- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #51.621
Tatile giderken de yanıma alsam mı portbebeyi ya
Arabada yer varsa al cnm bn ne var ne yoksa arabaya dolduracagim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatile giderken de yanıma alsam mı portbebeyi ya
Burdayım Tanımıyorm ya bizden sonradakileri ondan pek girmedimBi zamanlar @doublemom @Melos21 @fbtl @newmoon142 @valence09 @gofredo @Lillyyy @Sevgili Sevgi @sdrml @Yazkadinideeplydisturbed
_SissLey_ vardı neredeler acaba??
Ben altını değiştirdikten sonra kağıt (1 parçayı 2-3 parça yapıyorum) havluyla kuruluyorumBunlari soylemene sevndm cnm ck sagol dktrda sakince anlatti onmli bsy dgl dedi ztn merk ettm ama arastrmadim. Biliyomusun bnm kizim ck sik idrar yapmiyo gub icinde belki iki kez dop dolu oluyo. Pisik kremi kullanmak sakincalimiymis doktor bize sadece nemli kalmasn dedi bnde sk bez degistiriyorm yikiyp kiruluyrm hep islak mendl kullanmiyrm
Bnde pamuk yada havluyla kuruluyorum kagit havlu sert gelmezmiBen altını değiştirdikten sonra kağıt (1 parçayı 2-3 parça yapıyorum) havluyla kuruluyorum
Yok cnm, hafif hafif bastırıyorum. Sürtmüyorum yani. Pamuk yapışmıyor muBnde pamuk yada havluyla kuruluyorum kagit havlu sert gelmezmi
Yok cnm, hafif hafif bastırıyorum. Sürtmüyorum yani. Pamuk yapışmıyor mu
Canım mustela ile, belki daha doğal bir şeye geçmek lazım. Onu da araştıracağım. Mustela çok parfümlü.Baby&me nin kare pamukları var ya onları demek istedim :)
Evdeyken bi şekilde hallediyorum da dışarda zor9ay canım bişey sorcam sen neyle yıkıyosun bebişi
Baby&me nin kare pamukları var ya onları demek istedim :)
Evdeyken bi şekilde hallediyorum da dışarda zor9ay canım bişey sorcam sen neyle yıkıyosun bebişi
Kızlar bizimki elini ağzından Çıkarmıyor, diş kaşıyıcı almıştım 2 tane bir elinde biri diğerinde öteki ikisini birden ağzına sokmaya çalışıyor. Bildiğiniz dişini kaşıyorSophie çok güzel bu arada tavsiye ederim :)
Canım mustela ile, belki daha doğal bir şeye geçmek lazım. Onu da araştıracağım. Mustela çok parfümlü.
aynen ben de hiç bir özelliği yok mustelanın.Ben burtsbeenin pişik kremini aldım çok memnunum. Mustelalar bitsin burtsbeenin şampuanlıyla vucüt kremini alıcam.
Bir de truebaby diye bir marka var. O da kimyasalsız diyor.
İlk etapta mustelaları sürü psikolojisiyle aldım. Herkes onu alıyor diye. Bir şikayetim yok ama mustela da kimyasal sıradan bir marka neden bu kadar yükseltildiğini anlayamıyorum.
ben öyle yapıyorum zaten temizledikten sonra kuruluyorsun.Ben babyme pamuklarını tupperın bir kabına koyup üzerine kaynar su dökerek ıslatıyorum sonra soğutuyorum. Çantamda hep böyle ıslak pamuklar oluyor. Dışarıda bunlarla temizliyorum popişi. Daha 1 paket ıslak mendil değmemiştir kızımın topişine doğduğundan beri böyle temizledim.
Kurulamıyordum ben. Kurulayayım bari. Bu ağız bezlerinden birini popo bezi yapsam hep onunla tamponlayarak temizlesem olmaz mı? Aynı bezi kullanmak kötü mü olur?
Ben babyme pamuklarını tupperın bir kabına koyup üzerine kaynar su dökerek ıslatıyorum sonra soğutuyorum. Çantamda hep böyle ıslak pamuklar oluyor. Dışarıda bunlarla temizliyorum popişi. Daha 1 paket ıslak mendil değmemiştir kızımın topişine doğduğundan beri böyle temizledim.
Kurulamıyordum ben. Kurulayayım bari. Bu ağız bezlerinden birini popo bezi yapsam hep onunla tamponlayarak temizlesem olmaz mı? Aynı bezi kullanmak kötü mü olur?
Kızlar bizimki elini ağzından Çıkarmıyor, diş kaşıyıcı almıştım 2 tane bir elinde biri diğerinde öteki ikisini birden ağzına sokmaya çalışıyor. Bildiğiniz dişini kaşıyorSophie çok güzel bu arada tavsiye ederim :)
Canım mustela ile, belki daha doğal bir şeye geçmek lazım. Onu da araştıracağım. Mustela çok parfümlü.
ben öyle yapıyorum zaten temizledikten sonra kuruluyorsun.
soğuk gelmiyor mu bebeğe ıslak pamuk?
tupperın hangi kabı? ben de yapayım
ben öyle yapıyorum zaten temizledikten sonra kuruluyorsun.
soğuk gelmiyor mu bebeğe ıslak pamuk?
tupperın hangi kabı? ben de yapayım
içine su koyoyur musunBir iki defa kap klimanın önünde kalmış çok soğuk olmuştu o zaman pamukları koluma bacağıma koydum 2 3 saniye ısındı öyle sildim ama kuz bugüne kadar hiç tepki vermedi soğukluğu için.
Gözüne kaçar diye çekiniyordum, bugün deneyeceğim.Bence sende z,yağlı sabuna geç vücudu için
içine su koyoyur musun
Canim kollari kundakli olan icin büyümüş olurlar bence. Simdi bile yaptirmiyor kundak aciyor hemen. Onu kullanamam. Bizim ev soguk oluyor. Polar mi alsam ne yapsam bilemedimSen instagramda mı alacaksın kendi sitesinden mi yüzde yüz organik pamuk olanı almak istiyorum ben de kolları saran undaklı olanından mı almak lazım yoksa kolları serbest olandan mı
Yok Can'ım o kadar da soğuk olmuyordur polar ısıtmaz terletir deniyorCanim kollari kundakli olan icin büyümüş olurlar bence. Simdi bile yaptirmiyor kundak aciyor hemen. Onu kullanamam. Bizim ev soguk oluyor. Polar mi alsam ne yapsam bilemedim