- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #52.061
Sağol canım. Nasıl oldun sen? Bir ara kötü hissediyordun kendini.Ben de diyorum niye çıkmıyor:)hayırlı olsun yeni nickin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. Nasıl oldun sen? Bir ara kötü hissediyordun kendini.Ben de diyorum niye çıkmıyor:)hayırlı olsun yeni nickin:)
Ahh bu aşılar. Çocuğun huyunu değiştiriyor. 2. Ay aşısından sonra gündüz uyuduğunda 1buçuk saat uyuyan çocuk 15 20 dk uyur oldu. Şimdi de çarşamba aşı oldu. Uykuya zor dalıyor. Ağlayarak uyanıyor. Su konusunda doktorum çok terlerse ishal olursa idrarı kötü kokarsa biraz ver dedi.Hadi yaa büyüsünler bakalım. Bir de yine meşhur polemiklerimizden birini soracağım, daha doğrusu bugün arkadaşım sordu da aklıma geldi. Doktora da sormadım. Ben halen bebeğime su vermiyorum, mama veya ek gıda vermediğim için ihtiyacı olmuyordur diye düşünüyorum ama acaba belki bir aydan sonra vermek mi gerekir
Aynen gece ben uyanıp emzirmesem sabaha kadar uyuyan çocuğum şimdi aglayarak uyanıyor saat başı. Bitmedi gitti bu dönemlerKızlar dikkatimi çekti 4.ay aşısindan sonra uykusuzluk ve huzursuzluk başlamış face de üye olduğum gruplarda da aynı şey yaziyor
İlginç gerçekten, ek gıdaya başlayacaksa da mamaya başlamak çok saçma. Zaten anne sütü alıyor çocuk. yoğurt, çorba falan önermesi lazımdı formül mama yerine. İstersen başka bir doktora da danış canım sen yaDoğum kilomuz 3400 şimdiye kadar hep çok güzel diyordu 10 gün oncesi ve bugün olumsuz konuştu çok... aptamil ve humananin tadimlik mamalardan bile verdi yaaaben mamaya başlamak istemiyorum dedim... 3 ay muaynesine gidememistik izmirdeydik 4. Ay muaynesinde 1200 kilo almıştı sınır dedi o yuzden bugün tekrar gittik... tartilarda tutmuyor kii
dr umun tartisinda 7230 çıkan eczane tartisinda 7400 sağlık ocagi tartisinda nasıl 7450 cikiyor...?¿ psikolojim alt üst
![]()
![]()
Aynen ya saat başı kalkıyor, tribe giriyorum doymuyor mu diye ama değil yani offAynen gece ben uyanıp emzirmesem sabaha kadar uyuyan çocuğum şimdi aglayarak uyanıyor saat başı. Bitmedi gitti bu dönemler
Yok canım doyuyorlar merak etme huysuz iste yeni nesil yapacak birşey yok. Düşün benimki gün boyu memeyi almıyor sağarak veriyorum sütü gece de tam tersi bazen süt az gibi geliyor mama hazırlıyorum biberon almıyor illa emecek:) :) o halini görünce ısırıp uyandirasım geliyor dalga geçiyor resmn benimle sıpaAynen ya saat başı kalkıyor, tribe giriyorum doymuyor mu diye ama değil yani off
İlginç gerçekten, ek gıdaya başlayacaksa da mamaya başlamak çok saçma. Zaten anne sütü alıyor çocuk. yoğurt, çorba falan önermesi lazımdı formül mama yerine. İstersen başka bir doktora da danış canım sen ya
Bu sabah oğlumu kontrole götürdük nezle nedeniyle. Doğum sonrası dönemden sonra ilk kez kilo vermiş, 5 günde 100 gram. Doktor artık yaptığım süt alerjisi diyeti nedeniyle sütümün yetmediğini, bunun da çok doğal olduğunu, şimdilik mama desteğini epey artıracağımızı söyledi. Zaten iki hafta sonra 5.ayın dolmasıyla da ek gıdaya geçecekmişiz. Kabul ettim tabii ki ama içim çok buruk. Emzirmek, bebeğimi besleyebildiğimi hissetmek dünyanın en güzel duygusuydu. Şimdi ise bu dönemin bitmek üzere olduğunu hissediyorum. Kuzumun sağlığı elbette ki herşeyden önemli, o iyi olsun gerisi sorun değil. Yine de bir tuhaf içim, artık büyüyor ve eski günler geri gelmeyecek![]()
Bizim de bu ay kilo aliminiz eskiye nazaran azdi 600 gr almis. Dun de evdeki tartiyla tarttim sanki hic kilo almamis hatta vermis. Sutun yetmedigini sanmiyorum karni doyuyor uyuyor. Evdeki tartiya cok guvenmiyorum. Senin eczanede tartildigin da evdekikerdense ona cok guvenme. Ebeninki dogrudur fakat bebegi hep ayni tartida tartmak gerekiyomus.Arkadaslar sütünüzle alakalı olumsuz birsey hissediyor musunuz hiç? ¿ bebegim haziran 9 doğumlu bundan 10 gün once 4. Ay kontrolumuz vardı ve bebegimin az kilo aldigini soyledi dr um sütümun azalmis oldugunu söyledi bugum için tekrar gelmemi ve kilo alimini kontrol etmemizi istedi geçen ay öyle birşey hissetmistim fakat bu ay daha iyi gibi geliyor bana buna ragmen kilo alimimiz düşük fakat şöyle bir durum var dr umun tartisinda 7230 çıktık 10 güne 50 gram almisiz o psikolojiyle cikar cikmaz hastanenin karsisinda ki eczaneye girdim ve bebegimle birlikte tartildim 7400 çıktık yetmedi saglik ocagina ebemize gittik 7450 çıktık ne yapmaliyim dr um mama takviyesi dedi ama neydeyse 5. ayina girecek olan bebege mama takviyesi çok sacma geldi bana bilemiyorum süt takviyesi için birseyler içiyorum ama ne yapmali kizlar ya lutfen fikir... ve sizler süt arttirmak için neler yaptiniz?¿
Gittik tahlilde ishal ve enfeksiyon belirtisi yok. (kaka biraz sulu ve mukusluydu). Kakada mukus ya enfeksiyon varsa ya da diş çıkaracaı dönemde yuttuğu salyalardan olduğunu söyledi. İçimiz rahatladı. Amma anneler felaket ötesi hala ishal diyolar dünden beri ben ne dersem onu yapacaksınız dedim biraz tartıştık, lafı kabul ettirdim. yani doktor ishal yok diyo, annem ve kaynanam var çok acaip ne diyim artık.hala aynı mı canım?. doktor ne dedi cumartesi randevun vardı?
Aynen mutfakta gördüm ben de. iş yerinde kızlarla konuşuypruz onların evinde de varmış kiminin banyosunda kiminin mutfağında. ben çok araştırdım. evin pis veya temiz olmasıyla alakası yok. ıslak ne nemli heryerde görünüyorlarmış. giderden yukarı doğru tırmanıyolarmış ve evin içine neticesinde ulaşıyorlarmışBen de bugüne kadar hiç rastlamadım geçenlerde bir kez gordum. kalorifer böceği mi bilmiyorum da.cok kafaya taktım. Daha karşılaşmadık kendileriyle.bilmiyorum ne yapacak.eger görur sem herhalde ilaclatirim.kokusuz dokunmayan ilaçlar varmış. Bir de bunun temizlik le ilgisi yok bence.o kadar dikkat ederim hijyene yaa.hele ki mutfakta.neden oluyo anlamıyorum.
cnm sen sıkma canını. bebekler büyüyor. belki sütünün besleyici olmasında biraz düşüş vardır. bol bol et yemeye çalış, ama kilosu gayet normal ki 3400 doğmuş.Doğum kilomuz 3400 şimdiye kadar hep çok güzel diyordu 10 gün oncesi ve bugün olumsuz konuştu çok... aptamil ve humananin tadimlik mamalardan bile verdi yaaaben mamaya başlamak istemiyorum dedim... 3 ay muaynesine gidememistik izmirdeydik 4. Ay muaynesinde 1200 kilo almıştı sınır dedi o yuzden bugün tekrar gittik... tartilarda tutmuyor kii
dr umun tartisinda 7230 çıkan eczane tartisinda 7400 sağlık ocagi tartisinda nasıl 7450 cikiyor...?¿ psikolojim alt üst
![]()
![]()
Tabi zaman geçtikçe alışıyorum iki çocuk olmasına.buyuk kızım zaten hemen alıştı kardeş inin varlığına . birşeyler anlatmaya çalışırken veya kagida guyaa :) resim ciziyorken "annemm,babaa,bebeek, bebetta"diye söylüyor.:)
kendimi bu yıl eve kapattim çocuk bakıyorum ama yazın daha iyi olacak inşallah.
Ben 32 yaşındayım canim
Arkadaslar sütünüzle alakalı olumsuz birsey hissediyor musunuz hiç? ¿ bebegim haziran 9 doğumlu bundan 10 gün once 4. Ay kontrolumuz vardı ve bebegimin az kilo aldigini soyledi dr um sütümun azalmis oldugunu söyledi bugum için tekrar gelmemi ve kilo alimini kontrol etmemizi istedi geçen ay öyle birşey hissetmistim fakat bu ay daha iyi gibi geliyor bana buna ragmen kilo alimimiz düşük fakat şöyle bir durum var dr umun tartisinda 7230 çıktık 10 güne 50 gram almisiz o psikolojiyle cikar cikmaz hastanenin karsisinda ki eczaneye girdim ve bebegimle birlikte tartildim 7400 çıktık yetmedi saglik ocagina ebemize gittik 7450 çıktık ne yapmaliyim dr um mama takviyesi dedi ama neydeyse 5. ayina girecek olan bebege mama takviyesi çok sacma geldi bana bilemiyorum süt takviyesi için birseyler içiyorum ama ne yapmali kizlar ya lutfen fikir... ve sizler süt arttirmak için neler yaptiniz?¿
Çok şükür canım.. gözüm hep kalabalık arıyor işte..Sağol canım. Nasıl oldun sen? Bir ara kötü hissediyordun kendini.
Bu arada uyku tulumu alan arkadaşlar ne marka aldınız kullanmaya başlayan varsa memnun musunuz çıkarttığınızda bebişler sıcacık oluyor mu Englishhome dan alanlar vardı torba şeklinde o nasıl
Sagol canım bende civilden aldım birtane aynı şeyi düsünmüsüz 1tane daha alayım oda torba seklinde olsun diye sordum alayım o zamanLcw aldım pijama tulum memnunum sıcak tutuyor english home dan torba şeklinde olan hediye geldi o da çok güzel sıcak tutuyor bir de momscotton dan aldım bir şey o da güzel 3 tane olması nedeni sürekli çamasır yıkayamıyorum 3ü de kirlenene kdr sırayla kullanıyorum:)
Maalesef bizde de oldu canım 1.5 saat uyanık 1 saat uyurdu gündüz , saat 8-9 arası uyuyup sabah 7-7:30 da uyanırdı gece 2 kez emZirirdim 1 kezde mama verirdim , şimdi gündüz uykularımız çok azaldı gecede 11-11:30 gibi Uyanıyor yatım saat 40 dk sonra dalıyor kendi kendineKızlar dikkatimi çekti 4.ay aşısindan sonra uykusuzluk ve huzursuzluk başlamış face de üye olduğum gruplarda da aynı şey yaziyor