Annem "english home" den aldı 60 tl. ve o kdr güzelki. oğlum çok rahat oturuyo. benim kullandığım biraz pahalı. benm ki de kullanışlı ama fyatı uygun değil cnm. "
Cam S2300 Campione Mama Sandalyesi" 400 tl civarıydı. ama hiç deymez.
annemin aldığı çok güzel. english home bakmalısın.
cnm ben henüz 6.ay oyuncakları almadım evde ne varsa onla oynuyor. ve 6.ayımız 22 aralıkta bitti. İş oyuncak da değil de tamamen bebekte bitiyor onu anladım. kaç kere oyuncakla kandırıp döndürmeye çalıştık. yaşadıklarımı anlatıyım bak:)
halının üstünde tırnaklarımı kesiyordum, baktım emziği düşmüş eşime seslendim gelip emziğini verir misin diye. eşim odaya geldi ve dedi ki Eymeni niye yüz üstü bıraktın. bir baktım yüz üstü koltukta duruyor( 23 Aralık ilk dönüş) :) (22sinde bitti ay :))
Baş ucunda otururken ayak ucuna geçmek için koltuktan kalktım. ve yüzüstü emekleyerek koltuktan aşağı ellerinin üstüne düşüverdi. ya başucundan ayakucuna geçmek için popomu koltuktan kaldırdım sadece, o esnada sırt üstü yatıyordu. ilk düşüşümüzü yaşadık yani. Bir anda, bir gecede 2 dişi çıktı ve bildiğin upuzun şu anda :) (23 24 aralık gibi oldu bu olay da:) n Ateş olmadı o yüzden anlamadım bile. Allahım'a şükürler olsun. Atlattık bunu şimdilik.
Yani dönme olayları tamamen bebeğe bağlı. oyuncakla falan ilgisi yok. o yüzden sıkma canını. hiç dönmeden yürüyenler var. misal ben :) ilk yürümüşüm sonra geri geri emeklemişim. dönme olayı hiç yok.