2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kizlar uyku tulumu almayi dusunenler ne alacaksiniz hangi model? Bide kac beden alacaksiniz? Bi turlu karar vermedim ben. Kış icin dusunuyorum. Polar olanindan mi alsam ne yapsam

Kizlar unnado da earth mama angel baby anne urunleri 9.90 a düşmüş. Normal fiyati cok ucuk. Ilgilenen varsa bakın.

Ya çocuk doktoruna ulaşamıyorum, istanbula gidince ilk iş Dr aramak olacak. Anadolu yakasında önerisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Sinir oldum, rota aşısı yaptırmak istiyorum, eczaneye sipariş verdim, sağlık ocağına sordum yapar mısınız diye, yaparız dediler. Ama onlar rotarix yaparlarmış hep, ben rotareq tercih ettim üç kere yapılıyor diye. Acaba doz konusunda sıkıntı olur mu diye bunalımdayım şu an. Prospektüsde de dozlama yok

Canim bence 2 doz olanini yaptir. Cunku her asida yan etki riski var. Ne gerek risk almaya. Eczaneye götür aldıysan değişir.

Pericim hic bi fikrim yok.
Bizdr bugun rota asisi olduk. 3. Ayimiz. İns ates kusma ishsl olmaz

Saglik ocagina goturdum burda arastirmazlar sen doktoruna gotur dediler. Yarin sabah goturcem bakalim insallah onemli degildir. Yemgemde kizamik yada kizilcik oladilir dedi vucudunda da olmaya basladi.
İnsallah sizde kolayca atlatirsiniz bugunu bizim zamani gecti asinin yaptirmadik artik nasip degilmis

Kizlar uyku tulumu almayi dusunenler ne alacaksiniz hangi model? Bide kac beden alacaksiniz? Bi turlu karar vermedim ben. Kış icin dusunuyorum. Polar olanindan mi alsam ne yapsam
@GlnU nun dediği tulumdan almayı düşünüyorum tatlım
Carters in tulumu
Polar terletiyormuş %100 pamuk olmalıymış

Bir ayağında mi ikisinde de mi?
Farklı bi şey yedin mi?
Dirseklerinde de var mı?
Huzursuzluk var mı?
İnşallah birşey yoktur

Vucudundada olmaya basladi huysuzluk var evet. Arada hafif ateste oluyo sanki derecem yanimda degil 3gundur kislik eve gitmistik bakamadim aksama bakcam atesine yazliga gidince. Yarin zaten doktora goturcem ama insallah bisey yoktur insan evham yapiyo bide ilk cocuk ya

Canim ya sulu mu kasiniyor mu ateşi var mi?

Benim ev biraz soguk oluyor da polar daha iyi olmaz mi
Yok Can'ım pamuklu da sıcak tutar
Uyku tulumunu kk da araştırdım geçmiş yazılara baktım
Polar çok terletiyormuş

Hem sıcak tutsun hem terletmesin buna dikkat etmek lazımmış Can'ım

Kızlar bugün iznimi girdim çok şükür. Bebeğim 11 aylık olana kadar evdeyim. Hayırlı olur inşallah :)
Sütü arttırması için çemen otu tabletine başladım.
72 saat etki görmezsem bırakmam gerekiyormuş, işe yaramazmış. Eğer etki görürsem %25'e kadar arttırabilirmiş. Bakalım inşallah. Haber veririm.

Can'ım 4. Ayda ek gıdalara geçeceğiz ya
neler yedireceğiz
Nasıl yapacağız
Ö ğünleri Nasıl olacak
biraz anlatabilir misin superselma

Hayirli olsun canim. Eger imkanin varsa cok dogru bi karar verdin emin ol :)
Cemen otunun tableti de mi varmis bilmiyodum. Cemen otu humana still tee nin icinde de var hatta zeyzey3428 bahsetmisti kotu koktugundan. Gercekten terledigim zaman buram buram hissediyorum. Sen de hazirlikli ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…