- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi superselma
-
Bende bakalım Aslan olmuşum , ama ben Aslan kızı Değilim :))) tipik bir bakire başağımhttp://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/...9iq7B7Ks8kGXYpwyHFQnDw/D2VmcOHGQEyY1xtreio-JA
Kızlarr nasa açıklamış burçlar değişmiş bizim bebişler boğa olmuş. :) (21hazirana kadar olanlar) bende başaktım aslan olmuşum
Allah'a şükür yasamıyoruz şu an :) sadece gazımız çıkarttıktan sonra ağlıyor 2-3 Sn hiçHala gaz sorunu yaşayan var mı
cok tesekkiur ederim.Canim kaç kg doğdu onu bilmiyorum .hani kaç günde bu kiloya ulaştı bilmiyorum da 2 aylık bebek için boyu da kilosu da çok güzel geldi bana. Total de iyi yani
annesi kiz o, mini miniMaşallah Çok iyi canım
Benim kız 3ayı bitirdi 60cm 6 kg :))
Ay ben o emziği alsın diye doğduğundan beri uğraşıyorum o itiyor ben itiyorum yok inadı inat hala uğraşıyorum ama bazen 2 dk ancak alıyor.Emzikle :):):) ya da uykusunun geldiği Zamanı kaçırmadan yatağa yatırcan ve sessizlik. Ben emzikle uyutuyorum ama bazen sakinse uykusu gelmişse yatırıyorum kendi uyuyor.
Emzik de kullanmiyorumki canim. Emzigi de tutmamisti cigniyo resmen emmiyodu emzigi. Zaten eskisi gibi şiş degil goguslerim. Dun sagdim cok az sut cikti acaba pompadan mi ki cunku ondan onceki gun elimle sagmistim 100ml sut cikmisti
Mam emzik denedin mi canım onu almayan bebek pek yokmuş.Ay ben o emziği alsın diye doğduğundan beri uğraşıyorum o itiyor ben itiyorum yok inadı inat hala uğraşıyorum ama bazen 2 dk ancak alıyor.
http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/...9iq7B7Ks8kGXYpwyHFQnDw/D2VmcOHGQEyY1xtreio-JA
Kızlarr nasa açıklamış burçlar değişmiş bizim bebişler boğa olmuş. :) (21hazirana kadar olanlar) bende başaktım aslan olmuşum
Anaaaam ayağını severim senin. Fikrim yok canım :/Hayirli günler kizlarrr
Oglumun ayaginin altinda boyle kirmizi noktalar cikti sizce ne olabilir normalmiki????
Evet büyük gazlardan sonra benimki de kısa süreli ağlıyor :) zorlamaktan canları acıyor herhaldeAllah'a şükür yasamıyoruz şu an :) sadece gazımız çıkarttıktan sonra ağlıyor 2-3 Sn hiç
Sevmiyor gaz çıkartmayı :)
Senin evin mi annenin evi mi canim?Kızlar haşhaşlı çörek yaptım düşünün açmalı falan annem geldi dio ki .bebeği bıraktın ya şu dolaplari siliver .silemem dedim direk . Bu yaptigim is değil sanki . Temizlik yapmayinca bu evde yaranilmio kimseye
Annemin evi . 2 aydır burdayız 14 eylülde evime gitcem. Oranin temizlik full beni beklioSenin evin mi annenin evi mi canim?
Dolapları silmişken pencereye de el atıver canım :) benzer sorun bizdede var , ben anneme 2 haftada 1 akşamları gidiyorum sadece :) Afyon'da olduğu zaman :)) ablamla yeğenime yapılan ilgi alaka bana ve kızıma yapılmadı , şimdi de kızım kucaklarına vardığında hızursuzlanıyor beni istiyor , annemle aynı memleketteyiz bakıcı tutmayı düşünüyorumBebek bakmak işten sayilmio. 10 dk tutamiolar kucaklarindà hemen al da al. Yatınca dedim dio. Yatınca da bana yazık ne ara dinlenecem ben . Babası simdj dayısı ile pc de oyun oynuo. Ben napiyim .
Hayirli günler kizlarrr
Oglumun ayaginin altinda boyle kirmizi noktalar cikti sizce ne olabilir normalmiki????
Geç değil canım,ilk iki üç ay meletonin salınmııyormuş, gebe eğitiminde öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?