıma baktım elleri yüzü üşümüş , 2 gün çok hafif kustu , biraz Huysuzluğu oldu Ateş'i çıkmadı , öyle atlatmıştık , inşaallah sizde sorumsuz bir şekilde atlatırsınız ...Türkiye erkeleri hatta dünya erkeklerinin bence yüzde sekseni aynı , özellikle çocuk olduktan sonra onların Hayatları da aynı bizimki gibi Değişiyor , en BAŞINDA uyku düzeni ... Onların da bizler gibi Dalgın olmaları çok normal bu dönemlerde onun da çok anlayışlı olması Lazım , Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Ya bizim kızda da oluyor ama kafasına göre bazen emmek istiyor bazen istemiyor , şunu farkettim ben stresliyken yani kafamda o işide yapacaktım bunuda yapacaktım uff heps kaldı gitti dediğimde kızım hiç emmiyor Ağzına dahi sürmüyor meme ucumu :KK43: olmazsa sağıp sağıp vermey dene canım sürekli , illaki bir biberonu kabul edecek ...
Biberon alsa bari dışarı çıkmak haram yoksa bi de işe başlayınca ne olacak bilmiyorum biberon alıp beni bırakır diye korkuyorum

Biberon alsa bari dışarı çıkmak haram yoksa bi de işe başlayınca ne olacak bilmiyorum biberon alıp beni bırakır diye korkuyorum
Yok canım unutmuyorlar, ben en başından beri biberonla gidiyorum , mücadele etselte gün içerisinde alıyor memeyi , çok acıktığında almıyor bi , bak işede başlayacakmışsın mecburen biberonu öğrenmesi Lazım

Ay maşallah :)
Oyuncaklara uzanıp onları da ağzına götürüyor mu?
Kahkaha atıyor mu? Bizimki tam kahkaha değil he he he he diye gülüyor :)
Çok tatlılar ya

Sağol canım
Evet ağzına götürmeye çalışıyor, kahkahayi kikirdiyor gibi atıyor

mmasallah
bizimki agu diyor diye mutluyum ben.
dun tam 2 aylik oldu.

Sağol canim
Benimki 3haziran doğumlu:)

Maşallah
Kızım da öyle değişiyor oyun halısında çok Mutlu hışırtılı yerlere ayağını vurup seviniyor sallanan oyuncaklara vuruyor yumruğuyla ama tutamıyor daha

Sağol seninkine de maşallah

superselma superselma selam canim
Biz uzun zamandir kusmuyorduk iki gundur gene her yedigimiz cikiyo
Uyku duzeni kurmaya calisiyoruz acayip salyamiz akiyo bol bol kopuk yapiyoruz elimizi kolumuzu sapur supur yiyoruz
Yanlara donuyo bi yer bulup tutarsa yuz ustu atmaya calisiyo kendini ama henuz totoyu kaldiramiyo sesli gulup seninki gibi besiginin kenarina cingirak koydum onlara vurdukca ses cikiyo onlara cevap veriyo yatagnda ben duz koyuyorz tepine tepine saat yonunde donuyo :)

Geçmiş olsun Canım
Belki usutmustur gazı vardır
Maşallah seninkine de bizimki pek dönmeye fırsat bulamıyor
Abla kucaga çalıştırdı

Benim bebem de dönüyor ama öyle kalıp sinirlenip aglio.
Ya bı de ssana bisi sorcam benm sütüm hep yetio ama bugün yavrum durmadan kızıp dövüp alio memeyi. Ve ben de sanki boş cekio gibi hissediyorum. Tam yatio pat kalkio. .aç bü ondan dedi annem :KK43: gerçekten olabilir mi ya. Hep yeten sütüm yetmeye bilir mi

Benimki se donemezse ağlıyor

Kizlar biz bi delilik yapip tatil ayarladik 3 aylik bebisle. Persembe antalyaya yola cikacagiz 4 gece 5 gunduz. Insallah sorunsuz gecer. Bebegim hastalanmaz. Guzel bi tatil olur. Amin :)

Amin. Iyi gelir umarım hepinize

Yok cnm başka doktora gitmedik henüz durumu aynı maalesef bugün dışarı çıkalım dedik mahvolduk resmen emmedi ağladı ağladı.emzirme odasında gördüğüm manzaralar beni kendi adıma üzdü her gelen aciyo memeyi bebek şak diye yapisiyo cak cuk emiyo biz kavga halindeyiz oğlum ağlıyor en başta sağlık versin tabiki Rabbim ama ben de isterdim yani i kadar rahat emzirmek.baktım bi çok kişi ayakta emzirdi eve gelince hala ağlıyordu ayakta denedim biraz içti yarın bakalım aynı numara tutacak mi :)

Canım pozisyonların hepsini dene
Internetten gorsellere bak
Benim De memem büyük
Demek ki pozisyonu rahat değilmiş

Of kızlar ya gece çok nem vardı ondan klimayı açtım. Benden 5-10 dk sonra eşim gelecekti ona da mesaj attım gelince kapatır mısın diye. Sonra da çok uykum vardı uyuyakalmışım. Benimki mesajı görmemiş. Bu saate kadar dondum. Bir kalktım ki bebeğim de üstünü açmış buz gibi olmuş :KK43:( hasta olur mu ya? kendime çok kzıyorum ama bu adama da kızıyorum. İnsan bir bakmaz mı kaç derecede diye. Hiç bir şeyi kontrol etmiyor. Ben söylemeden kendi başına hiç bir şey yapamıyor. Örnek olsun diye söylüyorum diyelim ki masadaki tabağı kaldırır mısın dedim onu alıp lavabonun içine koyuyor ama yanında duran bardağı almıyor, çünkü ben sadece tabak dedim. Bardağı da al, şimdi suyu aç, azıcık ıslansın gibi her adımı tek tek söylemeliyim. Kendi beyni yok gibi. Ben söylemeden asla akıl edemiyor. Ben de insanım, unutabilirim. İkinci bir göz olamıyor. O kadar dalgın ki, mesela gece emziriyorum biraz aydınlansın diye banyonun ışığını açmışım gelio banyoya girip kapıyı kapatıyor Bebekle ben zifiri karanlıkta kalıyoruz. O ışığın tek ışığımız olduğunu bakıp idrak edemiyor. Çok kızıyorum. Bir de inatçı, böyle kötü bir huyu var. Bebek uyuyor fısılda diyorum ben fısıldamayı bilmiyorum sesim böyle çıkıyor diyor. Ben de doğru söylüyor zannettim. Hayatımda hiç fısıldayamayan birini görmedim ama hani olabilir, sesini kontrol etmeyi beceremiyordur diye düşündüm. Sonra baktım 1-2 gün sonra fısıldayarak konuşuyor. Hani bilmiyordun bak yapıyorsun dedim istediğim gibi konuşurum diyor. Bu kadar gıcık bir insan. Her şeyi akıl etmeyi bana bırakmış. Bazen katlanamıyorum.

O kadar başım ağrıyor ki şu an. Zaten dolgu yaptırdım ve yüzümüzdeki dişimin olduğu taraf tümden sızlıyor, çenem, elmacık kemiklerim, kulağım, burnum, gözüm... Daha da 10 gün takip edecekmişiz, geçmezse kanal olacakmış. Buna Nasıl dayanacağım bilmiyorum :KK43: üstüne bir de klima çarptı.

Zayıflamak istiyordum, iki gündür ılık çorbadan başka bir şey yiyemiyorum. Zayıflamak isteyene derin dolgu yapsınlar bence başka bir şeye gerek yok. Sezeryan böyle acıtmadı canımı

Ben de eşimin kaprislerinden bıktım
Ustune büyük kızımın kaprisleri
Oğlumun kıskançlığı
Ama sabrediyorum

Canım ya inşallah bir şey olmaz, ben de bir benim eşim öyle sanıyordum. Inan yazdıklarının pek çoğu bizde de var. Her şeyi düşünüp söylemem lazım

Günaydın Can'ım geçmiş olsun
Erkekler çok vicdansız bence
Bn de Karatay diyeti yapmaya çalışacağım gram gram kilo vermek kesmiyor psikolojim bozuk bu kilolarla Nasıl tatile gidilir

Sağol canım ya. Karatay diyeti nasıl acaba emzirirken olur mu? Benim sütüm yemeyince iyice gidiyor.
Benim de piskolojim bozuldu. Dişlerimi yaptırdıktan sonra bir de ortopediye gideceğim. Hamilelik ve emzirme sonrası ensemde bir şişlik oldu. Şeklim bozuldu ya resmen. O da geçer inşallah. Sonra çatlaklar ve kilo var. Tatile gitmeyi bırak ben böyle işe gitmek istemiyorum

Karatay diyetini ılımlı yapın kızlar
İki ay sabredin bence
Süt etkileniyor
Benim gibi obez olsanız ne yapardınız bilmem
Bebek hareketlenince veririz

9ay 9ay cnm ben de bazen gıcık oluyorum kocama anladım ki tam düşünceli koca yok :) sen de her adımı soylicen demek ki.akıl ediyodur ama.tembellikten yapmıyordur muhtemelen sen bugüne kadar bi çok şeyi ustlendiysen sen yaparsın die düşünüyodur nasıl olsa.

Sorumluluk almak istemiyorlar

Ayakta emzireyim diyorum memeler büyük olunca burnu tikaniyo bidigimin :)

Bizimki de öyle cnm bi uyutmaya bazen yardım ediyo onda da ben de senin kadar uğraşıyorum çocukla diyo.anne kadar uğraşamaz kimse bence.bak bebeğin uykusu var uyut sen dedim kucağına verdim aldı annesinin yanına götürdü iki sevdiler şimdi muhabbet ediyolar bebeğim agliyo hiç kralı değiller birazdan kriz geçirince uyumuyo deyip bana verecekler ikisini de piçaklicam şimdi :))))

Maşallah kv de geniş
Kitle kendini odama yat bebeğinle arada bir

• Beğen
Reactions: 9ay
H history1985 erkekler kadınlar gbi değil maaleaef benm kızım kolik 3 saat uğraş sonu zar zor uyutuyoruz saolsum yardm ediyo sonra ben ayağıma alıyorum dalsın iyice yatağna götürüyüm dye bizm koca napıyo ÇEKİRDEK ÇİTLİYO
Evet onlardan aynı ilgiyi beklememek lazım. Onlar zamanla baba oluyor. Geçen eşim oğluma bakıyor. Telefonda da haber okuyor Çocuk mızırdanıyor ağlayacak bir dakika oğlum alcam seni şimdi bekle biraz diyor :):) evet o da anlıyor seni dedim :):) durmayınca da emzik veriyor ya da uyutmaya çalışıyor :):):) sağolsun yine bakıyor bir süredir evdeydi sabahları o baktı ben 10a kadar uyudum :) bahçede gezdirir işim varsa üstünü filan değiştirir.

herkese selam kızlar. uzun zamandır pek okuyamıyorum yaa ne zor işmiş hem çocuk hem ev işleri falan, gece kendimi yatağa zor atıyorum. herkes iyidir umarım.

biz hala uyku düzeni oturtamadık , gece 12-1 yatışımız, bütün akşam oğlumu uyutmaya çalışmakla geçiyor ama uykudan iyice sersemlemeden uyumuyor. işe başlayınca zzor olacak böyle ya.

herkese selam kızlar. uzun zamandır pek okuyamıyorum yaa ne zor işmiş hem çocuk hem ev işleri falan, gece kendimi yatağa zor atıyorum. herkes iyidir umarım.

biz hala uyku düzeni oturtamadık , gece 12-1 yatışımız, bütün akşam oğlumu uyutmaya çalışmakla geçiyor ama uykudan iyice sersemlemeden uyumuyor. işe başlayınca zzor olacak böyle ya.
İse baslayinca ben de napcam bilmiom yaaa. Okula gotursem derse . Durur ki yavrum . Öf yaaa

Benim bebegim hasta oldu galiba sbah yeşil simdi de mukuslu kaka gördüm . Usutttum mü acaba
Canım yesil kaka art arda besleyince sütün bagırsaklarda sindirilme süresinden kaynaklanıyormuş. Yani normal. Mukuslu kakayada normal dedi doktorumuz. Benim bebegimde kopuklu yapiyordu sonra bezde mukuslu oluyordu. Annenin yedigi besinler etki edebiliyormus. Endiselenme gayet normalmis.

Canım yesil kaka art arda besleyince sütün bagırsaklarda sindirilme süresinden kaynaklanıyormuş. Yani normal. Mukuslu kakayada normal dedi doktorumuz. Benim bebegimde kopuklu yapiyordu sonra bezde mukuslu oluyordu. Annenin yedigi besinler etki edebiliyormus. Endiselenme gayet normalmis.
Ayyy harikasın şu serptin yüreğime . Nasıl da mutsuzdum . Teşekkürler. DoğruDur. Dün özellikle nasılda art arda memede ydi yavrum. Ondan galiba yeşil .

Emziriyorsan sık emzirme doktorum bana iki saatte bir emzirebilirsin artik dayanır dedi. Ama havalar çok sıcak oldugu için en erken 1 saatte emzir dedi. 1 saatten once emzirdiysen boyle yesil olabilir canım

Benimki de emerken biri konuşsun hemen bırakıp kafasını bana çevirip kocaman gözlerle bakıyor ben konuşmadım annem hadi devam et vs diyorum kendi dönüp devam ediyor ama böyle böyle bazen 5-6 kere bırakıp yüzüme bakıyor. Çok tatlı aslında ama emmesi uzuyor böyle yapınca :)
Tam tatli donemleri :)

Biberon tutuyo ama mamayi sevmedi :KK43: butun mama tadlari aynimidir acaba npcm bn cok az vaktm kldi
Ben hipp kullandım canım, tadını ben bile beğendim ama kaka yaparken zorladı, simdi aptamil veriyorum, daha iyi gibi
Gerci ben gunde en fazla 2 kez 90cc veriyorum o da en cok verdigim günlerde. Genelde 1 ya da 2 kez 60 cc veriyorum

İse baslayinca ben de napcam bilmiom yaaa. Okula gotursem derse . Durur ki yavrum . Öf yaaa
seminere bebekle gelebilir miyim diye izin istedim dün müdürden, tmm dedi. okul açılınca da yarım dönem ücretsiz izin al diye gaza getiriyor eşim, neye güveniyo artık bilmiyorum :))) babasına heralde :) amaan öyle diyosa alcam valla izin. geçindirsin evi artık yarım dönemcik :KK39:

Yine ishal oldum yine ishal oldum.. iki gundur kolumu kipirdatamiyorum karin agrisi kusma halsizlik ne ararsan var. Annem geldi allahtan emzirip ona veriyorum o yorulunca esim aliyo idare ediyoz.. Bebegimi ozledim resmen kucagima alamiyorum tasiyamiyorum onlar tutarken yattigim yerden izliyorum bana bakiyo :( her ne kadar cok su icmeye dikkat etsem de vucut bi taraftan asiri su kaybettigi jcin midir nedir sutum azalmis durumda. Arada mama veriyorum onu da bi aliyo bi almiyo ac mi tok mu hic haberim yok. Hastalik cok kotu :(

Back
X