2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar benim bebeğim 5 aylik oldu hala dönmüyor üstelik bir çabası da yok yatakta kalkmaya çalışıyor oturmaya çalışıyor ama yere yatırdığım zaman hiç cabalamiyor bile :( yüzüstü yatırıyorum önüne oyuncaklar koyuyorum almak için bile uğraşmiyor hemen başlıyor ağlamaya sizin bebisler nasıl?

Arkadaşlar benim bebeğim 5 aylik oldu hala dönmüyor üstelik bir çabası da yok yatakta kalkmaya çalışıyor oturmaya çalışıyor ama yere yatırdığım zaman hiç cabalamiyor bile :KK43: yüzüstü yatırıyorum önüne oyuncaklar koyuyorum almak için bile uğraşmiyor hemen başlıyor ağlamaya sizin bebisler nasıl?
Canım bebeğin çok mu kucakta geziyor. Bizimki ne desem engelleyemedigim kp yüzünden yatarak oynamak oyuncakla oynamak fln bilmiyordu 3 gündur inat ettim yatıyorum bende yanına oynatıyorum. Aynen senin bebis gibi kalkmaya fln uğrasırdi ama dönme çabası yoktu 2 gündur ayakları kaldırıp tutuyor öyle dönuyor oynuyor. Eğer kucakta çok geziyorsa etkisi büyük degılse de canını sıkma mesela ben 8-9 aylıkken tutunarak yürumüşüm ablam 14 aylikken her bebek aynı olmuyor yani

biz de reflü yüzünden gaviscona başladık :KK43: ama ben kusması az olursa gün içinde vermiyorum ilaç. el kadar bebe gaviscon içiyo yaa..
Biz toz kullanıyoruz kusmamiz hic yok olmadi diyebilirim hatta ama ogurup midesi bulaniyormus gibi yapiyor duz yatıyorise yedikleri agzina geliyordu canim cikartmaya calsiyordu sesli yutuyordu geri az bir sey cikariyordu .. ozel mama kullaniyormusunz istahi nasil ?

Benim kizim tek tarafa donuyor ya :))) diger tarafa oyuncaklarini koyuyorum agliyor uzanamazsa :)) kalkmaya calisiyor birde surekli o kadar Hareketli ki hic yerinde durmuyor duz yapiyorum hemen donuyor sonra geri donemiyo sikilinca agliyor duzeltiyorum tekrar donuyor kolunu cikariyor baya yuzustu duruyor soyle kendi kendine yuvarla yuvarlana gitsin yok :)) arasira cirpininca duz oluyor :KK70: cok tatlilar ya..tek tarafa dönenler var mi benim gibi ?
Doktor oturtma dedi ama ben dayanamiyorum :)) cok hosuna gidiyor .

Komili paketi 54lü bitince Huggies deneyeceğim

Kotex de aynı firma ürünü Kotex i seviyorum ben belki bebişime de Huggies iyi gelir

Yerli malı yurdun malı olsun Komili olsun dedim ama fazla mis gibi kokuyor ya bebeğimin kokusunu bastırıyor :))
Huggies çok kalın ya

Kızlar ben doğumdan sonra 2 ay adet gördüm az az doktora sordum emzirdiğin için düzensiz olabilir dedi ama bu ay olmadım geçen aya göre 4 gün geçti benim gibi olan var mı doktora gitsem mi?

Arkadaşlar benim bebeğim 5 aylik oldu hala dönmüyor üstelik bir çabası da yok yatakta kalkmaya çalışıyor oturmaya çalışıyor ama yere yatırdığım zaman hiç cabalamiyor bile :KK43: yüzüstü yatırıyorum önüne oyuncaklar koyuyorum almak için bile uğraşmiyor hemen başlıyor ağlamaya sizin bebisler nasıl?
Ayni bu gece cok ugrastim yok... sadece yuzustu yatinca kollarindan destek alip kafasını kaldiyor oda 10 sn sonra pat düşüo ,)

Kızlar ben doğumdan sonra 2 ay adet gördüm az az doktora sordum emzirdiğin için düzensiz olabilir dedi ama bu ay olmadım geçen aya göre 4 gün geçti benim gibi olan var mı doktora gitsem mi?
canım git bi muayene ol arkadaşım 6 ay oldu doğum yapalı ama hala olmadı gitti muayene oldu onun doğumdan snrada hiç kanaması olmadı normalde doğumdan sonra odaya geçince bi muayene yapılıyo onu yaptırmadığı için olabilirmiş
benimde bu ay 3 gün gecikti olmazsam gidicem bende

Kızlar bebeğim 5 ay 10 günlük ek gidaya gecmedim henuz su bile vermiorum. Anne sütü alıo. Ama ben regl dönemindeyim fAlamn.sütün azaldığını hissetmiyorum ama öyle cok cok dsdeğil. Bebeğim sık sık acikio . Geçmelimıyım ya. Nasıl né zaman ne vermeliyim kafamallak bullak .
Pirinç unu irmik neyin alıp muhallebi mi yapsam ne zaman yedirsem. Yardim edin. Yoksa 6 ay in dolmasını mi beklesem

Kızlar bebeğim 5 ay 10 günlük ek gidaya gecmedim henuz su bile vermiorum. Anne sütü alıo. Ama ben regl dönemindeyim fAlamn.sütün azaldığını hissetmiyorum ama öyle cok cok dsdeğil. Bebeğim sık sık acikio . Geçmelimıyım ya. Nasıl né zaman ne vermeliyim kafamallak bullak .
Pirinç unu irmik neyin alıp muhallebi mi yapsam ne zaman yedirsem. Yardim edin. Yoksa 6 ay in dolmasını mi beklesem
Benim sütün fena azaldı regl dönemimde. Çekilmemesini umuyorum. Önceden günde üç defa sağardım, her seferinde iki göğüsten 160ml çıkardı. Toplamda 480ml süt ancak yetiyordu bebişime ben işteyken. Şimdi 100ml ancak sağıyorum.
Bugün işteyim, evde sadece 280 ml süt var. 100ml 9 gibi sağdım, 11 gibi tekrar 100ml sağabilirsem öğlen arasında eve bırakıp geleceğim.
Çocuk doymuyor desem, günde 2 kez filan dolu dolu kaka yapıyor. Sadece çişli bez olarak 5 bez filan değiştiyoruz. Huysuz da değil.. Sanırım emerken daha fazla süt çekebildiği için doyuyor ama pompayla ben çekemiyorum bir türlü..
1 buçuk ay daha sadece anne sütüyle gidebilsem, başka birşey istemiyorum.

Canım bebeğin çok mu kucakta geziyor. Bizimki ne desem engelleyemedigim kp yüzünden yatarak oynamak oyuncakla oynamak fln bilmiyordu 3 gündur inat ettim yatıyorum bende yanına oynatıyorum. Aynen senin bebis gibi kalkmaya fln uğrasırdi ama dönme çabası yoktu 2 gündur ayakları kaldırıp tutuyor öyle dönuyor oynuyor. Eğer kucakta çok geziyorsa etkisi büyük degılse de canını sıkma mesela ben 8-9 aylıkken tutunarak yürumüşüm ablam 14 aylikken her bebek aynı olmuyor yani
Aslinda çok fazla kucakta tutmuyorum genelde yatırıyorum gün içinde o kadar cok isim oluyor ki kizimda benimle evde o odadan diğer odaya geziyor ev tipi ana kucağında daha çok kalıyor galiba... sürekli kustugu için de yuz üstü çok yatiramiyorum... hic ablasına çekmemiş bu kızım tembel çıktı galiba büyük kızım 2.5 aylık dönmüştü 8.5-9 aylık da yürüdü

Aslinda çok fazla kucakta tutmuyorum genelde yatırıyorum gün içinde o kadar cok isim oluyor ki kizimda benimle evde o odadan diğer odaya geziyor ev tipi ana kucağında daha çok kalıyor galiba... sürekli kustugu için de yuz üstü çok yatiramiyorum... hic ablasına çekmemiş bu kızım tembel çıktı galiba büyük kızım 2.5 aylık dönmüştü 8.5-9 aylık da yürüdü
Allah bağislasın sende 2 taneymiş. Benim canavar yatırinca resmen nefesini tutuyordu ağlarken ses fln gidiyordu neyse ki birkaç gündür yatırmayı başardım. Hıç yatmayacak yuruyene kadar gezdireceğim diye çok korkuyordum

canım git bi muayene ol arkadaşım 6 ay oldu doğum yapalı ama hala olmadı gitti muayene oldu onun doğumdan snrada hiç kanaması olmadı normalde doğumdan sonra odaya geçince bi muayene yapılıyo onu yaptırmadığı için olabilirmiş
benimde bu ay 3 gün gecikti olmazsam gidicem bende
Geçen ay oldum hatta alttan da oldum herşey yolunda mı baksın diye..yine gidiyim en iyisi

Ya bu sana ve doktoruna bağlı bişey ben başladım 5 ay 2 günlük iki gündür yarım çay bardağı yoğurt veriyorum daha önceden su içirmeye başlamıştım

Benimkide sebze çorbasına bayılıyor meyve

Iyi yapmissın canım yesin kuzucuklar zararsız herseyi. Degişik tatlara alıştıkça seçim yapıyorlar demekki. Bizimki karnı tam aç degilse yemiyor bende emzirdikten 3 saat sonra fln veriyorum götürüyor. Tamamen aç olduğundan emin olup ver yemiyorsa biraz bekle sonra devam et inada bindirmesin kuzu
evet ek gıdadan iyice soğuturum diye korkuyorum zaten, çok zorlamıyorum. ayy inşallah şöyle iştahlı iştahlı yer yoksa çok zor iştahsız çocuk.

Biz toz kullanıyoruz kusmamiz hic yok olmadi diyebilirim hatta ama ogurup midesi bulaniyormus gibi yapiyor duz yatıyorise yedikleri agzina geliyordu canim cikartmaya calsiyordu sesli yutuyordu geri az bir sey cikariyordu .. ozel mama kullaniyormusunz istahi nasil ?
bizimki çok kusuyordu canım yaa. öyle ağzına gelip çıkarmadıkları da var, geri yutuyor falan bazen. 2,5 ayda 1,5 kilo alınca toz gaviscon verdi işte doktor. ama duruma bakıyorum ben çok kusma yoksa gün üçünde vermiyorum ilaç. ilaç yani sonuçta ne bileyim. iştahı fena değil, ek gıda konusunda sıkıntı çıkarıyor ama biraz. mamayla biberonla memeyle sorunu yok gibi şimdilik.

sadece bir kutu aptamil AR kullanmıştım o zamanda 1 aylık falandı daha. yapış yapış değişik bir mama hoşuma gitmedi bir daha almadım.

kızlar affınıza sığınarak özel bir soru sormak istiyorum.:KK23:

bu ayın 18inde doğum yapalı 6 ay olacak. ama bende eşime karşı inanılmaz bir isteksizlik var. hiç canım istemiyor cinsellik falan. doğumdan sonra toplasan 5-6 kere olmuştur ama her seferinde sanki ilkmiş gibi canım yanıyor zaten :( kendimi zorluyorum resmen.

hala adet olmadım bir de bu arada. onun etkisi midir acaba? hani hormonlar normale dönmediği için mi? bu kadar uzun sürmesi normal mi doğumdan sonra?

sizde durumlar nasıl? ben mi anormalim diye düşünmeye başladım artık çünkü.

Back
X