2016 Haziran bebekleri büyüyor

Haber et canım durumunu , bu arada hayırlı olsun iznin

Can'ım 4. Ayda ek gıdalara geçeceğiz ya
neler yedireceğiz
Nasıl yapacağız
Ö ğünleri Nasıl olacak
biraz anlatabilir misin superselma
Canım 4. Ay ek gıdaya Geçmek sakıncalıymış, Bağırsak Gelişimi tam tamamlanmadığı için , bende 5. Ayın biriminde başlayacağım inşaallah

Emzirilmemiş tek göğüsten 110 cc iyi mi ki :/ benimki de çok doğru düZgün emmiyor da. Bakalım bu ay kaç kg almış. Önceki gün kv zayıflamış gibi çocuk dedi :/ boyu uzadı filan ondan mı acaba.

Canım 4. Ay ek gıdaya Geçmek sakıncalıymış, Bağırsak Gelişimi tam tamamlanmadığı için , bende 5. Ayın biriminde başlayacağım inşaallah
Ya nette de 4 ay dolunca başlanabilir diyor doktorlar :/

Mouse m_rv_ kızlar mikrofiber polar olan tulumlar terletmez polar oluyor. Ben bu mevsim için pamuk alcam. Kış için mikrofiber polar. O daha sıcak tutuyormuş.
Yanlış mı anladım tatlım
Sonbahar için pamuk
Kış için Polar alacaksın
Yakın Zaman'da alacaksan haber verebilir misin
Ben 1 ay sonra almayı düşünüyorum
Ama dediğin mantıklı biri kalın sıcak tutsun biri biraz daha ince olsun sanırım böyle düşündün

Ya nette de 4 ay dolunca başlanabilir diyor doktorlar :/

Bebeğin gelişimine göre doktor önerirse 5.ayda başlanabiliyor. Ilk kızımda pirinç unundan sulu muhallebi, ev yoğurdu, yumurtanın kayısı kıvamında sarısı
labne peyniri gibi katı şeyler az az denerdim. Elmayı armudu muzu cam rendede rendeleyip yedirmeye çalışırdım. Bazı corbalardan tattirirdim ama doyumluk değil tadımlık.
Oğlum ek gıda olarak bunları hiç istemedi. Çoğunu hala yediremiyorum. Damak tadı çok Farklı.7-8 aylıkken cici bebe verirdim eline kemirirdi. Bi de rende meyve. Bazen yoğurt çorbası içerdi

Kızamık kızılcık olsa sadece ayağının altında mı çıkar ki

Yediğin yeni bi şey alerji yapmış olabilir.
Insallah bişey yoktur.
Varsa da çabuk atlatır. Küçük ve emiyor ya
İçini ferah tut

Canim bence 2 doz olanini yaptir. Cunku her asida yan etki riski var. Ne gerek risk almaya. Eczaneye götür aldıysan değişir.
Ya benim işime de o gelir aslında canım ama etkinlik olarak 3 doz olanın daha başarılı olduğunu tespit etmişler o yüzden onu aldım.

9ay artırıyor gerçekten, ben doğumdan beri humana still tea içiyorum, o da çemen otu.

Kizlar kontrolden geldik oğluşum 64 cm 7 kilo olmus.muayene ederken bogazina bakmak istedi bizimki inat etti acmadi agzini sonrada basti yaygarayi yavrum yaa daha oncede bakmisti ama aglamamisti.rota asisini ben sormadim doktorda biseydemedi sanirim yaptirmicam

Oyun halisi aldim bugun ilk defa kulladik bizimkinin ilgisini cekiyo ama donmek daha cok hosuna gidiyo sanirim bi bakiyorum yuz ustu

Aynen canım beden olarak da emin olmadığım için şimdi pamuk olandan alcam bir ay sonra kadar da polar olandan alcam. Bedenini de ayarlıcam ona göre.

Kaç saatte 110? Bence çok iyi. Benimki de iyi emmedi 1 hafta sürüyor o arada biraz zayıflıyor. Sonra geri alıyor merak etme.

Kaç saatte 110? Bence çok iyi. Benimki de iyi emmedi 1 hafta sürüyor o arada biraz zayıflıyor. Sonra geri alıyor merak etme.
Saate dikkat etmemiştim canım :/ bir dahakine dikkat edeyim. İnşallah düzelir. Artık emme aralıkları uzadığı için az emiyoe gibi geliyor belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…