- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #52.281
sen yalnız kaldığın için böyle hissediyorsun. Annem 25 gün sonra işe başladı ve yalnız kaldım, ben de sürekkli kustum ateşim bile çıkmıştı. Yalnızsın diye stres yapıyosun anlıyorum seni, hem de çok iyi. Atlatman lazım, iş sende bitiyo. sen rahat olursan bebekte rahat olacaktır. Seni hissettiği için o da huysuz ve uykuya dalamıyor cnm. bazen ben de 3 saat uyutmaya çalışmışımdır ama bu her gün olacak değil, sürerkli huyları değişiyor. yarı kundak yapmanı tavsiye ederim. boynundan kalçasına kadar beleyip, kundak ipi ile bağla, bağlaki kollarını açamasın. Benm oğlum hala kundak yapılıyo. Kundan bezine yatar yatmaz gözler kayıyo, kendini sallatmıyo bile, emzik ağzında uyuyunca ağzından alıyorum ve kesintisiz gündüzleri 2 saat geceleri de 5 saat uyuyor böyle. Geceleri uyandığında bile gözlerini açamıyo kıpırdanmaya başlıyo saate bakıyorum zamanı geldiyse mamasını verip emziğini ağzına sokup yatağına bırakıyorum, gözlerini açmaya zamanı bile kalmıyo uykudan. Dene muhakkak.Kızlar çok kötüyüm bebeğim memeyi almak istemiyor o almadıkça ben stres oluyorum üzülüyorum sanırım ben üzüldükçe sütüm azalıyor daha çok reddediyor böyle bir kısır döngü..
uyumuyor da uyutmak saatler alıyor..dün akşam 7den 11e kadar uğraştım ancak uyudu..
eşim izinliydi evdeydi rahattım işe başladı yine yalnız kaldım stres mideme vurdu bişey yiyemiyorum kusuyorum
Siz nasıl uyutuyorsunuz bebeğinizi??? Kaç saat uyuyor kaç saat uyanık kalıyor????beynim yandı resmen napcam bilmiyorum..Eskiden memede uyurdu sonra ayağımda sallayarak uyutuyordum şimdi ayağıma yatırdığım an ağlıyor şuan bile gözünü açamıyor uykusu var ama uyuyamıyor..