2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benimki de dönmüyor aktif bebek olmasına rağmen,doktora sordum doğduğu andan itibaren dönen bebek de var 6 ay dönmeyen de, gelişimlerin ilgili değil dedi,rahat ol canım
Tşk ederim bnde bu ay doktora danışacaktım rahatladım biraz

canım biz başladık. birkaç sayfa önce yazmıştım doktorun önerilerini bi göz at istersen. çok sevdi bizim oğlan meyve pürelerini şapur şupur yiyor :))) yaa aklıma takılan bir şey var ama. şimdi ilk meyveyle başlıyoruz ya tatlı tatlı seviyo bebişler, daha sonra yoğurt ve sebze çorbasına itiraz etmezler umarım.
biz de Pazar günü çorba ile başlamıştık. (patates havuç kabak, 1 çay kaşığı zeytin yağı) haşalayıp püre yapmadan sadece ilk hafta suyunu verin demişti. Oğlum maşallah bir kase içecek kadar çok sevdi ama 8 kaşık vermekle yetindim. pazartesi gününden beri de ishal. hala geçmedi. Sizce çorbadan mı oldu. doktor meyve püresi verirsen çorbayı içmez direkt bunla başla zaten bebeğin çok iri hemen alışır dedi. ki dediği gibi de oldu. çorbaya bayıldı. Bana kalsa aslında ishal değil ama annem ishal diyip duruyo. Günde 4 kere kaka yapar oldu Pazartesi gününden beri.(bana göre mukuslu kaka - anneme göre ishal kaka) keyfi yerinde. Cumartesi kontrol var. Pazartesi gününden beri de ek gıdaya ara verdik.

Kizlar ya bu demir ilaci ne nalet bisey. Tadini zaten bebegim hic sevmedi ilk damladan sonra buzuyo agzini bi daha damlatmak ne mumkun. Damlattigimin da yarisini tukurukle cikariyo, elini agzina goturuyo, ben silene kadar agzi yuzu her her kipkirmizi oluyo off.. Yok mu bunun bi cozumu? Bi de icinde seker varmis!
şeker mi bak bunu ilk duydum

biz de Pazar günü çorba ile başlamıştık. (patates havuç kabak, 1 çay kaşığı zeytin yağı) haşalayıp püre yapmadan sadece ilk hafta suyunu verin demişti. Oğlum maşallah bir kase içecek kadar çok sevdi ama 8 kaşık vermekle yetindim. pazartesi gününden beri de ishal. hala geçmedi. Sizce çorbadan mı oldu. doktor meyve püresi verirsen çorbayı içmez direkt bunla başla zaten bebeğin çok iri hemen alışır dedi. ki dediği gibi de oldu. çorbaya bayıldı. Bana kalsa aslında ishal değil ama annem ishal diyip duruyo. Günde 4 kere kaka yapar oldu Pazartesi gününden beri.(bana göre mukuslu kaka - anneme göre ishal kaka) keyfi yerinde. Cumartesi kontrol var. Pazartesi gününden beri de ek gıdaya ara verdik.
nette kakalı resimler var ne ne diye 4 kere yapması ishal değil

biz iki hafta sonra başlayacağız sebzeye. ay inşaallah itiraz etmez.

yaa kaka olayı bizde tam tersi oldu.dün 3 kere yaptı ama artık katı kıvamda kakası ve yeşil çoğunlukla. günde 1 kere meyve veriyorum sadece. ama biz reflüden dolayı ilaç kullanmaya başladık günde 3 kere acaba onda mı oldu diyorum

nette kakalı resimler var ne ne diye 4 kere yapması ishal değil
Kakası bu şekilde oldu sabah. Annem buna ishal diyor işte dediğim gibi günde 1 kere kaka yaparken ek gıdaya geçince 4 kere yapmaya başladı. Çok takıntılı sinirlerim bozuldu kaka mevzusundan pazartesi gününden beri :(
Ben çalışıyorum. Resmini çekip bana yolluyo.

Eklentiler

• IMG-20161018-WA0003.webp
    IMG-20161018-WA0003.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 52
Kakası bu şekilde oldu sabah. Annem buna ishal diyor işte dediğim gibi günde 1 kere kaka yaparken ek gıdaya geçince 4 kere yapmaya başladı. Çok takıntılı sinirlerim bozuldu kaka mevzusundan pazartesi gününden beri :KK43:
Bu normal kaka mukus vs göremedim benim kızımın 7 gün yapmadığı oluyo du şimdi günde bazen 2 kere yapıyo

Kizlar ya bu demir ilaci ne nalet bisey. Tadini zaten bebegim hic sevmedi ilk damladan sonra buzuyo agzini bi daha damlatmak ne mumkun. Damlattigimin da yarisini tukurukle cikariyo, elini agzina goturuyo, ben silene kadar agzi yuzu her her kipkirmizi oluyo off.. Yok mu bunun bi cozumu? Bi de icinde seker varmis!
Canım bize sağlık ocağı demir için damla fln demedi dün doktor kontrolü vardı ben unuttum sormadım oda birşey demedi. Biz kullanmıyoruz yani. Bir sakıncası oluyormu ki çocuk doktorlarıniz ne dedi

Resmini çekip doktora gönder istersen, doktor söyler ishal mi değil mi. En azından cumartesiye kadar için rahat eder, belki devam edersin ek gıdaya.

Kakası bu şekilde oldu sabah. Annem buna ishal diyor işte dediğim gibi günde 1 kere kaka yaparken ek gıdaya geçince 4 kere yapmaya başladı. Çok takıntılı sinirlerim bozuldu kaka mevzusundan pazartesi gününden beri :KK43:
bana normal göründü kaka

Biz bebeğimiz 6 aylık olunca düşüyoruz ama cesaret edemezsek kızım 1 yaş olunca ona da cesaret edemezsek en gec 1.5 yaşındayken diyoruz

Benim doktorum hamile kalınca sütten kesmene gerek yok dedi ama korkum bulantı yüzünden emzirememek kızıma hamileyken bulantı istifradan ne çektiğimi bi ben bilirim bi de Allaho_O

Ardı ardına 3-4 çocuk sahibi olmak istiyorum ben kısa sürede
ne güzel yazmışsın 3-4 çocuk arka arkaya arkadaş gibi büyürler aralarında kuşak çatışması olmadan. bulantı istiframı 6 ay ne çektim:skandal: benim korkumda tekrar aynı şeyleri yaşayıp kızımla ilgilenememek sevgimi hissettirememek.

Canim bence kakasi normal. Benim kizin biraz daha civik yapiyor hatta. Normalde nasildi ki?

Canim bence kakasi normal. Benim kizin biraz daha civik yapiyor hatta. Normalde nasildi ki?

Canim ben damlaları bebegime verirken bir çay kaşığı na kaç damla vereceksem damlatip bi seferde veriyorum birazını çıkarıyor kaşıkla alıp tekrar ağzına veriyorum yutmak zorunda kalıyor :)

Canim ben damlaları bebegime verirken bir çay kaşığı na kaç damla vereceksem damlatip bi seferde veriyorum birazını çıkarıyor kaşıkla alıp tekrar ağzına veriyorum yutmak zorunda kalıyor :)
Bugun aynisini yaptim ben :) sipa ilk damladan sonra kilitliyor resmen cenesini :)

bana normal göründü kaka
Resmini çekip doktora gönder istersen, doktor söyler ishal mi değil mi. En azından cumartesiye kadar için rahat eder, belki devam edersin ek gıdaya.
Doktora bile gönderdim. Doktor ishal değil ek gıdaya devam edin dedi. kadın laftan anlamıyo. kavga edicez olacak olan o. saçımı başımı yolasım geliyo resmen. kendi kendine doktor kesildi resmen şaka gibi.
Kakasının normal hali biraz daha katı işte off, kocaman bir offf. annem de kaynanamda çok karışıyo ya.

Back
X