Ama eskiler her şeyi de doğru yapmamış ki cnn çok fazla hataları var ishal bebeğe su içirmemek gibi, bebeklere vicks sürmek gibi, bizim neslimiz çok mu sağlıklı bir nesil sence?
Eskiden anne ve bebek ölümleri ne kadar çok fazlaymış şimdi azaltılmaya çalışılıyor daha sağlıklı nesiller yetişsin diye uğraşılıyor doğru bilinen yanlışlardan vazgeçsin insanlar diye uğraşılıyor anneler bilinçlendirilmeye çalışılıyor
Ekmeğe reçele bu yaştan gerek yok diye düşünüyorum, şeker ve tuz da öyle, ben bu yaşımda yemeklerı tuzsuz yiyorum, bir tutam bile yok tuz oranı 0, çayı şekersiz içerim, normal ekmek değil kepek ya da buğday ekmeği yerim bunların nedeni babam ile benim kalp hastası olmamızdır mesela
Bebeklerimizin sağlıklı beslenmesine dikkat etmeliyiz eskiden imkan yokmuş o kadar bilgi de yokmuş hastaneye fln gitmek öyle pek mümkün değilmiş her şey kulaktan duyma bilgilerle uygulanırmış
Ben de bizim sofrada ne varsa on yedireceğim 8 aydan sonra ama bizim soframızda tuz yok şeker yok hazır gıda yok eskilere bakarsak ohooo daha doğduğu gün çocuğa maden suyu vereceklerdi