senin geç döllenme. 5-10 gün geçsin tekrar yap ben öle yapcam adet günümü görmüycem:)Dün battı canım ılk gün gecıkmem benım
Amın Insallah canım benım saol :) Insallah en kısa zamanda hepımız hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alırız :)mukemmel bi haberrr cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
En ıyısı doktora gıtmek bence ya önce kan vereyim varsa zaten kanda çıkar canım sonrası ıcın on gün sonra kontrole gıderımsenin geç döllenme. 5-10 gün geçsin tekrar yap ben öle yapcam adet günümü görmüycem:)
idrar testi battan 10 gün sora yapcam artık
ilkbebegime 10 gün sora Test yapmışım o gün hamile olduğumu öğrenmişim:)
inşallah canim kanda tam net belli olurEn ıyısı doktora gıtmek bence ya önce kan vereyim varsa zaten kanda çıkar canım sonrası ıcın on gün sonra kontrole gıderım
Amın Insallah canım benım saol :) Insallah en kısa zamanda hepımız hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alırız :)
Bende gördüm var :)))Sımdı test yaptım ve sonuç :?hamılemıyım
Insallah canım benım Insallah bende alırım dua edın birazdan kan vermeye gıdıcem Insallah bebegım vardır kızlar :)
Ay Insallah canım benım ya çok saol ne dıcegımı bılemıyorum valla Allah razı olsun hepinizden :)maşallah canım yaaaaaa hamilesin :)
Benim bu ay olmadi sanirsam 6 gun once erken gebelik testi yapmistim cikmamisti bende saf saf bekliyom halaAmın Insallah canım benım saol :) Insallah en kısa zamanda hepımız hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alırız :)
En ıyısı doktora gıtmek bence ya önce kan vereyim varsa zaten kanda çıkar canım sonrası ıcın on gün sonra kontrole gıderım
Şimdi düzeltiyorum hemen listede :)morordek canım benim
1 hamile (arzuercan)
1 kırmızı kartımız var (melekler- engelchen)
3 tane de bat gelmedi ama kan testi negatif çıkan var (yesa1 :) , gul22116, kushi )
Ben daha beklemedeyim kirmizilar gelene kadarŞimdi düzeltiyorum hemen listede :)
Sen bunları nerden topladın yaBen mi kacırıyorum mesajları ne oluyor :))
Merhaba ben dün kırmızılari gördüm. Bat 12 mayis oldu. Diger 12 haziran olur galibaGunaydın hanımlar! Umarım guzel haberler aldıgımız bir gün olur!
Arzu_Azra - 12 Mayıs
@sweetwitch01 - 13 Mayıs
M melekler-engelchen - 13 Mayıs
caaadiii - 13 Mayıs
Son durumunuz nedir kızlar? Güzel haber ya da kırmızılardan gelen giden var mı?
Şimdi düzeltiyorum hemen listede :)
Sen bunları nerden topladın yaBen mi kacırıyorum mesajları ne oluyor :))
Hep benim yüzümden bence :)Teker teker Haziran'a doğru kayiyoruz.
Sımdı test yaptım ve sonuç :?hamılemıyım
Hep benim yüzümden bence :)
Mayıs diye topik açtım, regl olamadım, herkesi de hazirana sürüklüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?