- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #52.141
Pillileri de sirkeli bezle silebilirizE bizim pilli var ama onu bekltemem sanirim ama digwrlerini bekletiyim ses cikaran seyler bozlr diye atmamistim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pillileri de sirkeli bezle silebilirizE bizim pilli var ama onu bekltemem sanirim ama digwrlerini bekletiyim ses cikaran seyler bozlr diye atmamistim :)
Tam haftasında geçiyor canım. Sabır.. aynı duygular hepimizde oluyor bu arada :)Aynı durumdayım umarim geçici bişeydir dun sinirden oturup agladim o ağladı ben ağladım kızıma yetemeyecem diye korktum bide calismaya başlamak zorundayım umarım düzelir 2 gün oldu adilarini yapalı
Ben yıkadım canım :))) plastik oyuncakları bir fileye koydum içinefr Çorap mendil falan attım :)Playgro Mutlu Orman oyun halısı geldi çok güzel asılacak şekilde 5 oyuncağı var ayrıca iki tane büyük peluş oyuncak var
Oyun halıları yıkanabiliyor ama oyuncaklarda makineye atmayın yazıyor
Hem halıyı hem oyuncakları makinede yıkayan oldu mu?
Elde yıkama programıyla yıkasak olmaz mı
Ben yıkadım canım :))) plastik oyuncakları bir fileye koydum içinefr Çorap mendil falan attım :)
Baya baya başladın yani... yogurdu sade sevdi ev yapimi olani... henüz başka bisey vermedim. normal mamayi biraktinmi yada kullaniyormuydun mamaKuzu_mm ben basladim tattirmaya artik yani sabahlari eger uyumuyorsa labne yaliyo pekmez yaliyo daha dogrusu keciboynuzu ozu.yumurta falan vermedim henuz.gun icinde oglenden sonra emzirmeden sonra 2 tatli kasigi kadar kasik mama veriyorum milupanin organik olanini begendim elmali seftali armut oglanda sevdi.yogurt u meyveli olarak sevdi ben muzlu verdim.
Tirnak batmasina gelince benim oglandada oldu gecti sonra ama corap giydirmedim bi muddet dikis yeri denk gelirse o bile yapabiliyormus.basparmaginin tirnagini baya bi kesmedim simdi bile uzun birakarak kesiyorum.
Asidan sonra banyo yaptirdim ben bi sikinti olmadi.zaten banyo yaptirma dememislerdi.
Çok şükür bugün biraz daha iyiydi kuzum. Sebeklik yapip durdu gun boyu. yalniz sanırım biraz fazla yiyoruz.Tam haftasında geçiyor canım. Sabır.. aynı duygular hepimizde oluyor bu arada :)
Bizimde 10 37 sanci gelmeyince sezeryan :)aynen ben 10 gün nst de çıkı; hissetmediğim sancılarla hep hastanedeydim :) 10.56 da doğd ukızım
Takip et canım, kaç kere yapıyor ve sürekli emzir. duruma göre götürürsün çünkü aşı sonrası zaten beklenen şeyler ya bunlarKızlar dün 4.ay aşımızı olduk dün ateş olmadı ama bugün sabahtan beri ateşi var bi de ishal olmuş su gibi yapıyo calpol verdim doktora götürsem mi![]()
Hiç korkma her bebekte bunlar olacak diye bişey yok. Bizim aşı Günlerimiz diğer günlerden farksız geçti.Biz 4. ay aşımızı salı günü olacağız, burayı okudukça korkuyorum aşıdan..
Kaç kere yaptı canım kakasınıKızlar dün 4.ay aşımızı olduk dün ateş olmadı ama bugün sabahtan beri ateşi var bi de ishal olmuş su gibi yapıyo calpol verdim doktora götürsem mi![]()
ben gitmeden yarım fitil atıyorum hiç sorun olmuyoBiz 4. ay aşımızı salı günü olacağız, burayı okudukça korkuyorum aşıdan..
Bende yarım kasik calpol veriyorum aşıya gitmeden onceben gitmeden yarım fitil atıyorum hiç sorun olmuyo
İlk aşılarında ates olmadıysa bundada olmaz korkmaBiz 4. ay aşımızı salı günü olacağız, burayı okudukça korkuyorum aşıdan..
korkulacak birşey değil her bebek farklılık gösterir. bende gitmeden calpol veriyorum ama biraz mızmızlanıyoruz geceye doğru sebebi de aşı yapılırken ağlamıyor gece başlıyor ağlamaya kaç kere denedimBiz 4. ay aşımızı salı günü olacağız, burayı okudukça korkuyorum aşıdan..
kızlar bebekleriniz de grip olan var mı? bizim 2 gün oldu hafif burun akıntısı yeni yeni öksürük var sabah dr götürdüm burun damlası ve bir şurup verdi antibiyotik kullanacak kadar olmadığını söyledi... ilaçlar dışında ilerlememesi için neler yapabilirim
bizdede var ayni durum geniz akıntısi öksurtüyor ara ara. Ortami nemli totmak gerekiyorkızlar bebekleriniz de grip olan var mı? bizim 2 gün oldu hafif burun akıntısı yeni yeni öksürük var sabah dr götürdüm burun damlası ve bir şurup verdi antibiyotik kullanacak kadar olmadığını söyledi... ilaçlar dışında ilerlememesi için neler yapabilirim