2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
UOTE="seker000, post: 48537514, member: 464531"]Uyutmak kolay olur diye istiyorum alışmasını..canım bıraktırmak isteyenler emziğin ucunu kesiyolar çocuk almak istemiyor diye biliyorum dene istersen
Daha kolay uyur belki ama kendi memen de dw aaynı etkiyi görebilirsin. Dersen ki sen neden alistirdin:) birincisi bebeklerin emzik emme si çok seviyorum:) ikincisi huzursuz ve ağlayan bir bebekt i ddışarda sakin dursun vs nedenlerden.
kesmek yöntemi biliyorum da suan tam bir tiryaki olmuşbir ddurumda.sadece uykuya geçişte veriyorum bayA d.kardes kıskançlı gi var birde memeden tamamen kkesersem...[/QUOTE]

Memede uyumuyor malesef canım..benim de çok hoşuma gidiyor emzik emen bebek

Kizlar benim bebegim de emzik almiyor normalde ama gecen gun denemek icin mam marka 6 ay ustu emzik verdim aldim sipa :))
Hala emzikle uyumuyor ama arada oyaliyor kendini.. galiba dislerini kasiyor emzikle :)

Günaydın anneler. Mutlu pazarlar. Bebeğim le yatak keyfi yapiyim diorm. O da tekmeler eller ayakla r pert olcem valla . Kalksam iyi olacak
Canim o is artik zor :) ben de yanimda uyuyosa uyandigida acikana kadar azicik daha kestireyim diyorum ama mumkun degil tekmeler suratima suratima mecbur uyanis :)

Allahım bugün 3. Gün aşıdan sonra mı oldu, diş mi geliyor bilmiyorum. superselma superselma sen deneyimlisin. Geçen hafta doktora gittiğimizde doktor diş yok henüz dedi. Sonra çarşamba tüm 4 ay aşılarını +rota oldu. O gün iyiydi ama ertesi gün gündüz uykuları 30 dakikaya indi, uyuturken bağıra çağıra, uyanırken de öyle. Tabi çok az uyuduğu için uykusunu alamıyor, o uslu bebeğim huysuz oldu. Hiçbir iş yapamıyorum, ne oyun halısı ne ana kucağı hepsi beş dakika. Ne bu?

Allahım bugün 3. Gün aşıdan sonra mı oldu, diş mi geliyor bilmiyorum. superselma superselma sen deneyimlisin. Geçen hafta doktora gittiğimizde doktor diş yok henüz dedi. Sonra çarşamba tüm 4 ay aşılarını +rota oldu. O gün iyiydi ama ertesi gün gündüz uykuları 30 dakikaya indi, uyuturken bağıra çağıra, uyanırken de öyle. Tabi çok az uyuduğu için uykusunu alamıyor, o uslu bebeğim huysuz oldu. Hiçbir iş yapamıyorum, ne

Şimdi ben de aynı şeyi yazıp sormak için girdim foruma... gündüz uykuları zaten çok değildi oğlumun ama şimdi gözlerini açmıyor uyumak istiyor ama tekrar dalamıyor ve hep huysuz bir modda. Ve maalesef iki gecedir gece uykuları da bozuldu. 45dk-1 saat anca uyuyup uyanıyor. Ve her seferinde tekrar uykuya dalmak için uğraş veriyor, ağlıyor. Sabaha kadar mahvoldum. Doktorun geçen ay bahsettiği uyku düzeninin bozulması bu ise yandım. Nasıl düzene sokcaz bilemiyorum :KK43:

Şimdi ben de aynı şeyi yazıp sormak için girdim foruma... gündüz uykuları zaten çok değildi oğlumun ama şimdi gözlerini açmıyor uyumak istiyor ama tekrar dalamıyor ve hep huysuz bir modda. Ve maalesef iki gecedir gece uykuları da bozuldu. 45dk-1 saat anca uyuyup uyanıyor. Ve her seferinde tekrar uykuya dalmak için uğraş veriyor, ağlıyor. Sabaha kadar mahvoldum. Doktorun geçen ay bahsettiği uyku düzeninin bozulması bu ise yandım. Nasıl düzene sokcaz bilemiyorum :KK43:
Dün gece bizde aynı şeyi yaşadık sık sık aglayarak uyandı sallanmadanda uyumadı tekrar bitmedi bunların atakları bir türlü

İyi pazarlar

Yahu bu bebişler ne kadar tatlılaşmaya başladı aşırı çok seviyorum kızımı ölecem aşırı sevgiden ya:KK200:

Kimler böyle hissediyor:anne:
Ah bu annelik hormonlari :) Gecenlerde oglumun bana oyle bir gulusunu yakaladim ki icim kaynadi resmen. Alip icime sokasim geldi sonra bi baktim gunduz vakti mememden sut akiyor :) hayret ettim. Bi de anne deyip sarilacaklari zaman gelse off o zaman daha da tatli olacak :)

İyi pazarlar

Yahu bu bebişler ne kadar tatlılaşmaya başladı aşırı çok seviyorum kızımı ölecem aşırı sevgiden ya:KK200:

Ayy ben dé öyle hissediyorum önce den fırsat bulsam hemen babasına biraksam die bakiniodum simdilerde doyamiom paşamà tepkilerine

İyi pazarlar

Annem cok kızıyor bu kadar sevilmez nazar degecek bebeye diyo. Alip içime tekrar sojasim gelio napim dayanamiyorum :KK200::halay::KK45::KK37::anne:

Çok seviliyor çok alıp yiyesim geliyor. Bebeğini yiyen kadın diye gazetelere düşücem :) hep iyi olsun, mutlu olsun keyifli olsun istiyor insan. Melek bunlar melek. Emanetlerimize en iyi şekilde bakmayı sevmeyi nasip etsin Allahım
Amin bende hep böyle dua ederim. Emanetine sahip çıkmayı nasip etsin Allah'im

Hani ben de kızımla beraber yatıyorum ya uykum gelmese de yanına yatmam gerekiyor artık ben yanında olmayınca uyumama ya da uyusa da hemen geri uyanma durumu oluşmaya başladı:anne:

Hani ben de kızımla beraber yatıyorum ya uykum gelmese de yanına yatmam gerekiyor artık ben yanında olmayınca uyumama ya da uyusa da hemen geri uyanma durumu oluşmaya başladı:anne:
BendE rahat yatiyim die besigine koyuyorm şu an mesela mik mik sesler uyandı uyanacak az sonra hoopp mecburen yanıma aliorum

Back
X