2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ha yzmayı unutmuşum. elma armut şeftali verdim şimdilik ben. muz kabız yaparsa diye cesaret edemedim
Şeftaliyi doktoruna bi sor canım bizimki şeftali aslında iyi olur ama mevsimi değil dedi. Mevsimi olmayan meyvedense organik meyve püreleri var onlardan alıp verirsin birkaç ay sonra onlar sıkı denetimden geçiyor dedi habeberin olsun

Mama ağırlıklı besleyen anneler suyu gunde ne kadar veriyirsunuz. Birde ek gudaya gecsekmi artık ne dersiniz. Doktor kontrolünümu beklesek? Biz 1 hafta sonra 4. Aya giriyoruz ve hala emme konusu problemli. Sadece ayakta gezerken emiyor kollarim kopuyor. Napcam bilmiorum

ne güzel yazmışsın 3-4 çocuk arka arkaya arkadaş gibi büyürler aralarında kuşak çatışması olmadan. bulantı istiframı 6 ay ne çektim:skandal: benim korkumda tekrar aynı şeyleri yaşayıp kızımla ilgilenememek sevgimi hissettirememek.

O en büyük mesele zaten, mutlaka ilgi konusunda sıkıntı olacak hamilelik hiç kolay değil.. :/

Biz ek gıdaya 5 aylık olunca başlayacağız o da günde bir kere bir tatlı kaşığı yoğurt ile

Doktor öyle dedi

Ek gıda doyurmak için değil sadece tattırmak için dedi anne sütü öncelikli şu an dedi

Bebeğim 4buçuk aylık

Kızlar bugün iki kızımın da aşısı var.birinin 2 yaş aşısı diğeri 4ay .ikisi birden zor olacak yaptırmak ama...hiç istemiyorum ya şu aşı işini sizlerde oylesinizdir eminim.ikisi birden şimdi Allahım:) :( .tek zaten gitmem mümkün değil annemle gidicez.beni bir düşüncedir aldı.ates yapıyomuydu hatırlayamıyorum 4ay aşısı.yaptiran arkadaşlar nasıl geçti sonrası?

Mama ağırlıklı besleyen anneler suyu gunde ne kadar veriyirsunuz. Birde ek gudaya gecsekmi artık ne dersiniz. Doktor kontrolünümu beklesek? Biz 1 hafta sonra 4. Aya giriyoruz ve hala emme konusu problemli. Sadece ayakta gezerken emiyor kollarim kopuyor. Napcam bilmiorum
Canim mecbur kalıp ayakta emzirme emzirme öyle emmeye alışmıştır artık.ne yapıp edip oturarak da emzirmeye alıştırmaya calis.demesi kolay diyorsun :) ilgisini çekecek bir oyuncak vs as kendi omuzuna akşam Los isiktaoglen kimsenin olmadığı (dikkaini çekmemesi için) yerde dene .

Kızlar bugün iki kızımın da aşısı var.birinin 2 yaş aşısı diğeri 4ay .ikisi birden zor olacak yaptırmak ama...hiç istemiyorum ya şu aşı işini sizlerde oylesinizdir eminim.ikisi birden şimdi Allahım:) :KK43: .tek zaten gitmem mümkün değil annemle gidicez.beni bir düşüncedir aldı.ates yapıyomuydu hatırlayamıyorum 4ay aşısı.yaptiran arkadaşlar nasıl geçti sonrası?
Yok canım çok etkilemio 4 ay asişi. İlk biraz ağlar sonra gün içinde huzurluk belki olur . Belki olmaz..biz de ateş olmadi

Canim mecbur kalıp ayakta emzirme emzirme öyle emmeye alışmıştır artık.ne yapıp edip oturarak da emzirmeye alıştırmaya calis.demesi kolay diyorsun :) ilgisini çekecek bir oyuncak vs as kendi omuzuna akşam Los isiktaoglen kimsenin olmadığı (dikkaini çekmemesi için) yerde dene .
Meme reddi yaşadığı o dönemde türlü sebeklikler türlü yöntemler denemistim sadece bu yöntem azda olsa işe yaramisti oylede kaldı ama dedigin gibi bisiyler yapmam sart yoksa kilo aldikca imkansız hale gelecek emzirmek

Şeftaliyi doktoruna bi sor canım bizimki şeftali aslında iyi olur ama mevsimi değil dedi. Mevsimi olmayan meyvedense organik meyve püreleri var onlardan alıp verirsin birkaç ay sonra onlar sıkı denetimden geçiyor dedi habeberin olsun
doktor bana şu meyve bu meyve demedi zaten her gün değiştirerek ver dedi. ben de sormayı unutmuşum ne meyve kulllanalım diye. muza erken diye dşündüm. üzüm ve kavun olur mu ki? kavun alerjik olabilir ama değil mi? sana ne önerdi canım doktorun?

BLW hakkinda konusmak isteyen arkadaslar BLW Anneleri diye bir baslik actim. burada detaylica konusalim neler dusunuyoruz sonrasinda neler veriyoruz cocuklarimiza

doktora danış canım ek gıda işini daha 4 aylıkmış seninki. suyu bir düzene oturtamadım aklıma gelirse veriyordum ama bundan sonra 3 saatte bir su vereceğim. emiyor da zaten gün içinde o su yerine geçiyordur ama yine de versem iyi olacak.

Kızlar bugün iki kızımın da aşısı var.birinin 2 yaş aşısı diğeri 4ay .ikisi birden zor olacak yaptırmak ama...hiç istemiyorum ya şu aşı işini sizlerde oylesinizdir eminim.ikisi birden şimdi Allahım:) :KK43: .tek zaten gitmem mümkün değil annemle gidicez.beni bir düşüncedir aldı.ates yapıyomuydu hatırlayamıyorum 4ay aşısı.yaptiran arkadaşlar nasıl geçti sonrası?
1-2 gün huysuzluğu olmuştu canım maalesef. hafif de ateş yaptı çok yükselmedi ama calpol vermiştim gece yine de. kolay gelsin ikisi birden zor olmaz inşallah.

doktor bana şu meyve bu meyve demedi zaten her gün değiştirerek ver dedi. ben de sormayı unutmuşum ne meyve kulllanalım diye. muza erken diye dşündüm. üzüm ve kavun olur mu ki? kavun alerjik olabilir ama değil mi? sana ne önerdi canım doktorun?
Canım elma armut muz dedi ilk başlangıç olarak Şeftalide var ama mevsimi değil verme dedi. Kavun bizde gaz yaptığına gore onda da yapar herhalde. Sen armut elma devam et bence muza bende guvenemedim açıkçası

Canım elma armut muz dedi ilk başlangıç olarak Şeftalide var ama mevsimi değil verme dedi. Kavun bizde gaz yaptığına gore onda da yapar herhalde. Sen armut elma devam et bence muza bende guvenemedim açıkçası
biraz alışsınlar sonra veririz muzu yaa değil mi? pat diye muz dayamayalım şimdi bebelere. bir de ben dün gurme bebek sitesinde mor erik verilebilir diye okudum. onu da sevebilirler bence. ben bi deneyeyim diyorum haftaya falan

Back
X