Kızlar oğlum Ali'm, bebeğim, miniğim bitanem, kuzum, meleğim, oğlum bugün dört aylık. Çok mutluyum, rabbime ne kadar şükretsem de az. Umutlarımın tükenmeye başladığı günlerde gelen mucizem.
Gelelim dünkü doktor kontrolüne. Öncelikle kafama göre bir doktor bulabildiğimi düşünüyorum.
Oğlum 7500gr. 64cm.miş.

Ben 8 olmuştur diyordum ama olmamış. 550 gr almış bu ay. Artık ayda 1 kilo aldığı dönem sona erdi dedi.
Genel durumunu beğendi, sadece anne sütüyle beslendiğini belirttim. Eğer sütünde azalma hissedersen (bunu huysuzlanarak belli eder, anlarsın aç olduğunu dedi) yoğurt, meyva püresi ve baharatsız tarhanaya başlayabilirsin, mama tavsiye etmiyorum dedi. Bunun yanısıra çorbaları yağsız tuzsuz verme, zeytinyağı veya tereyağı ve bir miktar tuz ile hazırla, verdiğin şeyler lezzetli olsun ki reddetmesin dedi. Farklı farklı ekollerden bir sürü doktorun çok farklı görüşleri oluyor tabi ama bana mantıklı geldi. Diş kontrolü yaptı, henüz hiç belirti yokmuş.
Ordan çıkıp hemen çocuk cerrahının ofisine gittik. Bilenler bilir, oğlum 9 gün küvezde kaldığı için yenidoğan sünneti yaptıramamıştık. Bu ay için planladık, yaz tatili bitsin falan diye. Fakat doktor sadece genel anestezi ile uygulama yaptığını ve dört ayda yapmanın çok anlamlı olmadığını, ya 2 taşında ya da 6-7yaşında yapalım dedi. Çok şaşırdım o kadar insan yaptırıyor. Bu aylarda pipileri de şişman oluyor, yapışma falan olabilir dedi. Bu konuda deneyimi olanlardan bilgi bekliyorum. Başka bir cerrahla da görüşmek istiyorum aslında, çünkü bezliyken iyileşme hızlı oluyormuş. İlk ay yaptırsaydım kremle lokal anestezi ile yapıyorlarmış ne güzel

kısmet
İşte böyle kızlar