2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
hmm anladım cnım. peki her gün yapıyor musun çorba? bugün yaptığım kaldı mesela 4-5 kaşık yedirdim, yarın da versem olur mu yoksa taze mi yapmalıyım?
Yok canım yarına verme , bebekler için essede falan ufak mini Teflon tencere satılıyor , bende onlardan alacağım , gün içerisinde tüketmeye çalış benek için Yaptığın şeyleri , ablam çöpe gitmesin diye artanı mendi yerdi :))))

Kızlar hepimizin bebekleri salyalı bu aralar. Aman dikkat, çok yakın bir arkadaşımız sırf bu yüzden bebeğim astım oldu, koruyamadık dedi. nedeni de sürekli ıslak göğüs. ya önlük ya tülbent, ya içten ya dıştan korumak zorundayız. bize minicik alan gibi geliyor ama onların göğsünün bir bölümü ıslak oluyor. birçok çeşit önlük almıştım ben, deniyorum şimdi hangisiyle rahat ediyorsa onunla.
üzgünüm benim kızımda sırf bu sebepten hasta oldu öksürüğümüz var boğazlarımız doluyor bazen nefes almakta zorlanıyor iki gündür de ateşleniyor. Allah yavrularımıza şifa versin

Kızlar peki bu yaptilarinizi ne zaman kaç kere ne ölçüde veriosunuz. Ben de fırında patates kozlemistim içinden aldım ezdim yoğurtla suyla. Toplasan 2 3 çay kaşığı yemiStr o da çıkara çıkara
Canım ben günde 1 öğün şimdilik. Çeyrek çay bardağı başladım gün gün arttırıp bir öğünde bir çay bardağı içmesini hedefliyorum biz meyveyi bir bütün başardık yoğurt 1 su bardağı şimdi sebze çorbası bunuda 1 çay bardağına çıkartınca gunde 2 öğune bölüp bunları 3lü tüketeceğiz. Tabi doktorun anlattığı bu

Kızlar çok kötüyüm bebeğim memeyi almak istemiyor o almadıkça ben stres oluyorum üzülüyorum sanırım ben üzüldükçe sütüm azalıyor daha çok reddediyor böyle bir kısır döngü..

uyumuyor da uyutmak saatler alıyor..dün akşam 7den 11e kadar uğraştım ancak uyudu..

eşim izinliydi evdeydi rahattım işe başladı yine yalnız kaldım stres mideme vurdu bişey yiyemiyorum kusuyorum:KK43:

Siz nasıl uyutuyorsunuz bebeğinizi??? Kaç saat uyuyor kaç saat uyanık kalıyor????beynim yandı resmen napcam bilmiyorum..Eskiden memede uyurdu sonra ayağımda sallayarak uyutuyordum şimdi ayağıma yatırdığım an ağlıyor şuan bile gözünü açamıyor uykusu var ama uyuyamıyor..
benim bebeğimde dönem dönem emmeyi reddediyor ama ben pes etmiyorum ne kadar stres yaparsam o kadar zor oluyor emmesi o isteyene kadar hiç birşey vermiyorum acıkınca emiyor 5-6 saat hiç emmediğini bilirim gezerek deniyorum ayakta alıyor bazen, bazen yatarak baktım emmiyo ayakta sallıyorum uykusunda kaldırıp emziriyorum her yolu deniyorum hatta göğüs ucu bile aldım emmedi diye biberon sanıp emer belki diye :D ama aç diye ağzına hiç birşey vermiyorum. zor bir süreç geçecek bu günler yeter ki strese girmeyelim

Kizlar bebegim bildiginiz kendiyle mucadele ediyor su aralar.

Hasta olduk, geniz akintimiz var, dolayisiyla balgamli oksuruyoruz. Bazen tikaniyor oksururken bogulacak diye uyku uyumuyorum gece. Doktoru serum fizyolojik vermisti ama 1 haftada duzelme olmayinca bu sefer asist surup verdi. 10 gun kadar onu kullanacagiz simdi.

Bir taraftan da dislerimiz asiri kasiniyor. Bir elimiz kulakta, mutemadiyen salyaliyiz. Ayrica sophie'ye kafasini koparmak ister gibi saldiriyor oglum :)) sanki yavru bir aslan da zurafayi avliyor.. hala kendisi tutup agzina goturmeyi ogrenemedi, dolayisiyla ben tutuyorum agzina. Agzindan uzaklastirinca kiziyor.

Agzina degen herseyi emmeye calisiyor. Dun aksam esimin kolunu kapmis ah uh sesler geldi esimden :) sanki evde kucuk bir vampir var.. cocugun agzindan uzak durmaya calisiyoruz kari koca :)

Cok sukur butun bunlara ragmen keyifli olmaya, gulmeye calisiyor oglum. Istahi da yerinde, memeyi bazen istemiyor gerci ama genelde sorun cikarmiyor..

En kotu boyle devam etse bu dis cikarma sureci, baska birsey istemem..

Off benimki çok salyalı :KK43: ıpıslak hep önlüğü
Sürekli değişiyorum ama takar takmaz zaten ıpıslak oluyor ki..

Ben atleti altına müslin küçük ağız bezi koyuyordum boydan boya bunu yapmaaya devam edeyim
Arkası plastik su geçirmeyen önlüklerden kullan çok ile yarıyor cnm.

Rica ederim. labne hiç vermedim. Yoğurdu yarın denicek kaynanam yine. akşam dedim. İşe gelmeden bugün ne yapmalrı gerektiğini söylüyorum o da uyguluyo. gündüzleri 5 dakika boyunca kitaplarına ve kartlarına bakıyo. değişik tatları deniyo. :) Bugün avokado var yine 4 5 kaşık. Şu yoğurdu sevse keşke. ama bebekler annelerine benzermiş ben hiç sevmem. hmileliğimde bile yiyemedim çok.

çok değil cnm 3saat dayanamazsa 90 cc, ama 3 saate diretmeye çalışki ilerisi için alışması gerekiyo. doktor sabredin ağlasın 1 hafta ağlar yavaş yavaş alışır dedi. normal bir insan gibi acıkma saatleri olmalı dedi. Tabi yavaş yavaş. bazı dönemler saat başı 90cc içiyo oğlum. Ama ben en azından 2,5 diretiyorum. çok değil yani. 150 bile içiyoruz biz :) o da 5 saat aç kaldıysa.(dışarı çıktığımızda bakınmaktan coşmaktan etrafa sesler atmaktan karnımızı doyurmaya zaman yok :) )
Disati çıkınca bizde mamayi pek aramıyoruz ; ) bu arada aglama degilde bağırmayı öğrendi cok bağırıyor değişik melodilerde bagiriyoruz ama scikinca cilgin gibi bagiriyo dahada gelmezse aglamaya baslio cadım ; )

Yok canım yarına verme , bebekler için essede falan ufak mini Teflon tencere satılıyor , bende onlardan alacağım , gün içerisinde tüketmeye çalış benek için Yaptığın şeyleri , ablam çöpe gitmesin diye artanı mendi yerdi :))))
Canım taze yap ben gerisini döktüm mecburen işte artık göz kararı azaltmayı düşünüyorum pişırdiğim miktarı
tamam kızlar sağ olun. yeniden yapayım ben her gün :)))

Dr yazdı bunu paylaşayım işinize yarar belki annisler
Sevgiler
IMG-20161102-WA0003.webp

Acıdan dolayı çok emziremediğim sol göğsüm sütten kesildi arkadaşlar

4 gün sonra 5 aylık olacak kızım

Tek sağ tarafla ne kadar emzirebilirim sizce dahao_O

Acıdan dolayı çok emziremediğim sol göğsüm sütten kesildi arkadaşlar

4 gün sonra 5 aylık olacak kızım

Tek sağ tarafla ne kadar emzirebilirim sizce dahao_O
5 aydır acıyor mu? Şoktayim şu an. Ben kendiminkine inatçı derdim 2 ayda geçti gitti benim acılarım. İyileşince tekrar denesen belki gelir süt.
Tek meme de olsa bu zamana kadar emzirebildiysen bundan sonra da mantıken emzirmene bi engel olmaması lazım. Talep kadar arz yine olacaktır.

Back
X