- Emoji Skoru
- 805
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #52.821
Şimdi int. Baktım sanırım menenjit aşısı varmış 9 da.6.ayda çağırmadi mi? 9.ay aşı yok belki izlenim içindir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi int. Baktım sanırım menenjit aşısı varmış 9 da.6.ayda çağırmadi mi? 9.ay aşı yok belki izlenim içindir.
Menenjit aşısıymış canım int. Baktım. Bu arada 6. Ay aşısı 4 tanemi gerçekten karmalar 3. Doz hepatit 3. Doz diyor birde ağıza damlatılan varmış galiba öyle yazıyor. Her aşıda daha çok farkına vardığı için daha şiddetli ağlıyor artık yandık öyle 4 aşi iseAma bizi 9.ayda asiya cagirdi saglik ocagiIstege bagli bi sey mi acaba hic karta bakmadim
Kullananlardan duyduğum komili topaklanıyormuş huggies deneyeyim diyorum küçük paket alıp[/QUOTE]Hangi bezi alacaksın?

Hatırladığım kadarıyla iki bacak bir kol.digeri ağıza damla.Menenjit aşısıymış canım int. Baktım. Bu arada 6. Ay aşısı 4 tanemi gerçekten karmalar 3. Doz hepatit 3. Doz diyor birde ağıza damlatılan varmış galiba öyle yazıyor. Her aşıda daha çok farkına vardığı için daha şiddetli ağlıyor artık yandık öyle 4 aşi ise
Bizim bidik cok guzel ictigi icin doktoru ek gida baslamadi bize. 5.ayi yeni bitirdik. 6.ay bitince tadimlari baslayacagiz dedi. Bekliyorum ben de.. ya emziriyorum ya sagiyorum, memeler pelte gibi oldu ama az kaldi diye avutuyorum kendimi :)Maşallah bebişine biz 120 ml ancak gece uyurken görebiliyoruz oda son 1 haftadır falan normalde 3 saatte bir 100 ml içiyor bazen birazını da bırakıyor o sebeple ek gıdaya erken başladık zaten
su çiçeği için çok geçmiş olsun canımKizlar iyi geceler uzun zamandir giremiyorum ozledim burayioglum yavuz selim alti ayin icinde ve suan dort tane dişi var ek gidaya dort ayda basladm bn sutum yetmiyor ve inanin gaz sorununu bes ay bitene kadr geceli gunduzlu cektim birde su cicegi oldu cok zor atlattim bu gune gelene kadr simdilerde sakiniz cok sukur sizler nasilsiniz bebisler ne durumda??
Çok geçmiş olsun canım , su çiçeğini nasıl oldu Yavuz selim , çevrenizde varmıydı geçirenKizlar iyi geceler uzun zamandir giremiyorum ozledim burayioglum yavuz selim alti ayin icinde ve suan dort tane dişi var ek gidaya dort ayda basladm bn sutum yetmiyor ve inanin gaz sorununu bes ay bitene kadr geceli gunduzlu cektim birde su cicegi oldu cok zor atlattim bu gune gelene kadr simdilerde sakiniz cok sukur sizler nasilsiniz bebisler ne durumda??
Ah canım benim bıdık emmediği halde ben süt yapar diye ne bulursam yiyorum emdiği kadar emsin sifa olsun minnoşa. Tadımlik başlarsın 6 ayı doldurunca olsunBizim bidik cok guzel ictigi icin doktoru ek gida baslamadi bize. 5.ayi yeni bitirdik. 6.ay bitince tadimlari baslayacagiz dedi. Bekliyorum ben de.. ya emziriyorum ya sagiyorum, memeler pelte gibi oldu ama az kaldi diye avutuyorum kendimi :)
Kizlar, doktor kontrolumuzda doktora yurutec ve hoppala sordum. yurutece negatif, hoppalaya pozitif bakiyorum dedi. 5.aydan itibaren hoppala kullanabilirmisiz. artik destekli de oturtabilirmisim :)
Selam canımSelamlar
Kızımın banyosunu file üzerine yatırarak yaptırıyorum artık durmuyor sürekli dönüyor kalkmak istiyor böyle zorlaştı başka nasıl yaptırabilirim?
Bir hafta sonra 6 aylık olacak oturabilir artık ama kız çocuklarının oturarak banyo yapması sağlıklı değilmiş
Sizler nasıl yapıyorsunuz değişiklik yaptınız mı yani banyo konusunda?
Ben hic file kullanmadim canim hep elimde yikadim ama artik 8.5kg.. hem de kimil kimil zorlanmaya basladim. kuvetinde bi guzel sabunluyorum kafasini yikiyorum sonra dizlerime yatirip durulama suyuyla duruluyorum. baska bir yolunu bulamadim su an.Selamlar
Kızımın banyosunu file üzerine yatırarak yaptırıyorum artık durmuyor sürekli dönüyor kalkmak istiyor böyle zorlaştı başka nasıl yaptırabilirim?
Bir hafta sonra 6 aylık olacak oturabilir artık ama kız çocuklarının oturarak banyo yapması sağlıklı değilmiş
Selamlar
Ben şimdiye kadar ya beraber yikaniyoduk yada genis lavoboda yikiyuordum ama artık ona sigmiyor.Selamlar