• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kaynar su sutun pismesine neden oldugu icin tavsiye edilmiyo canim. Yapisi bozuluyo.

Kiz iki saat elele mi uyuyosunuz valla isin zormus :) uyku arkadasina alistirmaya bak onu tutarsa belki seni birakir daha guzel uyur. Bi de kundak dicem ama havalar o kadar sicak kii off ben kiyamiyorum cogu zaman kundaklamaya ya..

Yazik ya insan gozu gibi baktigi evladina ne yapmis olursa olsun boyle biseyi nasil reva gorur.. Komsuyu iyi taniyo muydunuz? Burda bizim komsularla iletisimimiz sifir.. Ayni olayi yasasak gitmeye korkariz adam psikopat midir eli bicakli midir nasil insanlardir bilemedigimizden.. Oyle olmasa bile esin cok cesaretliymis tebrik ederim.

Komsularimizi pek tanimuyoruz cnm biz yetisin kurtarin diye annenin feryadini duyunce cocuguna bir sey oldu da hastaneye fln goturelim diye yardim istiyor zannettik o nedenle gitti esim adam esimi de dovecekmis nerdeyse cinnet getirmis evde kirulmadik kapi pencere birakmamis.. iste dedigimiz gibi bi apartmanda hep kucuk cocuklar var biz kucuk bir cocuga bir sey oldu da annesi yardim istiyor zannettik

Vicdansizlik resmen. Bi anne baba nasil kiyar ki kendi evladina yaa anlayamiyorum. Herkes beceremiyo veya o duygu yu tasiyamio bence

Ya ergenlik zamani cok catismalar oluyor ya once bebegimiz oldu dye cok seviniyoruz sonra ergen olunca kavga ediyoruz fln ya boyle olmasin :(
Artik ne olduysa adam cinnet getiriyomus resmen

Bugun babası gelince , kucağımda ama hiç bana bakmıyor Babasına laf atıp durdu , gülüştüler baya yarım saat falan bende izledim , Kampı Bırakma kararı aldık , geç kaldık galiba , artık 2. Bebeğe Tecrübe ediniriz :))) olduğu kadar , şükür bebeğim sağlıklı Yanımda ... Sarı inadı var, babasıda bende inatçıyım maalesef ...

Ah yaa kiyamam yaa neyse cnm ya denedin cok denedin bundan snra bol bol dua et bence

Otel tatiline gidecek olanlar

Oteller park yatak veruyor ama yatak icinde İNCECİK SÜNGER oluyor haberiniz olsun

Ben otele cocugumun besigi icin yaptirdigim yatagini goturup onu otelin verdigi park yatak icine koydum

@diefraunamense
@m_rv_ anakucagında gece uykusu olmazmıs cnm cok zararliymis cocuk icin

Otel tatiline gidecek olanlar

Oteller park yatak veruyor ama yatak icinde İNCECİK SÜNGER oluyor haberiniz olsun

Ben otele cocugumun besigi icin yaptirdigim yatagini goturup onu otelin verdigi park yatak icine koydum

@diefraunamense
@m_rv_ anakucagında gece uykusu olmazmıs cnm cok zararliymis cocuk icin
Yaa gercek mi? Tiny love di benimki düz yatiyor diye yatak yapacaktım onu. Niye zararliymis ki yaa gerci altinda yatak yok bisey yok. Incecik sunger sonuçta. Olmazsa yanimda yatiririm artik.

Ayy yok canım yaaa hiçbir şey demedi. Kullandığım kan iğnelerine doğumdan sonra 6 hafta daha kullanacakmışım onu da pembelokumdan öğrendim. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde kendim sordum. Öylelikle öğrendim. Yanii sonrası için hiçbir bilgilendirme yapmadı. Sezeryanını yaptı gitti. O gün hiç uğramadı. Diğer gün sabah geldi. Gıcık oldum kendisine :):)

Boyle önemli konularda nasıl bilgilendirme hele senin için iğneler cok cok önemli. Gıcık olmakta haklisin canim

Yenidoganken sutu bitiriyodu hep gogsum boslaiyodu snrada hep oyle gitti dediklerini deniyorm ama hemen dolmuyo sut bebem ac kaliyo agliyo

Anladim canım herkes farklı tabi en iyi kendini sen bilirsin. Emİrdikten hemen sonra sagsan az bile çıksa birikir belki 1 ögünlük cikar. Denesene bide öyle canim

Ben uyuyamam Can'ım öyle korkarım ezmekten gözüme uyku girmez. Bebek yatağı isteyince veriyorlar mı? Bilmiyordum. Park yatak alayım diyordum ben kendim böyle seyahatler için ?
Cogu 5yildizli otellerde oluyo normalde.
Tabi park yatak da alabilirsin baska seyahatler icin.
Bastan beri yanimda yatirdim bastan teredut ediodum bende ezermiyim acaba diye ama baktim sabahlari put gibi kalkiyorum nasil bi pozisyonda uyosam oyle kaliyorum arada uyurken deyiyorumdur muhakkak ama simdi ye kdr hic bi kaza olmadi sukur :)

Yaa gercek mi? Tiny love di benimki düz yatiyor diye yatak yapacaktım onu. Niye zararliymis ki yaa gerci altinda yatak yok bisey yok. Incecik sunger sonuçta. Olmazsa yanimda yatiririm artik.

Ben tiny loveın içine onun süngerinin aynısından pamuklu kumaşla y0n yastık diktirdim. Yaz vakti çocuk o sentetik malzemede yatsın istemedim.

Ince oldugu icindir canim yaninda yatir ya da benim yaptigim gibi besiginin icindeki yatagi gotur oraya ben yatagini her yere goturuyorum bebisimin

PembeLokum PembeLokum eşim de ben de balık burcuyuz

Balik burcu erkegi duygusal olur oysa ki? Senin adam da biraz vicdansiz yaa demek benim gibi bi karisi olsa bosar giderdi hee ev temizligi anlayisim haftada 2 gun evi supurmek ve vileda yapmak bir de wc temizligi o kadar

Yemek yapma anlayisim pilav yapip esime disardan kizarmis tavuk aldirmak fln :KK70: onun disinda melemen tost makarna :))

Back
X