- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi superselma
-
Haber et canım durumunu , bu arada hayırlı olsun izninKızlar bugün iznimi girdim çok şükür. Bebeğim 11 aylık olana kadar evdeyim. Hayırlı olur inşallah :)
Sütü arttırması için çemen otu tabletine başladım.
72 saat etki görmezsem bırakmam gerekiyormuş, işe yaramazmış. Eğer etki görürsem %25'e kadar arttırabilirmiş. Bakalım inşallah. Haber veririm.
Canım 4. Ay ek gıdaya Geçmek sakıncalıymış, Bağırsak Gelişimi tam tamamlanmadığı için , bende 5. Ayın biriminde başlayacağım inşaallahCan'ım 4. Ayda ek gıdalara geçeceğiz ya
neler yedireceğiz
Nasıl yapacağız
Ö ğünleri Nasıl olacak
biraz anlatabilir misinsuperselma
Sulu degil bayada minik buyukte degil. Ates sanki arada hafif oluyo devamli degil yani. Ama bi huysuzluk varCanim ya sulu mu kasiniyor mu ateşi var mi?
Ya nette de 4 ay dolunca başlanabilir diyor doktorlar :/Canım 4. Ay ek gıdaya Geçmek sakıncalıymış, Bağırsak Gelişimi tam tamamlanmadığı için , bende 5. Ayın biriminde başlayacağım inşaallah
Yanlış mı anladım tatlım
Ya nette de 4 ay dolunca başlanabilir diyor doktorlar :/
Kızamık kızılcık olsa sadece ayağının altında mı çıkar kiSaglik ocagina goturdum burda arastirmazlar sen doktoruna gotur dediler. Yarin sabah goturcem bakalim insallah onemli degildir. Yemgemde kizamik yada kizilcik oladilir dedi vucudunda da olmaya basladi.
İnsallah sizde kolayca atlatirsiniz bugunu bizim zamani gecti asinin yaptirmadik artik nasip degilmis
Vucudundada olmaya basladi huysuzluk var evet. Arada hafif ateste oluyo sanki derecem yanimda degil 3gundur kislik eve gitmistik bakamadim aksama bakcam atesine yazliga gidince. Yarin zaten doktora goturcem ama insallah bisey yoktur insan evham yapiyo bide ilk cocuk ya
Ya benim işime de o gelir aslında canım ama etkinlik olarak 3 doz olanın daha başarılı olduğunu tespit etmişler o yüzden onu aldım.Canim bence 2 doz olanini yaptir. Cunku her asida yan etki riski var. Ne gerek risk almaya. Eczaneye götür aldıysan değişir.
Kızlar bugün iznimi girdim çok şükür. Bebeğim 11 aylık olana kadar evdeyim. Hayırlı olur inşallah :)
Sütü arttırması için çemen otu tabletine başladım.
72 saat etki görmezsem bırakmam gerekiyormuş, işe yaramazmış. Eğer etki görürsem %25'e kadar arttırabilirmiş. Bakalım inşallah. Haber veririm.
Aynen canım beden olarak da emin olmadığım için şimdi pamuk olandan alcam bir ay sonra kadar da polar olandan alcam. Bedenini de ayarlıcam ona göre.Yanlış mı anladım tatlım
Sonbahar için pamuk
Kış için Polar alacaksın
Yakın Zaman'da alacaksan haber verebilir misin
Ben 1 ay sonra almayı düşünüyorum
Ama dediğin mantıklı biri kalın sıcak tutsun biri biraz daha ince olsun sanırım böyle düşündün
Vucudundada olmaya basladiKızamık kızılcık olsa sadece ayağının altında mı çıkar ki
Ateş'ine bak sürekliVucudundada olmaya basladi
sahane tabii kiEmzirilmemiş tek göğüsten 110 cc iyi mi ki
Kaç saatte 110? Bence çok iyi. Benimki de iyi emmedi 1 hafta sürüyor o arada biraz zayıflıyor. Sonra geri alıyor merak etme.Emzirilmemiş tek göğüsten 110 cc iyi mi ki :/ benimki de çok doğru düZgün emmiyor da. Bakalım bu ay kaç kg almış. Önceki gün kv zayıflamış gibi çocuk dedi :/ boyu uzadı filan ondan mı acaba.
Saate dikkat etmemiştim canım :/ bir dahakine dikkat edeyim. İnşallah düzelir. Artık emme aralıkları uzadığı için az emiyoe gibi geliyor belki de.Kaç saatte 110? Bence çok iyi. Benimki de iyi emmedi 1 hafta sürüyor o arada biraz zayıflıyor. Sonra geri alıyor merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?