- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.801

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım biz de biteriz. dediğin gibi eşimin maaşı olduğu gibi krediye gidiyo. kayınpederim ben desteklerim dedi yüzüme karşı, daha önce de eşime söylemiş. o yüzden böyle düşüncelere girdik yoksa hayatta alamam ücretsiz fln.Ben ucretsiz izin alırsam biterz valla. Eşimin full krediye gidio
bizimki aventi istemez oldu canım yaa. halbuki 7 günlükten beri avent kullandım hep. birden tepinmeye başlıyor istemiyoor, kafayı sağa sola atıyor. lansinoh u seviyor bu ara.Biz aventten çok memnunuz
durum müsaitse en iyisi izin kullanmak canım. Allah yardımcımız olsun. ben de bebeğimin yanında olmak isterim bir süre. önümüzdeki hafta netleşir artık ne yapacağımız.Ben de bir dönem izin kullanicam, kimsede durmuyo bebegim, zaten uyku düzeni de yok, Allah yardım eder napalım
ay olalım o zamanOlunca kolay kilo veriliyormuş diye duymustum![]()
geçmiş olsun. Allah şifa versin. bebekle hastalık zorKızlar çok hastayım. Sonunda yatağa düştüm. Sadece emziriyorum. @falling_water aynen senin gibi canım. Annem acıkınca getiriyor, yanıma yatırıyor, emiyor, geri alıyor hepsi buSana da çok geçmiş olsun canım. Bugün annem alışverişe gitti. Bebeğim sürekli onu aradı, ağladı durdu. Zaten benden çok anneme eşime gülüyor. Bu durumda artık canımı sıkmaya başladı
superselma eşine çok kızdım
Aslında dinimizce bunların hiç birini yapmak zorunda değilsin. Allah rızası için yap. Sevap. Çok becerikli olmak da iyi değil. Allah sabır versin. Ben ilk günden ben ağır taşıyamam bileklerim ince vs modlarına girdim. Hiç de hoşuma gitmez böyle çıt kırıldımlar ama iyi yapmışı.m Şimdi bizim hanım narin yapamaz diyor
mamayla anne sütünü karıştırıp yavaş yavaş alıştırsan alır mı acaba? bilmiyorum hiç denemedim ama öyle aklıma geldi.9ay canim cok gecmis olsun allah sifa versin herkes bi dertle ugrasiyo bende kiza mama yedirmeye calisiyorum almiyo yemiyo
![]()
Bizim 3 bitti, maşallah başını da güzel tutuyor.10 güne kalmaz koyarım hoppalaya da
@nrcnmer
Bende aynı durumdayım rapor kimse vermiyor artıkvalla mecburum bebişle gitmeye canım yaa. yoksa hiç istemiyorum oralara götürmeyi çocuğumu ama bakacak kimse yok. aslında babaannesi var da ondan da hayır yok. neyse dururlar inşallah sıkıntı çıkarmazlar kuzucuklar.
ücretsiz izne de mecbur kaldım. biraz rapor alıp üstüne ücretsiz izni sonra alırım diye düşünüyordum, gözüm gibi baktım rapor haklarıma tüm yıl, harcmadım :)) ama doktorlar kesinlikle rapor yazmıyor artık. Allah büyük bi çıkar yol bulunur elbet.
15 haziran da doğdu cnmBizimki okadar surmuyo 3ayimizi doldurdu ayin 27sinda belki yavas yavas biter boyle rahatlar bebislerde insallah. Seninki nezaman dogmustu?
Amacim sut biriktirmekmamayla anne sütünü karıştırıp yavaş yavaş alıştırsan alır mı acaba? bilmiyorum hiç denemedim ama öyle aklıma geldi.
Bizimki hep diyo ses cikarirken anne der gibi oluyo :) bekle gene syler oKızlaaaaaar oğlum anne demiş Hemde baya baya demiş kv kp gormcem eşim hepsi duymuş bi ben duymadım mutfaktaydimönce inanmadım ama gerçekten söylemiş tabi istemsiz olmuştur ama bakalım bidaha nezaman dicek :)
Anladım canım, resime göre uygun değil sankiBence uygun degil gibi gorunuyor, bacaklar asagi sarkiyor. Uygun sekli resimle eklemeye calistim. Oldu mu bilmiyorum.
Bide cozulen sut bidaha dondurulmazmis canim aklinda olsun biliyosundur belki aklimdayken yaziyim dedim isinan sutu bi daha 3 saat icinde verebilirsin icmezse dokulcek malesef o yuzden az az stokla. 30 50 li
Bizimki hep diyo ses cikarirken anne der gibi oluyo :) bekle gene syler o
Canim tatilde mutlaka yaninda olsun dedigin neler var?Tatili erteleyenler bence hic ertelemeyin. Ben tecrubesiz anne olarak tatilim cok guzel geciyo. Ve kaldigim otelde bi kac tane benim ki kadar kucuk bebegi olup gelenler var. Evde surekli mizmizlanan bebek burda disarda havuz basinda uyuyup kaliyo. Hic zorluk cekmedik. Bunalima birebir geldi tatil. Yemek temizlik derdi 1hafta da olsa olmamasi cok iyi geldi bana.
Ben ilk kızımı koydum ve şu an 5.5 yaşında.çok şükür bir sıkıntı olmadı.hatta faydası oldu bacak kaslarını geliştirdiği için maşallah 10 aylıkken yürüdü.şimdi de bu minik kuşumu koyacağım inş..hoppala sagliklimi siz kullanmışsınız ben hic aaraştırmadimda daha
Benim kız ilk zamanlar sürekli söylüyordu ama son zamanlarda söylemiyorKızlaaaaaar oğlum anne demiş Hemde baya baya demiş kv kp gormcem eşim hepsi duymuş bi ben duymadım mutfaktaydimönce inanmadım ama gerçekten söylemiş tabi istemsiz olmuştur ama bakalım bidaha nezaman dicek :)
Bende ayni yaa :) genelde atistirmayla geciyor daha kotu oluyor odaay olalım o zamanben fena taktım kilolarıma bu ara. ama sadece dert ediyorum, yemekten geri kaldığım da yok yani