- Emoji Skoru
- 1.170
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #53.541
Kan tahlili yapmadı, 9. Ay yapacak galiba. Anne sütü alıyor diye kesin demir eksikliği olır diye düşünüyorlar galiba. Aslında yaptırsak iyiydi ama yapmadı. D vitamini için haklısın, ben 4 ay vermedim hergün denize gittik diye ama geç kalınca 5 er damlayı uygun gördü. amaaan valla ne çok detay var, bugün de korkudan çorba vermedim bağırsakları rahatlasın diye. Devamlı bir en iyisini yapma duygusu, en huzurlu en sağlıklı olsun diye düşün düşün b..ktur işin :)d vitaminin damlasını doktor bebeğin gelişimine göre veriyor cnm. Bizim 4'e düştü. Kafasındaki bıngıldak kontrolünü yapıp damla sayısına karar veriyorlar. Çok hızlı bir kapanış olduğunda tamamen ilacın kesilme olasılığı var yani. Herkes aynı damlayı veremez bu yüzden cnm. Bizim 3'e bile düşebilirmiş. 7.ayın sonuna doğru. Kan ilacını da ben vermiyorum. Kan değerleri oldukça iyi dedi doktor. Günde bir çaykaşığı pekmez veriyorum (pancar pekmezi) bizim de dişimiz patlamıştı 3 gün önce hiç belirtisi olmadı Allaha şükür salya dışında. biraz mıymıylanma da var tabi :)