- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.721
İnsallah canımSabah hapşırarak ve kusurak kalktı kızımŞimdi geri uyuttum. İnşallah uyandığında iyileşmiş olur
Simdi nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canımSabah hapşırarak ve kusurak kalktı kızımŞimdi geri uyuttum. İnşallah uyandığında iyileşmiş olur
Süt izni seminerde geçerli değil mi :)Bendé seminere bebemle gitcem evde bakacak kimseler var ama acikir ağlar kuzumm. .seminerler tırt geçio zaten
Valla bnmkionuda istemiyo bide buyugunude almstm salaj gibi nuk denicemBiz aventten çok memnunuz
Evet onlardan aynı ilgiyi beklememek lazım. Onlar zamanla baba oluyor. Geçen eşim oğluma bakıyor. Telefonda da haber okuyor Çocuk mızırdanıyor ağlayacak bir dakika oğlum alcam seni şimdi bekle biraz diyor :):) evet o da anlıyor seni dedim :):) durmayınca da emzik veriyor ya da uyutmaya çalışıyor :):):) sağolsun yine bakıyor bir süredir evdeydi sabahları o baktı ben 10a kadar uyudum :) bahçede gezdirir işim varsa üstünü filan değiştirir.
Bende de aynı durum var kolostrom sagmistim hem de nasıl versem bilemedimTecrubeli annelerrrr :)
Ben 15haziranda süt sagmistim buzlukta ( daha sonradasagdimda en erken tarihli o) 3ay olcak eylulde vereyim diyorum yabana gitmesin ama nasil yapcamki yardim edinnnn
Chicco ultra soft kanguru alacağım sanırım. Arkadaşta gördüm hosuma gitti. Bobayı ve ergobaby ben de duydum ama görmedim hiç. Tavsiyen için teşekkür ederim canımCanim, hangi markayi alirsin bilmiyorum ama bebeginin bacaklarinin M seklinde olmasina dikkat et. Yani bacaklari asagiya duz bir sekilde sarkmasin. Ben ergo baby ya da boba marka tavsiye ederim.
Cok gecmis olsun canim. Bi an once iyiles insallahYine ishal oldum yine ishal oldum.. iki gundur kolumu kipirdatamiyorum karin agrisi kusma halsizlik ne ararsan var. Annem geldi allahtan emzirip ona veriyorum o yorulunca esim aliyo idare ediyoz.. Bebegimi ozledim resmen kucagima alamiyorum tasiyamiyorum onlar tutarken yattigim yerden izliyorum bana bakiyoher ne kadar cok su icmeye dikkat etsem de vucut bi taraftan asiri su kaybettigi jcin midir nedir sutum azalmis durumda. Arada mama veriyorum onu da bi aliyo bi almiyo ac mi tok mu hic haberim yok. Hastalik cok kotu
![]()
Tecrubeli annelerrrr :)
Ben 15haziranda süt sagmistim buzlukta ( daha sonradasagdimda en erken tarihli o) 3ay olcak eylulde vereyim diyorum yabana gitmesin ama nasil yapcamki yardim edinnnn
Yine ishal oldum yine ishal oldum.. iki gundur kolumu kipirdatamiyorum karin agrisi kusma halsizlik ne ararsan var. Annem geldi allahtan emzirip ona veriyorum o yorulunca esim aliyo idare ediyoz.. Bebegimi ozledim resmen kucagima alamiyorum tasiyamiyorum onlar tutarken yattigim yerden izliyorum bana bakiyoher ne kadar cok su icmeye dikkat etsem de vucut bi taraftan asiri su kaybettigi jcin midir nedir sutum azalmis durumda. Arada mama veriyorum onu da bi aliyo bi almiyo ac mi tok mu hic haberim yok. Hastalik cok kotu
![]()
Ben posetlere koymustum sütü çıkarıp soğuk suyun altında açıyorum önce sonda sıcak suyun içine koyuyorum poşeti yanlış mı ?sutu 1-2 saat evvelden cikarin. oda isisina gelince eger sut isitma makinaniz var ise, onunla; yok ise benmari usulu su kaynatip, biberonu icine oturtarak isitin. bileginize bir iki damla dokerek test edebilirsiniz isisini.
yarasin bebeginize, sifa olsun.
yanlis mi bilmiyorum, ancak ben de poset almistim.Ben posetlere koymustum sütü çıkarıp soğuk suyun altında açıyorum önce sonda sıcak suyun içine koyuyorum poşeti yanlış mı ?
H history1985 eriyince bi kaseye kay ar su. koyun biberonu içine oturtun sıcaklığını ayarlayıp alın aman boşa vermeyin nimet o :)Tecrubeli annelerrrr :)
Sabaha kadar birikiyordur :) gece uyandığında ya da ayaklarını çekip zorladığını fark ettiğimde bacaklarını kıpırdatıyorum bırt bırt yapıyor hemen :)Bizim eslerde ayni:) telefon elinde cocuk bakiyo aglayinca neoldu babacim. E bi cocuga bak kucagina al. Uyut diye vetiyorum namaz kiliyorum dondugumde cocugun uykusu daha cok acilmis oluyo sonra ciglik cigliga uyuyo tabi. Ama yinede o olmasa cok zorlanirim sabahlari uyuyim diye alir 4-6 arasida bakar cunku hergun o saatte yogun gazliyiz
Olunca kolay kilo veriliyormuş diye duymustumAyy sanki adet olcam :/ kasıklarım belim bacaklarım. İnşallah henüz olmam :) olmak mı iyi olmamak mı bilemiyorum ama.
Vajinal akıntılarım da başladı bi haftadır filan. Sizde durum ne
sutu 1-2 saat evvelden cikarin. oda isisina gelince eger sut isitma makinaniz var ise, onunla; yok ise benmari usulu su kaynatip, biberonu icine oturtarak isitin. bileginize bir iki damla dokerek test edebilirsiniz isisini.
yarasin bebeginize, sifa olsun.
Cevaplariniz icin tesekkur ederim. İnsallah hallederiz. :)H history1985 eriyince bi kaseye kay ar su. koyun biberonu içine oturtun sıcaklığını ayarlayıp alın aman boşa vermeyin nimet o :)
Evet gece emdikten sonra gaz cikaramiyo uyuyup kaliyoSabaha kadar birikiyordur :) gece uyandığında ya da ayaklarını çekip zorladığını fark ettiğimde bacaklarını kıpırdatıyorum bırt bırt yapıyor hemen :)