- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #51.861

Bence

Bizi bırakma

Seni seviyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bende duydum denenebilir basit meyvelere bi alişsinlar hepsinin vitamini ayrı nede olsa yesin hepsinden yavrucaklarbiraz alışsınlar sonra veririz muzu yaa değil mi? pat diye muz dayamayalım şimdi bebelere. bir de ben dün gurme bebek sitesinde mor erik verilebilir diye okudum. onu da sevebilirler bence. ben bi deneyeyim diyorum haftaya falan
Yaaa siz yazdikca hevesleniyorum ben de ek gidaya :)) ama bence bizim doktorumuz veemeyecek ek gida 6 aylik olana kadar.. kilo alimi emmesi iyi cunku, simdilik sutum de yetiyor..gerekli gormeyecek 6 aydan once diye dusunuyorum.
superselma canım başka topik açalım sen aç dedik açtın, instagramdan takipleşelim dedik hesabın olmadığı halde hesap açtın, böyle zor whatsapp grubu kuralım dedik sen kur dedik kurdun, her şeyde seni lider yaptık, biz ne istersek onu yaptın
Bencesuperselma nın gönlünü yapalım hem ona topik açtırdık hem de buraya geri döndük
Bizi bırakmasuperselma olur mu
Seni seviyoruz![]()
Kızlar bugün iki kızımın da aşısı var.birinin 2 yaş aşısı diğeri 4ay .ikisi birden zor olacak yaptırmak ama...hiç istemiyorum ya şu aşı işini sizlerde oylesinizdir eminim.ikisi birden şimdi Allahım:).tek zaten gitmem mümkün değil annemle gidicez.beni bir düşüncedir aldı.ates yapıyomuydu hatırlayamıyorum 4ay aşısı.yaptiran arkadaşlar nasıl geçti sonrası?
Kizlar bizde yarin 4. Ay asilarimizi vurup Dr muayenesinde gidicez. Bu asilarda da yine 3 gün banyo yaptirilmayacak mi?
gerçekten mi süper bide kan damlası çıkarsalarTürkiye'de de koruyucu içermeyen d vitamini satılmaya başlanmış
Wellcare D Vitamini
Eczanelerde satılıyor ben aldım
gerçekten mi süper bide kan damlası çıkarsalar
Zaten buyuk cocuklarda asi esnasinda veya sonrasindan ziyade oncesi problem oluyor. Cocuk igne yapilacagini anladigi anda cigligi basiyor :) hastanede 2 yaslarinda bir bebek vardi hasta kan alinacak ama on saniyelik olay icin yarim saate yakin tepindi en son butun hemsireler kolunu bacagini tuttu da alabildiler kani :) bizimki daha oyun zannediyo yazik yatiyo oraya oyuncaklarina bakiyo hemsire ablaya gulucukler falan derken aci gercekle yuzlesiyo :)Evet asilar ini oldular kızlar:) Allah a şükür zor olmadı .ufaklıkaazıcık ağladı hemen sustu.buyugu anladığı için bayaa ağladı. Hemen sağlık ocağı n önünde park var orda sallandı kendine geldi:) Cal pol ver dedi ebe ikisinde büyüme verdim uyudu simdi.ufaklogin ateşi biraz çıkarsa vericem.
minik kizim 500 gr alarak 6900 kg olmuş. Boyu 62.5 olmuş.
Ek gıdaya 6 .ay başla dedi sorunca. Bende meyve suyu , püresi vereyim mi deyince olabilir dedi.cok çok ilgili diyemiyorum ebe ve dok. Damla verdi ama onu kullanması çok gıcık ilk çocuğundan biliyorum.lekeso cikmiyo. Ek gıdaya geçecek arkadaşlar bebeklerinin kaç gramaalmıştı bu aynen de ufaktan tutturmaya basliycam galiba. Meyve files al
Evet sanırım azda olsa emdigi icin rahat davranıyorum sanırım aklıma gelmiyor birde cisli bezide yeteri kadar var cok şükürdoktora danış canım ek gıda işini daha 4 aylıkmış seninki. suyu bir düzene oturtamadım aklıma gelirse veriyordum ama bundan sonra 3 saatte bir su vereceğim. emiyor da zaten gün içinde o su yerine geçiyordur ama yine de versem iyi olacak.
Canim hangi marka mama kullaniyosun? Henüz doktora gitmedim 4.ay aşısı için sağlık ocağına gittik oradaki hemşireye sordum ben 6.ay başladım çocuğum hiçbişey yemiyor dedi şimdi 4 yasindaymis yediklerinizden ufaktan tattirmaya başla dedi bende karasizim:/merhaba. biz 5. ayı bitirdik canım.. mayıs doğumlu aslında erken doğum olduğu için. benim de sütüm yetersiz ve çoğunlukla mama alıyor. doktora götürdün mü 4. ay kontrolü için. bir danış istersen. bana da annem ablam falan 4.aydan sonra başla dediler ama ben sormadan başlamak istemedim yine de.
Banyo sıkıntısı yok. Ben dün her ihtimale karşı yıkamadım ama bu akşam yıkayacağım. Bizde ateş de olmadı ama bugün çok çok huysuz, başka bebek sanki. İnşallah banyodan sonra rahatlar yavrum.Kizlar bizde yarin 4. Ay asilarimizi vurup Dr muayenesinde gidicez. Bu asilarda da yine 3 gün banyo yaptirilmayacak mi?
Banyo sıkıntısı yok. Ben dün her ihtimale karşı yıkamadım ama bu akşam yıkayacağım. Bizde ateş de olmadı ama bugün çok çok huysuz, başka bebek sanki. İnşallah banyodan sonra rahatlar yavrum.
bana doktor ilk sebze ile başla. tatlı şeyleri yedirirsen doğal olarak tadını zaten sevecek ve tatsız tuzsuz sebzeleri reddedecek dedi. ben de ilk olarak ( 3 4 küçük dilim kabak,patates,havuş 3lüsü, göz kakarı su bir su bardağı kadar sanırım. ) haşadım, çatalla kontrol ettim pişince altını kapadım ve içine 1 .ay kaşığı zeytin yağı ekledim. doktor 5 -6 kaşık 1hafta boyunca veriyosun, sonraki hafta yarım çay bardağı ve sonraki hafta 1 çay bardağı; böyle böyle yarımşar olarak artır dedi. taki bir kase edene kadar. bu arada biz 8 kaşığı gömdük bayıldı tadına. tuz, şeker 1 yaşına kadar yasak. 8 9 aylık olunca köfte içinde kekik vs baharat verirsin dedi.Kakası normal bence de..ben de ek gıda araştırmasındayım..ilk sebzeyle mi başladınız canım? Haşkarken ne kadar su kullandın kaç dk haşlasın? Tuz koydun mu? Ne çok soru sordum:)
haklısın ama işte insan gıcık oluyo. niye bu kadar takıyolar uğraşıyolar anlamadım. ben boşverin, uzaydan inen numunelik bebekmiş gibi davranmayın diyorum. çok üstüne titriyolar ya. sinirlerimi ciddi anlamda bozuyolarMecbur idare edeceksin canım. Çalışınca onlara mecburuz, dolayısıyla bazı şeylere mecburen susuyoruz :) Ben artık duymamayı öğrendim..