- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Canım hayırlı olsun, Allah kucağına Alman'ı nasip etsinBenide duanda unutma olur mu
lale_cik ya hamilemisin sen çok sevindim rabbim kucaginza almaya nasip etsin inş:)
kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yanımda olduğunuz için hepinize dua ediyorum
Canım merhaba bugün ki ovu testi sonucu bu. Daha koyu olmaz herhaldeYuppi ii tamamdır canım çok yaklastik:)
yesa da demis zaten burda tutacagız haziranı da :)
Canım benim bat 9 haziran :)yesa da demis zaten burda tutacagız haziranı da :)
Başlıgı degistirmesi icin Mune'ye mesaj attım dün aslında ama görmedi henuz sanırım :)
Sen zaten listedeymissin canım :)Canım benim bat 9 haziran :)
5 gun canimCanım bata kaç var senin
Canım merhaba bugün ki ovu testi sonucu bu. Daha koyu olmaz herhalde
5 gun canim
Bende sadece sabah pembe bi akinti geldi ama dedigin olabilir bakalm hala hic agrim yok sadece kasiklarim geriliyo gibi bi his var hakkimizda hayirlisi olsn insallahCanm bende hep düzenli ve ağrılı adet dönemi geçiririm bu ay ağrı olmadı erken oldu ve pembemsi az bi kanamam oldu hamileyim sandm ama değilmişim hava değişiminden oldu diye düşünüyorum sende öyle bişey var mı
Alıntı devam ediyo canım akşam yemeğe çıkıcaz nasıl yaparım bilmiyorum :)Super canım sen az sabret daha da koyulasacak sen de sasiracaksin :)
akşam bi daha yapabilir misin
Yumurta aki kıvamında akinti ne alemde
Alıntı devam ediyo canım akşam yemeğe çıkıcaz nasıl yaparım bilmiyorum :)
Aynen canım. Benim eşimde ne ağrı vardı ne de başka bir belirti. Doktora bir gittik, 3.derece varikosel çıktı. Hiç ileri hareketli spermi yoktu. Ufak bir operasyonla iyileşti çok şükür :)Canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için
Ben de Adetin 3. Ve 21
Günü gittim değerler hep normal bu 4. Deneme. 6. Deneme de olumsuz olursa esim gidecek artık :)
ama bence haziranın ilk iki haftası da sayılmalı. Sonuçta mayısta hamile kalmış oluyorlarHanımlar böylelikle Mayıs ayını 11 hamile ile kapattık :)
Haziran'da daha da cok olur insallah
Evet aslinda oyle ama BAT'a gore yazdik hepama bence haziranın ilk iki haftası da sayılmalı. Sonuçta mayısta hamile kalmış oluyorlar
çok teşekkürler canım darısı sana olsun endless love
aaa test yapsanaaaaaaaKızlar bu yerleşme kanaması ne zaman oluyor? Adetim 4 gün gecikmişti benim, dün kahverengi akıntım geldi adet oldum sandım ama devamı yok.. Sizce ne olabilir buböyle bir şey yaşayan var mı? Of düşünmekten kafayı yiyeceğim artık
Negatif çıkar diye çok korkuyorummmaaa test yapsanaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?