• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
@nrcnmer @PembeLokum @falling_water

:) Kızlar benim eşim de titizlik takıntı halinde.
Bana diyor ki elimde sürekli yaş temizlik bezi olacakmış. Tozları daha sık almaliymisim. Islak mendille koltuk ya da yer silinir miymis? Her an bez yıka sil uğraşacak halim kalmıyor. Oğlumun eli ağzı değse koltuğu, meyve suyu damlatsa yeri ıslak mendille aliveriyorum napayım.

bekarken haftada bir cam silermis. Ev arkadaşı söylemişti. Her pazar cam silmekten kurtuldum yenge demişti:)
Hatta benim komşularım bile temizliğin detaylarini benim kocamdan öğrendiklerini söylerdi. Benim anlattıklarımdan

Eşimle ilk beş sene temizliği beraber yapardık. Camları siler evi süpürurdu. Pazar günleri kahvaltı hazırlardı.

4 senedir ev işlerine yardımı kesti.
Bu sefer de dırdır başladı. Yapmıyor inadından dayanamıyor. 4 sene once kv kaynim ve bir arkadaşı karışma ev işine dedi. Bu da işe yardımı kesti ama dır dır etmeye başladı.

Çok zor valla. Benimkide titizligi yoktur ama daginikligi sevmez herşeyi dusunur ben dusunemeyincede kızar bazen unutuyorum mesela hep hatırlatır oda biyerden sonra sıkyo. Onu yaptinmi bunu yaptinmi. Herşeyin ortası karar. Bi erkek çokta herşeyeburnunu sokmucak kv yapmiyo böyle benim o daha rahat bi insan

Benim kızım bebeneo marka kullanıyor Can'ım
Markayı hiç duymadım sağlıksızdır diye daha iyi bi emzik aldım ama kabul etmedi
Benim kızımda emzikle uyuyor ama sonra çıkartıyor
Ya da ben çıkartıyorum
Bi sıkıntısı varsa emziği var gücüyle çekiyor
Çok kullandırmamaya çalışıyorum gücünü emziğe vermesin diye
Benimki ağzından düşüyor diye tam düşecekken güçlü çekiyor yoruluyor kuZum :) o yüzden yormayacak bir şey olsun istiyorum. Emmeye çalışmaktan uyuyamıyor bu kez :):)

Kv ve kaynina gicik oldum ne karisiarsa baskasinin düzenine

Hadi onlar karışma ev işine dedi
O niye dinliyo ki
Benim anlamadığım o

Çok zor valla. Benimkide titizligi yoktur ama daginikligi sevmez herşeyi dusunur ben dusunemeyincede kızar bazen unutuyorum mesela hep hatırlatır oda biyerden sonra sıkyo. Onu yaptinmi bunu yaptinmi. Herşeyin ortası karar. Bi erkek çokta herşeyeburnunu sokmucak kv yapmiyo böyle benim o daha rahat bi insan

Işte böyle böyle başlıyo canım
Şimdi oyuncaklara tahammül edemiyor
Evde oyuncak görmek istemiyor
Dağınık görünüyor diye
İnşallah seninki ilerlemez

Benimki annemden tiksindigi için
Annem gibi olurum diye korkuyor
O konuda biraz hak veriyorum.
Ama annemle fazla özdeşleştirmesi beni rahatsız ediyor

Annenin neyi var dersen, sinir hastalığını kullanır temizlik yapmaz. Yapmasından gectim. Bi de inadına batırır. Obez.

Haberli gittiğimiz halde, hatta davet ettiginde bile ev berbat kokar halde ve genelde bulaşık yığılmış olur.
Şekerini ölçer ya ölçtügu minik aletler yerlerdedir. İnsülin iğnesinin kapakları yerlerdedir.
Hiç hijyenik değil.
Terliksiz gezemem o evde.
Eşim hiç girmek istemiyor.

Ben zor giriyorum ki.
Önce evi temizliyorum sonra çocukları içeri alıyorum. Yerleri silemediysem çocukları ayakkabılarınin altını silip ayakkabıyla sokuyorum. O kadar yani..

Maşallah Can'ım senin çok iyi sütün var bence yoksa böyle tombiş olur mu çocuğun maşallah maşallah biz 89 günlğüz ama daha 5 kilo olamadık :S
Kilo alımı sütün çokluğundan ziyade sütün yağlı olmasıyla alakalı. 2. Ay kontrolünde doktorumuz sütün yağlı demek ki kilo yapıyor bebeğe demişti.

Yaa gercek mi? Tiny love di benimki düz yatiyor diye yatak yapacaktım onu. Niye zararliymis ki yaa gerci altinda yatak yok bisey yok. Incecik sunger sonuçta. Olmazsa yanimda yatiririm artik.
Canim ben kendi ana kulağının icine reflü yastıği aldım, yatak gibi, tiny love icin ölçüsü uygun mu bak bakalım
Kiraz cekirdekli diye satılan baya büyük

Ozaman bebegin bitiriyo sütü sagamazsin tabi. Onun acıkcagi zaman sagip biberonla versen kaç cc içtiğini görürsün belki. Hem sutunle biberona alisir
Onuda denedim en fazla bi gogusten 60 cikiyo bitiyo o kdrla doyomudur ki bebek bence daha fazla cekiyo dun sagip verdm biberonla icmedi kasikla zar zor icirdm ziyan oldu sut

Bizde oyle. Sonra doymadan uyuya kalio. Benim kiz hep max 6. Dakika emiyo sonra birakio bence doymiyo bu sekilde. Artik sagmaya basladim az emdigi icin geri kalanini sagip veriyorum
Off biktim ben bu sut olayindan keske ise baslamak zorunda kalmasaydm simdi hic biriyle ugrasmicaktim gece tas gibi oluyo gogsum daha ilk emzirmede bombos kaliyo :(

Back
X