2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Slm kızlar bebisler nasıl benim kız kilo almıyor ya üçüncü ve dördüncü ayında 300 gr bugun kontroldede beş yüz gr almış ki bir aydır ek gıdaya geçtim eti cici bebe muz yoğurt veriyorum 6 .300 gr olmuş beşi bitti bugün hemşire en az 7-7.5 olmalı dedi niye kilo almıyor anlamadım gören herkes üç aylık gibi duruyor diyor strese girdim

Kakada ya da çişte sorun yok. Kilo alımı da güzel. Geçen ay 1 kilo almış..
Yalnız sorun şu, bizimkine ben 3 saatte bir 120cc süt versem dalga mı geçiyorsun benimle diye kafama atar biberonu :))) bizim ki 120 cc sütü 1 buçuk-2 saatte bir içiyor.. Eğer uyur da 3 saat sonra filan aç kalkarsa 160cc sütü deviriyor.
benimkide bi ara öyleydi zaten doğduğundan beri saat başı emen bi bebekti ama işe başladığımın ikinci ayı artık 4 5saat aç kalabiliyo120 140 yetiyo ona bebeğini sen tanıyosun takip edersin herkeste süt azaltıcı faktör değişik ama benim duyduklarım hep sütün arttığı yönünde çünkü emme aralığı uzuyo ve göğüslerin dolması değişiyo

Slm kızlar bebisler nasıl benim kız kilo almıyor ya üçüncü ve dördüncü ayında 300 gr bugun kontroldede beş yüz gr almış ki bir aydır ek gıdaya geçtim eti cici bebe muz yoğurt veriyorum 6 .300 gr olmuş beşi bitti bugün hemşire en az 7-7.5 olmalı dedi niye kilo almıyor anlamadım gören herkes üç aylık gibi duruyor diyor strese girdim
İdrar testi filan istemedimi doktor bi arkadaşımın bebeğide aynı durumda kilo almıyo kakada sıkıntı vardı 10 günü buluyoda yapmaması mamaya başladılar

Dok götürdüm test istemedi gelişimi normal dedi gunde bir kez tuvaletini yapar onda sıkıntı yok süt emer ama hazır mama icmiyo midesini bulandiriyo ek gıda veriyorum bende 300 gr çok az aylık bir kilo alması gerekiyor

Doktor bize hiç bişey vermedi. dün başladım ıhlamur vermeye su yerine ıhlamur içiyorum sen su veriyomusun boğazı çok kuruyodur diye içiriyorum doktor iyi yaptın su iyidir ver dedi peteklerde hep suluk asılınem %60 larda evde derece kullanıyorum hep takipteyim
Canım biz ek gıdaya başladık o yüzzden artık su veriyorum. Az önce muz ve armut verdim sapur supur yiyor neyse ki

Kakada ya da çişte sorun yok. Kilo alımı da güzel. Geçen ay 1 kilo almış..
Yalnız sorun şu, bizimkine ben 3 saatte bir 120cc süt versem dalga mı geçiyorsun benimle diye kafama atar biberonu :))) bizim ki 120 cc sütü 1 buçuk-2 saatte bir içiyor.. Eğer uyur da 3 saat sonra filan aç kalkarsa 160cc sütü deviriyor.
Bizimkide benzer durumda obez yapcam diye korkuyorum 2 saatte bir 90 cc arti anne sütü yani yaklasik 150 cc iki saatte bir

Bizimkide benzer durumda obez yapcam diye korkuyorum 2 saatte bir 90 cc arti anne sütü yani yaklasik 150 cc iki saatte bir
Bizim doktorumuz biberonla verdiğiniz zaman anne sütünü 3-4 saatte bir 180cc verin dedi. Ama meme veriyorsanız ne zaman isterse o zaman vereceksiniz dedi. Bizim dana içmesi gerekenden fazla içiyor ama yapacak birşey yok.

benimkide bi ara öyleydi zaten doğduğundan beri saat başı emen bi bebekti ama işe başladığımın ikinci ayı artık 4 5saat aç kalabiliyo120 140 yetiyo ona bebeğini sen tanıyosun takip edersin herkeste süt azaltıcı faktör değişik ama benim duyduklarım hep sütün arttığı yönünde çünkü emme aralığı uzuyo ve göğüslerin dolması değişiyo
Benim memeler tersine gidiyor desene :))) Burda herkes süt azlığından yakınırken ben deliler gibi sağıyordum insin de rahatlıyım diye. Şimdi herkesin sütü gelmiş ama bende bitmiş :)))) sarıkız paydos ediyor galiba artık :))

Benim memeler tersine gidiyor desene :))) Burda herkes süt azlığından yakınırken ben deliler gibi sağıyordum insin de rahatlıyım diye. Şimdi herkesin sütü gelmiş ama bende bitmiş :)))) sarıkız paydos ediyor galiba artık :))
Belkide dönemlik olmuştur kuzun için inşallah sütün bol olur

Kizlar muz kabiz yapmazmi vende vermek istiyordum ama korkuyorum
Canım doktora sordum evet yapar ama mahrum bırakma suyunu bol ver dedi. Ablam armutla ver dedi yaz olsa kayısıyla karistirirdın dedi. Ben armutla verdim yarim muz yarim armut puresi yedi daha oncede verdim kabız olmadı. Sadece siyah iplik gibi birseyler vardi kakasinda muz yaparmis sıkintı degil yani görursen korkma

Kızım bu ay yaklasık 300 gr alacak dıye tahmın edıyorum doktor reflu mamasına baslattı. Bakalım Üç gunde 75 dr almıstı 4 gunde de 50 gr almıs. kabız oldu fıtıl verdım o kadar cok agladı yaptı kakasını serttı ..

7 gunde 125 gr almıs ve doktor az dedı boyle gıdecek dıye bır hıs var ıcımde .. demın bı arkadaş yazmış ya bizim reflüden dolayı böyle isimini unuttum hemen alıntı yapamadım. 3 ve 4 iyiydi 5 böyle oldu ben sık verip rahatsız ettim galiba diye üzülüyorum 2.5 saate çıkıyoruz yavaş yavaş..

OOff sayılara bakınca kafam bulandı valla .. grmlar gramlar allahım bütün beişlere sağlık ver.

bir eeller hep ağızda ya kakasında kendi saçları var resmen .. o kadar cok dokuluyo dıkkat edıyorum ama böyle..

L limoncicegi00 ben istanbulda happy center da şitoğlu diye marka var helal gıda serfitikalı onun keçiboynuzu pekmezini aldım kendim denedim önce çok güzel tavsiye ederim birde o küçük buz torbaları artık bakkalrda bile var canım ya

yok canım 6. aydan itibaren yemeklere katılabiliyor
tamam canım sağol evet varmıs ben görememişim.. sonradan gördüm 3 ay duruyor 1-2 ay sonrası için yapsamm erken mi olur sen yaptın mı kemik ilik suyu ?

nasıl anladın bızımkının altlarının dıbı beyaz ne zaman cıkar ustlerde kabarmış..
canim gorunuyo zaten.parmaginla yokla elin hisseder. damaklarsertlesirken kasinir ağzının suyu cok akar.bi süre sonrada dis gorunur.ama bizimki cok erken cikti.büyük kısımını 7.5 aylıkken cikmisti

Back
X