Ne kadar var adeteAyni canim acaba bel fitigimi oldum diyorum bide kiloluyum ona bagliyorum bir haftadir var ben gecen ay dusuk yaptim belimin sag tarafina bicak saplandi gibi oldu sonrada gitti simdide gene ayni yere bicaklar saplaniyo bide ben sabah ac kalkmazdim simdi karnim acikiyo diye uyaniyorim gecen ayda birden acikma hissi oluyodu
AminSağlik olsun canim benim
Allah tez zamanda nasip etsin
Test yaptin mi hicBugunde gelen giden yok.yarin benim bat.heyecanli bekleyis devam.hicbir agrim yok.allah sonunu hayir etsin insallah
İnşallahGünaydın kızlar benim bata iki gun var sabirsizlikla bekliyorum insallah bu ay tutmystur
Canım adetinin 2. günü yaptırdıysan sorun değil. Benimde o civarlarda çıktı ama bakılması gereken zaman adetinin başlangıcından itibaren 21.gün.Canım baktırdın mı? 10'un üzerinde olması gerektiğini yeni duydum biliyor musun. Benim berbat o zaman bakasanaEki Görüntüle 1830740
Insallah canım ya şuan çok korkuyorum ki test yapmayaCanım benim de bat 12 mayisti ayin 10 unda test yaptim aynı böyle çıktı ama ayin 11 inde adet oldum inşallah sen hamilesindir
Yapamadım henüz çok korkuyorum ya negatıf çıkıcak dıyeCanım yaptın Mı testi güzel haberini bekliyoruz.
Yarin canim ve 18 inde doktora gitcem o gune kadar test yapmicam artik nasip diyip bekliyorumda bu ay hic beklentim yok ama umit her zaman var rabbim ol desin yeterNe kadar var adete
Ekledim hanimlar :)
Eki Görüntüle 1831024
Kızlar bata son 3 gün kala bu sabah yaptığım test pozitif görünüyo.. Yanlız 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdiğimde de böyle olmuş ve adet günümde kırmızılara bulanmıştım.. O yüzden pazartesiyi yani batın bir gün sonrasını beklicem ve gelen giden yoksa kan tahlili vercem.. Dua edin lütfenRabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.....
Amin canım hepimize nasip etsin Rabbim inşallaaahhh..Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, yüzünü güldürmek nasip etsin
aaa ne güzel bir haber çok sevindim canım hayırlı olsunEki Görüntüle 1831024
Kızlar bata son 3 gün kala bu sabah yaptığım test pozitif görünüyo.. Yanlız 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdiğimde de böyle olmuş ve adet günümde kırmızılara bulanmıştım.. O yüzden pazartesiyi yani batın bir gün sonrasını beklicem ve gelen giden yoksa kan tahlili vercem.. Dua edin lütfenRabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.....
Canim insallah hamilesindir dualarim seninleEki Görüntüle 1831024
Yaa inşallah hamileyimdir ama nedense hiç öyle hissetmiyorum hayırlısı olsun.Adet sancısı yla gebelik belirtisi aynı oluyo canım ben adet olucam sanmıştım ümidi mi kaybettim hatta adete 2 gün varken test yaptım çıkmamıştı .àdet günü test yaptm hamile olduğumu öğrenmiştim. Oda maalesef düşük oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?