2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar aşıya gelmeden ateş düşürücü ver diye bana sağlık ocağında söylemişlerdi ben doktorumuza sordum bunu aşının etkisini azaltirsın vücut savaşını versin 37.5 olmadan ateş düşürücü verme sakın dedi. Bilginiz olsun. Çok şükür bizde ateş olmadı sadece 2.ayda 37.4 olunca ateşi bir çay kaşığı calpol verdim okadar birdaha gerek kalmadı

Arkadaşlar aşıya gelmeden ateş düşürücü ver diye bana sağlık ocağında söylemişlerdi ben doktorumuza sordum bunu aşının etkisini azaltirsın vücut savaşını versin 37.5 olmadan ateş düşürücü verme sakın dedi. Bilginiz olsun. Çok şükür bizde ateş olmadı sadece 2.ayda 37.4 olunca ateşi bir çay kaşığı calpol verdim okadar birdaha gerek kalmadı
hastane dokotrları hep öyle söylüyo ya ama ebeler başka diyo

20161028_145114.webp Kizlar bu alerji belirtisi mi sizce? Dun aksam yogurt yedirdikten sonra cikti hala da tam gecmedi.

Eki Görüntüle 1904286 Kizlar bu alerji belirtisi mi sizce? Dun aksam yogurt yedirdikten sonra cikti hala da tam gecmedi.
Canım vücudunda da var mı eğer yoksa yoğurt oralara temas ettiyse yerken ondan olmuş olabilir bana alerjiden çok ıslaklıktan kabarma gibi geldi. Eller hep ağızda olunca Salyası aktığında bizimde oluyor bazen çenede fln 2 güne kayboluyor

Eki Görüntüle 1904286 Kizlar bu alerji belirtisi mi sizce? Dun aksam yogurt yedirdikten sonra cikti hala da tam gecmedi.
Benim alerjilerim böyledir. domatese alerjim yoktur ama domatese deri alerjim vardır. dudağım dışında bir yere temas etmemeli mesela. kaşık cinsi de önemli, sıyırma yapmak da önemli, akanlar toplanır ya kaşıkla. Hemen ağzının etrafını temizlemek lazım yemek esnasında bile, biz nasıl peçete ihtiyacı duyuyoruz :)) bütün bunlar bence tabii:KK39:

Canım vücudunda da var mı eğer yoksa yoğurt oralara temas ettiyse yerken ondan olmuş olabilir bana alerjiden çok ıslaklıktan kabarma gibi geldi. Eller hep ağızda olunca Salyası aktığında bizimde oluyor bazen çenede fln 2 güne kayboluyor
Vucudunda yok canim yuzunde sadece. Yerken doke saca yedigi icin mecbur degdi tabii yuzune.

Bilgi için tesekkur ederim canım Alanya'da yaşıyorum henuz kapilarimizi bile tam kapatmadik ortamda nemli Dr illiadin burun damlasi ve iburamin şurup verdi recetede 2 yaş altı kullanılmamalıdır yaziyor ilaçlarda tedirgin oldum

Bilgi için tesekkur ederim canım Alanya'da yaşıyorum henuz kapilarimizi bile tam kapatmadik ortamda nemli Dr illiadin burun damlasi ve iburamin şurup verdi recetede 2 yaş altı kullanılmamalıdır yaziyor ilaçlarda tedirgin oldum

Bize doktor sadec 3gün kullan birak dedi. 6yaş alti kullanmaz yazıyordu

Novaferrum alan olmuş muydu burada?
Benimki geldi kutu içşnde prospektüs fln yok kutuda da bant fln yoktu hani ilaç kutularının kapağı bi bantla kapatılır ya eczaneden aldığımızda anlatabildim mi bilmiyorum bu kutu direkt açıldı öyle bant fln yoktu şişe açık değildi ama

Güvenemedim ben yao_O

Satıcı pazartesiye kadar düşünün içinize sinmezse iade edebilirsiniz dedi

Son düzenleme:
Canım bizimkide sprey verdi ondada öyle yazıyor ama ben sıktım bir fıs. Aklında bulunsun 3 gün kullan at bekletip ileride tekrar kullanma dedi

Benim alerjilerim böyledir. domatese alerjim yoktur ama domatese deri alerjim vardır. dudağım dışında bir yere temas etmemeli mesela. kaşık cinsi de önemli, sıyırma yapmak da önemli, akanlar toplanır ya kaşıkla. Hemen ağzının etrafını temizlemek lazım yemek esnasında bile, biz nasıl peçete ihtiyacı duyuyoruz :)) bütün bunlar bence tabii:KK39:
Ayy cok dokuyo her yerine yaa. Puskurte puskute yiyor.onemli bir sey degildir umarim biraz daha takip edicem

Eşime kafayı taktım durup dururken. uyuz oluyorum :sopa:. Ne yapsa batıyor arkadaş. Geçen 1 hafta üçümüz aynı odada yatmayı denedik ama iki gün önce yolladım yine. Abuk sabuk şeyler düşünüyorum. Çok mu şey bekliyorum ya biraz gözlem biraz proaktif yaklaşım. Ben söylemezsem hiçbirşey yapmıyor. bulaşık makinasını boşaltmış geçen, karıma yardım edeyim dedim makinayı boşalttım diyor övüne övüne. Allah Allah üstüme mi zimmetli canım makina, evin makinası. Ayrıca evin işi, benim özel işim değil off off

Eşime kafayı taktım durup dururken. uyuz oluyorum :sopa:. Ne yapsa batıyor arkadaş. Geçen 1 hafta üçümüz aynı odada yatmayı denedik ama iki gün önce yolladım yine. Abuk sabuk şeyler düşünüyorum. Çok mu şey bekliyorum ya biraz gözlem biraz proaktif yaklaşım. Ben söylemezsem hiçbirşey yapmıyor. bulaşık makinasını boşaltmış geçen, karıma yardım edeyim dedim makinayı boşalttım diyor övüne övüne. Allah Allah üstüme mi zimmetli canım makina, evin makinası. Ayrıca evin işi, benim özel işim değil off off
Ben de oyle yaa acayip gicik oluyorum bazen. Ters ters davraniyorum cok bunaltiyorum onu da. Biz fazla sey bekliyoruz belki de, gercek su ki erkeklerde ince dusunce yok. Dusunceli olan varsa da azdir.

(patates havuç kabak ve bir çay kaşığı zeytin yağı) ile başladık (4er dilim sebzeleri bir su bardağı su ile haşladım. doktor ilk hafta püre yapmadan verki kabız olmasın dedi. haşladıktan sonra sebzeleri çıkardım içinden yağını ekleyip kaşık ile verdim. bieronla da verme alışsın kaşığa dedi. ve çok sevdi bu çorbayı. Yalnız günde 5 kere kaka yapar oldu. Doktora götürdüm. yağ ve kabak bağırsaklarını çalıştırdığı için öyle oluyo dedi. istersen ya kabağı bir kaç gün verme ya da yağı koyma dedi. 2 hafta sonra püre şeklinde verirsin veya 2. hafta sadece patatesi ezip diğerlerini yine çıkarıp verirsin dedi. 7. aya girene kadar bu sebzeleri vericem. diğer sebzeler karnıbahar vs. de yedir ama gaz yapar çok, sana kalmış dedi.

Kontrolünde doktora sorsana cnm bakalım tırnak batması mı. gerçi baktığında uçları dışarıda mı ilk onu bi kontrol etsene.
Sağol canım cvp için.sen dok.destekli gidiyorsun ya arada böyle paylaşman iyi oluyoruzman gorusu almış oluyoruz.:)
ben de elmayla başladım bir kaç gün önce.iki çay kaşığı kadar suyunu verdim.bugun de meyve filesine koyup verdim yalayıp durdu tadını aldı. Kaşıkla birşey yedirmeye tedirginim açıkçası.ilk çocuğmda 6 ayda başlamıştı m yedirmeye.bakalim bu nasil olacak.

Eşime kafayı taktım durup dururken. uyuz oluyorum :sopa:. Ne yapsa batıyor arkadaş. Geçen 1 hafta üçümüz aynı odada yatmayı denedik ama iki gün önce yolladım yine. Abuk sabuk şeyler düşünüyorum. Çok mu şey bekliyorum ya.biraz gözlem biraz proaktif yaklaşım. Ben söylemezsem hiçbirşey yapmıyor. bulaşık makinasını boşaltmış geçen, karıma yardım edeyim dedim makinayı boşalttım diyor övüne övüne. Allah Allah üstüme mi zimmetli canım makina, evin makinası. Ayrıca evin işi, benim özel işim değil off off[/QUOTE
Ay bütün erkekler aynı galiba.soylemeden yapmazlar arkadaş bunlar.he bir de dediğin gibi sanki herşey bize ait.hstta çocuklar bile:kızgın:

Novaferrum alan olmuş muydu burada?
Benimki geldi kutu içşnde prospektüs fln yok kutuda da bant fln yoktu hani ilaç kutularının kapağı bi bantla kapatılır ya eczaneden aldığımızda anlatabildim mi bilmiyorum bu kutu direkt açıldı öyle bant fln yoktu şişe açık değildi ama

Güvenemedim ben yao_O

Satıcı pazartesiye kadar düşünün içinize sinmezse iade edebilirsiniz dedi
Lokum cum sakın ukalalik yaptığmi düşünme lütfen.senin terettutun olmuştur da. sipariş verdim dediğin de aslında sana yazacaktim nasıl güveniyosun .ne şartlarda sakladıkları belli değil,s ahte mi değil mi onu da bilemiyoruz diye ...

Back
X